Nyttårs outfit

 Camilla gjesteblogger

Hei hei alle sammen.
Som dere sikkert har fått med dere så har ikke Kristin blogget på flere dager, dette skylder jo at hun ikke har pc og hennes bror er ganske gjerrig med å låne sin.

Jeg er verdens beste søskenbarn, og heter Camilla.Foreløpig i dag så har vi bare sløvet, rett og slett bare slappet av! Kost oss med mat og mye latter. 
Senere skal vi fyre opp raketter og vi kommer nok til å flire og kose oss nok så mye som vi allerede har gjort.

 

Så da gjenstår det bare å si 
GODT NYTT ÅR !

Bare for og si ifra

Jeg har ikke blogget på lenge no. Men det er pga. vi får ikke på datan vårres fordi det er no med den! No låner jeg datan til han bror. Jeg kommer ikke til å få låv til å låne den her hverdag kommer helt sikkert til å låne den når han ikke er hjemme, for han liker ikke at jeg har den.. Kan ikke legge ut bilder heller. Så det her blir bare rett og slett ett kjedelig innlegg osv. Bare for og si ifra.

Men jeg har ikke gjort så masse spennende de siste dagene uansett.. Men skal kanskje spille fotball imorgen. Digge fotball. Det er liksom live mitt ! Men uansett no skal jeg slappe av.. Så det her blir på en måte blogg pause, men det er ikke blogg pause da. Jeg skal blogge når jeg får til å låne en data.. Men jaja vi blogges da søte lesere! Følg med bloggen min forde!

Blogges ! ♥

Skikkelig koselig det var

No sitt jeg og ser på noe på tvnorge. Trur jeg skal bytte kanal.. Men uansett. Jeg fikk så mye utrolig fine gaver igår, huff ! Ble så glad!! Jeg fikk den mobilen jeg ønsket meg ( W995 Svart ) Ble skikkelig hyper. Legger ut 2 bilder av det jeg fikk..
For dere som ikke ser så spis jeg sånn der runde pepperkaker


UklartJeg fikk den !

Men no skal jeg fikse meg så vi snakkes vell. Ska kanskje ut også etterpå. Så hadebra folkens ♥

Se hva jeg fikk i posen akkurat no !!

Mamma og pappa har kommet hjem. Mamma sa jeg hadde fått noe i posten. Jeg dro rett til den å åpnet den. Gjett hva det var ! Jeg ble gal, jeg var så spent på hvem det sku være fra. Men jeg fant det fort ut etterhvert. Hehehehehe!

EN GAVEEEE ! Fra Bror, Annette og min tantunge ♥ Tusen takk for det ! Lurer virkelig på hva det er !

God jul !

Julaften som alle har ventet på

No sitt jeg her å koser meg med julefilmer på tv. Har ikke fått akkurat den beste julestemningen men det begynner å komme... ! Mamma og pappa har dratt opp til graven til han bror. Dem ska vell tenne lys! Ja idag når jeg våknet var det masse godtiser i strømpen min. Nammi! Gjedde noe til han bror, hehe.. Ble litt kvalm. Jeg skal ta bilder idag å legge ut så bare slapp helt av, hehehe. Sku ønske det var tid for middag no, har savnet julematen no så jeg vil ikke vente. Tihii!! Men uansett, gavene ! Jeg gleder meg noe sykt til å åpne dem, jeg ser det er kjempe masse under juletreet såe. Jeg som trudde jeg ikke sku få så masse, siden vi har byttet klasse, men jeg ser jo at det er mange som er vennene mine. Koselig !

 


Men no skal jeg gå i dusjen og så skal jeg fikse meg til denne dagen! Så vi snakkes vell etterpå eller noe. Men jeg må bare si at dere må ha en riktig god jul ALLE sammen ! ♥


@ Har du pyntet deg ?
@ Gleder du deg til å åpne julegavene ?


