Film

Hei, nå sitter jeg her å ser på film, forever alone.. men uansett, filmen heter no ''Bare Bea''. Det er no en gammel film, men fant den og pluss at det er lenge siden jeg har sett den.. Med stearin og alt. 
Det her innlegget ble no ganske kort, men det er bare fordi jeg sku si hva jeg gjør.. Men nå må jeg se filmen, og ikke halve x) Snakkes vell imorgen eller kanskje etterpå... Byeee folkens!

DIGG

Haay.. Nå sitter jeg no bare her enda.. å spis godteri å donke litt musikk og bare kose meg med tanken på at vi har juleferie. Men imorgen skal jeg spørre mamma om jeg kan få penger sånn at jeg kan kjøpe julegaver, fordi jeg synes jeg er ille ute, jeg har bare funnet til 2 personer :OO  Jaja.. 
Snakkes!

Dagens innkjøp - video

HAHA, glemte å si hva jumperen kostet.. Uansett, 129.95.-
Pluss at det høres ut som jeg sier at jumperen er i str L, men det er den ikke!! 

Ikke noe julestemning

Hei alle! Som det står i overskriften så har jeg ingen julestemning, eller hvordan det no skrives. Jeg hadde det en helg en gang, men når det nermer seg jul så har jeg ingenting, og sånn var det i fjor også. Det er skikkelig irriteranes!! Men idag har det egentlig vært en skikkelig chill dag, har vært på skolen, og der fikk vi ta med godetri og brus og alt det der, så nå koser jeg med det ♥ I mittimen så dro jeg og Hege til Aina for å kjøpe en overdel og ett parr øredobber. 

Innkjøpet kommer på en video, etter at jeg har lastet den ned..!


Men vi snakkes, skal vente til videoen er klar, så skal jeg vell bare slappe av resten av dagen, egentlig. 

Juleball bilder
Lærerans bord
Love room


 Noen av bildene er tatt av Amanda<<< . 
Men nå skal jeg bare slappe av med en is og bare kose meg. Hadebra! 

Legger ut en bilde, igjenigjen

Veldig lite bilde, men det er fordi jeg fant det på google, og jeg vil ha det som header, men får håpe det går ann å fikse det større ;) Hehe

Men jeg har ikke blogget idag, fordi jeg har vell sovet nesten halve dagen, så har jeg no bare vært inne å slappet av, men nå skal jeg vell være litt til på datan, så skal jeg sove. Peace folkens, bye!

Juleball om få timer

Hei! Idag er det juleball for andre gang. Gleder meg veldig, og pluss at jeg skal synge der også. Håper det blir bra! Jeg får låne kameraet til Viktoria, så da kan jeg ta bilder så får dere se noe iværtfall, men det er ikke sikkert jeg kommer til å ta så mye bilder, jeg er litt usikker.. Fordi jeg vil jo kose meg med vennene mine osv. Men vi får se.


Bare fordi jeg ikke har noe annet å legge ut, tehe.. 

Men nå skal jeg snart begynne å fikse meg, når ho Anna har kommet hit.  Så vi snakkes vell senere eller imorgen. 

JEG VIL HA!


Trykk her til å komme til denne sminkebagen
Og her er en mindre. 

Innkjøp tooday

Tynn longs, 79.-

Høylivs bukse, 299,-

jumper 179.95.-

Hvit t-shorte 99.95.-

Bh, uten stropper, 149.95.-

Kjolen, 699.-

Dream it, Whish it, Do it.Bilder til Guro, igjen

Day 14 - Noe du gleder deg til, og hvorfor

Jeg gleder meg til alle de fine dagene fremover med klassen, bare sånn helt vanlig. Iværtfall den turen i 10'ende, da vi skal forhåpentligvis dra langt. Fordi der har jeg venner som jeg har kjent veldig lenge, og noen ikke alt for lenge, men lenge nokk for at jeg kjenner dem veldig godt. Og dem i klassen betyr veldig mye for meg! 

Pluss at jeg gleder meg til julen, når jeg får julegaver og er med familien, å ser på masse juleprogrammer ♥ 

Det er egentlig masse jeg gleder meg til, men jeg kommer ikke på det nå.

Men nå skal jeg vell bare slappe av, så vi snakkes. !
 

Nytt snart!?

Hei alle sammen! Det er sånn at jeg stopper å blogge, men så plutselig begynner jeg igjen. Jeg har aldri noen gode unnskyldninger, men jeg prøver no å blogge når jeg vil. Men jeg er lat å blogge, og gidder bare ikke å skrive så mye. 

Men jeg får mer inspirasjon når jeg har fått nytt design og header. Det er en veninne av meg som skal prøve å fikse meg det, sånn at jeg kan blogge som normalt igjen. Men pluss at jeg har funnet ut hvordan man får større skjerm på videoene mine på bloggene, Melissa vist meg! 


Gammel header som Emilie har laget. 

Men vi snakkes, hadebraa ! 

VIDEOBLOGG x)

Heeeei

 

Hvordan får man sånn stor skjerm ?

Hei! Skikkelig lenge siden nå ja. Måtte bare ha en liten pause, men jaja.. Kommer vell ikke til å blogge sånn skikkelig uansett, fordi jeg er lat. 

Men uansett, Hvordan får man stor sånn skjerm? Dere vet når noen har videoblogger, så er det noen som har store skjermer menst noen har sånne småe. Jeg har prøvd mye, men jeg aner ikke hva jeg skal gjøre. Dere skjønner vell hva jeg mener. Følg meg på twitter btw, https://twitter.com/#!/kristiansenk

Snakkes !

Hei! Mitt navn er Kristin, jeg er 15 år og bor på Skjervøy. På bloggen min skriver jeg alt som faller på tastaturet. Hope you like it!


Arkiv

Kategorier
Siste innlegg


Annonser
hits