Begynne og få

No sitt jeg no her. Jeg begynner faktisk å få litt julestemning, det er helt utrolig  ! Jeg har sett på flåklypa, det var skikkelig artig. Hehe. Etterpå klokken 21:40 skal jeg se på alene hjemme.. Ane ikke om det er 2 eller noe sånt. Det sto bare alene hjemme.. Men uansett æ ska no se på det. Etterpå ska vi opp til tante og dem. Som vanelig. Men vi ska levere julegavene til dem. Da får jeg mer julestemning, for det er en standar og dra opp til dem i lille julaften. Også imorgen drar vi også, etter vi har åpnet gavene osv.. JEG GLEDER MEG NO SYKT TIL IMORGEN ! Klarer nesten ikke å vente. Men det må jeg. Men no skal jeg snart se på alene hjemme, så vi blogges da vell !Det var en dag jeg aldri ↑ kommer til å glemme
Snakkes folkens

Vurdering til de 3 vinnerene

No har jeg trekt vinnerene på random.org ! Dem som vant er : Camilla Larsen Mikkelsen, Hannah og Marievz. Gratulere til dere 3! No skal jeg vurdere alle 3 på det her innlegge. Om det er ok.

 

TRYKK HER ! hannah sin blogg
Header osv : Header er sommer bilde. Det er skikkelig fint og søtt. Hun skriv bare blogg navne som er ganske bra. Istede for at det ska stå masse annet tull. Hun har hvit og lett bakgrunn som de fleste har. Men det er det beste uansett !

Skrifta er bra. Det er lett å lese det hun skriver. Hun skriver bokmål, hun har lite skrivefeil så det er good. Hun skriver om hverdagen. Bildene er kjempe brae. Skjønne ikke hvorfor hun ikke er på topp lista på bloggere. Hun har kommentarer på alle innleggene sine, så hun har bra mange lesere ! Hun har en ryddig blogg også. Jeg liker faktisk å lese den.
Terningkast :TRYKK HER ! Marievz sin blogg
Header osv : Header er lett og fin. Et bra bilde og ha til header, for det var nert og fint. Bakgrunnen er ikke hvit som de fleste er. Hun har på en måte blomstrer sånne gråsvarte blomstrer som er små og fine. Selv om det er sånn bakgrunn så er det ikke rotate.

 

Skriften er som vanelig. Veldig lett å lese til også. Hun skriver også om hverdagen for det meste. Hun har bilde fra weheartit, google og selv tatte bilder. Hun legger også ut sanger osv. Som er veldig spennende å høre hvordan sanger hun liker. Hun bruker også og ha outfit.

Terningkast : 

 

TRYKK HER ! Camilla Larsen Mikkelsen sin blogg
Header osv : Hun er skikkelig søt. Og har en rosa header som passer sammen med bakgrunnen veldig godt.

Skrifta er bra som de andre. Ser ut som hun elsker rosa, men det bra at noen gjør det. Hun skriver også om hverdagen hennes som er veldig spennende. Hun har KJEMPE masse konkuranser. Føles ut som hun har det hverdag, men hun har jo ikke det. Dere burde kommentere og lese bloggen hennes, for det skjer veldig mye.
Hun har bilder i de fleste innleggene som er ganske ganske bra. Når man har lest litt på bloggen hennes, så er det ganske spennende. Ivertfall ikke bare gå å se på den. Les å kommenter. Det hadde betydd veldig mye for henne skal jeg si deg! I promise you !Terningkast : komma, 
Håper vurderingene var bra nokk. Jeg er ikke så serlig flink til å vurdere men jeg prøvde no ivertfall. Men no blogges vi. Kan ha flere sånne her konkuranser, for det var ganske gøy. Hehehe.. Blogges !♥

Hææ.. lillejulaften idag ?

No sitt jeg no her å ser på en sånn der julefilm ane ikke hva det handler om men vet bare at det handler om jul. Men uansett.. Er det liksom lillejulaften idag ? Okei, det snør og det er koselig, men jeg har ikke julestemning. Huff det er ikke artig når jeg ikke har det. Skjønner dere hvorfor det er så mange som ikke har julestemning. Men jaja. Jeg pyntet juletree igår, skikkelig artig. Vi pyntet hele huse, har i tilegg fiksa romme mitt osv. Men idag skal jeg sikkert bare være inne med familien. Var egentlig inne i går også. Eller kanskje jeg skal ringe noen å spørre om dem blir med ut. Tihihi!


Vi sku egentlig ha fargelys også, men dem funket ikke.. Har mer julegaver da!


Dem er skikkelig søte
Om du kommer å ska skremme meg! Så tar de her 2 DEG ♥

Gidd ikke å legge ut alle bildene. Så det ble bare de her. Men no skal jeg bare slappe av å gjøre alt for og få jule stemning. Kos dere vidre idag! God jul ! ♥

1.Plass

No så jeg på topp lista på Skjervøy. Og for første gang var  jeg på 1.plass! Jeg ble super glad. Vet egentlig ikke hvorfor, men jeg liker å se at det er noen som liker bloggen min ! Takk for dere som er innom bloggen min. Men no skal jeg spise, er skikkelig sulten.
Vi snakkes da vell. Magen bare romler hele tiden og jeg har ondt i magen så jeg burde vell. Snakkes ♥


@ Hva er dere på ?

Konkuranse på G

No vil jeg ha en liten konkuranse. Dere ska prøve å finne ut hva min katt heter. Det blir ikke vanskelig fordi jeg skal hjelpe dere litt. Men ikke så mye.
Jeg kommer til å trekke 3 vinnere på random.org men om det ikke blir mange så gidder jeg ikke. Det er bare å skrive på kommentar felte at du er med så trekker jeg vinneren idag eller imorgen tilig når jeg har stått opp. Eller på julaften, for det er jo skikkelig koselig å vinne på julaften. Men nokk om det

Katten min begynner på :  ( P )

Slutter på :  ( A )

Hun har et lite navn så no er det bare å sette i gang.
Pluss at vinneren vinnerene får en vurdering !

 

KOM IGJEN ! DERE KLARER DETTE


Gammelt bilde av hun !

Torsdags turen med klassen

På torsdag var det siste skoledag for oss. Vi var på tur og kosa oss. Dere ane ikke. Jeg kom forsent men jeg følte bare sporene som gikk. Så gikk æ opp en sti, men jeg lurte egentlig på om det dro rett vei, men jeg tok den veien som jeg følte. Så prøvde jeg å rope på klassen men ingen svarte.. Jeg ble ganske redd for om jeg fikk meg vil og det gjor jeg eller jeg viste ikke hvor jeg var, men plutselig ringte Hege å lurte på hvor jeg var, så sa jeg at jeg ikke viste hvor jeg var at hun måtte komme i møte med meg. Det gjor hun. Men jeg var jo nesten fremme når Hege ringte.. HAHAAHAHA! Så lurte læreren på at det var den her tiden å komme på så tok han bilde. Hehe. Etter det var no jeg å kosa meg med klassen miin.


Sitt å game på mobiln

Men det var noen bilder av torsdags turen med klassen. Men vi snakkes da, for no skal jeg logge av og fikse meg til nattinatt. Men jeg vet ikke helt om jeg skal sove jeg skal vell se litt på tv osv. Men vi blogges imorgen da. Natta ♥

 

JEG GIR OPP ! Så jeg svarer skriftelig

Dere skjønner.. Hver gang jeg skal publisere videoene så klikker datan. idag klikket ikke datan men når jeg sku gjøre sånn at jeg sku legge den ut på youtube så gikk det ikke.. Ble så sur! Men no har jeg svart skriftelig.


Hvem er dine bestevenner/bestevenn ?
svar: Hege, Thomas og Tom-ivar

Hvem liker du ?
svar. Hemmelig.. Sorry


Hvilket fag synes du er morsomst ?
svar: Engelsk ? Er gym fag ??


Hvem er den søteste gutten i klasse 8a og 8b ?
8a: Jørgen.. Fler ?
8b: Brian ?? Er litt usikker

Hvem er den peneste jenta i 8a og 8b ?
8a: Hege, Anna
8b: Sara, Åshild, Karina

Har du noen ganger blitt veldig flau ? ( hva skjedde da ? )
Svar: Ja det har jeg !
Jeg danset i stua hos en kompiss også kom faren inn :(

lyger du på noen av spørsmålene ?
svar: Nei det gjør jeg ikke

Hva slags stoff/ ting liker du å lese på en blogg?
Svar: Det dem gjør i fritiden, følelser eller hvordan dem har hatt det i live..


Leser du noen faste blogger?
Svar: Ja det gjør jeg

Hvorfor begynte du å blogge?
Svar: Fordi det var mange som gjor det så prøvde jeg bare, så var det så gøy.

hvem er din aller beste venn i klassen din (kun en) ?
Svar: Hege

hva heter din yndlings lærer?
Svar: Har ingen ynglingslærer fordi jeg har ikke vært så lenge på ungdomsskolen.


hva er din favoritt serie(på tv) ?
Svar: Ømmh.. Er ikke sikker

Hva driver du med på fritiden ?
Svar: Synger, danser og spiller fotball

Hva er siste karakteren du fikk ?
Svar: 4-

Grønnsaker eller frukt ?
Svar: Frykt ofc !

Når har du bursdag ?
Svar: 17.april

Glede du deg til jul ?
Svar: JA SYKT ! Kan ikke vente

Har du mange venner ?
Svar: Ja mange nokk ivertfall

Har du lite rom eller stort rom ?
Svar. STORT ! Det er det største i hele huse. Not.. Veldig lite :(

Er du forelsket ?
Svar: Ikke forelsket men jeg liker en

Vis du er, i hvem ?
Svar. Hemmelig

Hvem er din bestevenn i 8a og 8b ?
Svar: 8a: Hege, Thomas og Tom-Ivar
8b: Sara, Andreas T, Åshild

Hvem er sexyest i 8a og 8b ?
Svar: Håper du at du er en av dem ?

Har du noen gang blitt mobbet for hvemdu er ?
Svar: Nei jeg trur vertfall ikke det.

Hvilken blogger leser du ?
Svar: marte sin blogg. Og mange andre.. Om jeg husker en dag så kan jeg skrive på ett innlegg

Har du noen dyr ?
Svar: ja, har en katt

Liker du skolen ?
Svar: Liker og liker.. Det er jo litt bra for da får man møte venner osv..

Hvor mange lesere han du om dagen ?
Svar: Ehh? Er ikke 100% sikker

Liker du å bo på Skjervøy ?
Svar: Ja litt.

Guttevenner/jentevenner?
Svar: Begge deler. Gutter og jenter er så snille så jeg vet ikke !!

taco/pizza?
Svar: Vet ikke.. Begge er godt

iste/litago?
Svar: Iste eller litago ?  Det vet jeg ikke


øredobber/smykke?
Svar: Øredobber LETT

katt/hund?
Svar: Siden jeg har en katt så skal jeg være sånn med min katt, så jeg sir katt

vinter/sommer?
Svar: Usikker

brunette/blondine?
Svar: Jeg passer ikke blondt så jeg tar brunette

blogg/facebook?
Svar: Vanskelig å finne ut av

STORE/små bokstaver på overskriften?
Svar: Om det er STORE eller små bokstaver på overskriften det gjør meg lite, men det må bare stå noe der nede. Hehe

skrive/lese?
Svar: Uansett

synge/danse?
Svar: Synge trur jeg

ri/svømme?
Svar: I dont know

skjervøy/tromsø?
Svar: Koffer må dere spørre så vanskelig

rema1000/coop prix?
Svar: Rema1000

tv/pc?
Svar: Pc

bilder/video i innlegg?
Svar: Uansett faktisk

Hvis du kunne vært en kjent blogger for en dag? Hvem ville du vært og hva ville du gjort?
Svar: Vet ikke hvem jeg ville ha vært.. Men jeg ville sikkert ha skrevve om hva som har skjedd i live mitt eller fritiden. Er ikke sikker

Hvilken rase er hunden din?
Svar: Hehehe, har ikke hund

Hvem er ditt forbilde?
Svar: Huff! Vet ikke

Er det noe du vil oppnå med bloggingen din?
Svar: ....

Lage en sminkevidio/hårvidio ?
Svar: Begge deler


Jul eller bursdag ?
Svar: Jeg feirer ikke bursdag lenger.. Såeee JUL trur jeg


Hvis du måtte endre navn, hva ville du ha endret det til?
Svar: Camilla kanskje

hvor lang er du?
Svar: Det vet jeg ikke enda.. Men jeg er ganske liten for meg og alle... hehe

Har du noen gang angret på noe du har gjort/ikke gjort?
Svar. Jepp

Om du hadde vunnet 20 millioner i lotto, hva hadde du brukt de til?
Svar: Sikkert kjøpt speilrefleks, klær, sminke.. Eller noe sånt

Er du redd for døden?
Svar: Jeg er jo liten. Men man vet jo aldri når man dør. Så litt

Hva er din største frykt?
Svar: Bli drept, voldtatt eller at jeg mister noen som jeg er skikkelig glad i

Hvis du kunne velge mellom å aldri røre en pc igjen, eller å stinke konstant - hva ville du ha valgt da?
Svar: Vet dere hva?! Det vet jeg ikke. For jeg vil jo røre en pc å jeg vil ikke lukte stygt

Favoritt film?
Svar: Vet ikke.. Men en skummel eller artig film

Drikker du kaffe?
Svar: Nei

Hva/hvem får deg til å le?
Svar: Forskjellige folk. Flirer uansett

Hva syns du om abort?
Svar: Jeg er ikke gravid så jeg vet ikke. Men jeg synes det er veldig dumt fordi dem har jo lagd en unge dem har lyst på også må dem ta abort. Så jeg synes det er veldig dumt for å være helt ærlig

Er du forelsket akkurat nå?
Svar: Ikke akkurat forelsket men jeg liker noen

Røyker du?
Svar: Nei

Snuser du?
Svar: Nei

Hva er din naturlige hårfarge?
Svar: Lyse brunt. Ivertfall som jeg har no. Jeg kan helt sikkert legge ut ett bilde av det

Er du god på skolen?
Svar: God og god. Nei ikke så

Hva ville du tatt med deg på en øde øy?
Svar: Mat, drikke og en venn

Hvis du kunne reise hvor du ville gratis, hvor hadde du reist?
Svar: Syden, paris, London, Holly wood ?

A eller B menneske?
Svar: A eller B menneske ? Hva er det ??

Hva er det lengste forholdet du har hatt?
Svar: Er ikke sikker... Prøver du deg ?

Har du empati? (klarer å sette deg inn i andre sine situasjoner)
Svar: Nei det har jeg ikke.. Trur jeg

Har du noen gang vært innlagt på sykehus?
Svar: Nei

Er du redd for edderkopper?
Svar: Ja! Sykt

har du hatt sex?
Svar: Nei.. Det har jeg ikke

er du mest opptatt av deg selv?
Svar: Nei det er jeg ikke..

Hva er ditt største mål for bloggen?
Svar: Det er å bli en bra blogger. Få masse kommentarer osv

emilie eller sara?
Svar: Jeg gidder ikke å svare på sånne der

katrine eller gørli?
Svar:

anna eller hege?
Svar:

vis du kunne foranda kroppen din, hva hadde du forandret (kun 1ting)
Svar: Fått bort noen kilo

Reisa eller skjervøy?
Svar: Skjervøy i think

går du i 8a eller 8b?
Svar: Jeg går i 8a

er du overlegen?
Svar: Nei det er jeg ikke.. Jeg sir no hei til dem jeg ikke kjenner heller. Hehe

hvem har du likt?
Svar: Mange forskjellige

syns du selv du er flink og synge?
Svar: For å være helt ærlig så synes jeg at jeg ikke er så særlig flink. For det er veldig mange toner jeg ikke klarer

si en negativ og en positiv ting om hege?
Svar: Negativ: Vet ikke... Posetiv : Bestevenn og skikkelig snill

hvor lenge har du kjent hege?
Svar: 3 og et halvt år trur jeg.. Er ikke sikker

1. Ka e yndlingsmatn din?
Svar: Pizza trur jeg

3. kordan hårfarge e finest av oransjt å rosa
Svar: Rosa

4. Like du å spille sims?
Svar: Jeg har ikke spilt det på lenge så jeg vet ikke

5. kunne du tenkt dæ å fære på en hyttetur, utn dusj, speil, teknologi.
Svar: Ja jeg kunne det.. Men spørss hvor lenge

6. Beste i 8a?
Svar: Hege, Anna, Thomas og Tom-ivar og mange fler

7. beste i 8b?
Svar: Sara, Åshild, Lena, Andreas T, Andreas L, Brian, Stian S, Karina mange fler

8. kjekkeste gutt på skoln?
Svar: Hemmelig

9. kjekkeste gutt i 9ende?
Svar: Vet ikke

10. kjekkeste i 8ende?
Svar: Helt ærlig så jeg vet ikke

11. Snilleste guttevenn ?
Svar: Vet ikke.. Alle er så snille

15. beste du kan gjøre på en lørdag?
Svar: Bare slappe av eller være med venner

16. hvem kunne du tenkt å bo lamme fra klassn din ?
Svar: Dem jeg er nermest

17. yndlingklær?
Svar: Uansett

18. Beste boka du har læst?
Svar: Har ikke lest så mange bøker. Husker uansett ikke hva dem het

Hva bruker du når du ska fikse deg ? Uansett kor
Svar: Mascara og øyenskygge osv

Kan du vise romme ditt ?
Svar; Jeg kan sikkert legge ut ett bilde i ett innlegg

ka bruke du i fjæse kræm ?
Svar: Jeg bruker en sånn der eos hudkrem. Det er parfyme i den så for dere som ikke tåler parfyme så ikke kjøp den.
kordan parfryme har du ?
Svar: Bruno Banani, Midtnight mange forskjellige

Kan du noen gang vise dæ kordan du sminke dæ på video ?
Svar: Ja det kan jeg. Men jeg må først bare få fiksa den her drit datan som klikke hele tiden når jeg skal publisere videoene

ka syns du om de armbåndan me sånn tegn på ?
Svar: Åiaa. Skjønte ikke helt.. Men jeg synes dem er skikkelig kule, jeg har mange selv. Hehe digger demSånn det var det ! Men her kommer bilde av kordan hårfargen min egentlig er :Men no har jeg svart, så vi blogges. Hadebra ♥

Juleferie er så digg !

No sitt jeg er å drikk kakao. Det er varmt og godt, det er jo is kaldt ute så jeg må vell da drikke noe varmt. Jeg sitter også å ser på julefilmer eller noe sånt i natt klærn mine. Deilig å bare sitte sånn her i juleferien ! JULEFERIE ER SÅ DIGG ! Hege er ikke hjemme idag, hun skal dra til Tromsø. Det er veldig dumt. Men jeg trur jeg skal ringe Maria sånn at hun kan filme imenst jeg svarer på spørsmålene, synes jeg er litt treg i hode. Men jaja


Kamera kvalitet ↑

Men no skal jeg fikse meg og kanskje ringe Maria. Så vi blogges vell, hadebra

Juleballet igår

Igår var jeg på skoleball. Det var sykt artig, danset og danset, ropte å flirte. Nei huff spørr heller hva jeg ikke gjore. Hadde det så koselig der at jeg vet ikke hva jeg skal gjøre. Dere ane ikke, jeg og Anna sku kjøpe oss en sånn drink med appelsinjus og en sånn øl som er alkoholfri, så hadde dem ikke mer jus så vi drakk bare alkoholfrie øl'n men jaja.


Meg og Anna før juleballet


Jeg er skikkelig hvit. Men dem har sånn der brun longs på seg.. såeee hehe
Dem kalte seg trønderbarten. Dem var skikkelig flink da ♥


Jeg sang på juleballe.  Artig !!

Det var NOEN bilder. Men jeg sku faktisk legge ut fler, men når jeg sku det så kom det sånn der rød greie, ane ikke hva det er så det ble bare så her lite. Men bedre enn ingenting. Men no skal jeg vell fikse meg å bare slappe av. Så vi blogges da. Hadebra!


@ Har dere hatt skoleball  ?


Er så glad

Jeg aner ikke hvorfor jeg er så glad. Men det er noe! Idag i de 2 siste timene så var vi klasen på skøyte. Oæææ! Skummelt. Neida... Idag har jeg kjøpt noe julegaver selvom jeg har kjøpt litt fra før men jeg har kjøpt sånn i tilfelle. Imorgen skal vi klassen være ute å gå på ski eller noe sånt det, men jeg skal no gå på ski. Hahaha! Se for deg meg på ski. nei huff. Og klokken 6 imorgen skal jeg på skoleball, glede meg nokka sykt, klare liksom ikke å vente. Jeg får sove ekstra imorgen fordi vi begynner halv 10 imorgen på skolne, det er bra digg ?  Jeg sku egentlig synge på skoleballet men det kan jeg ikke, vet ikke hvorfor. Ble egentlig ganske lei meg. Men sånn er det bare.. Men no skal jeg snart pakke inn julegavene så vi blogges da. Hadebra alle sammen ! HeheSku egentlig legge ut det her etter skolen men så klikket datan min. Men her er det! God natt alle sammen

Ja.. Sånn går det

Som dere ser så har jeg ikke blogget på 2 dager. Har hatt det skikkelig travelt. Igår var jeg på kulturhuset å danset og sang. Det var skikkelig koselig! Idag på skolen har det for det beste bare vært chill.. Vi hadde RLE så kom læreren vårres med sånn der budda klær eller hva det no var. Hahahaha! Det har vært sånn passe artig idag. Men idag skal jeg kanskje være med Hege, hun kommer om 30 min sa no hun.. Vi skal kanskje være med Fred-Tore! Men no skal jeg se på tv å vente til Hege kommer så vi blogges no. Hadebra
 

Sliten-trøtt osv..

No sitt jeg her å hører på musikk. Fred-tore som er så snill med meg skal lage cd til meg sånn at jeg kan synge på skoleballet. Men jeg er ikke helt sikker på om jeg ska da... Men jeg trur no det. Men idag skal jeg på helg øving ska danse på mandag også skal jeg synge. Glede meg så sykt !!!


Ett bilde fra klubben..

Men vi snakkes da. Ska slappe av til klokken 5! Hadebra folkens. Glad i dere

Love from Kristiansen

DU BURDE PASSE DEG

Jeg fikk vite av anna - www.annahen.blogg.no at det er en skummel mann som har drept folk og voldtatt konen sin og vært i fengsel. No er han på besøk her på Skjervøy. Han går rundt med en hvit hund. Ville bare si det for dere som bor på Skjervøy. Huff det likte jeg ikke.. Men jeg begynte å flire når jeg hørte det, Sorry..

Men idag har jeg tatt mange bilder.

Dem spilte sånn der mini fotball


Sånn der kødd topp 10 blogg greie.. heheh

Anna er så søt

Anna og Christian, dem er super flink.. Hehehehe


Sjokobilde !Jeg er skikkelig smart !
Folk har bare fritids


Slapp av folkens! Han går ikke sånn da. Tihi

Men det var ikke alle bildene, men gidder ikke å legge ut alle! Men no skal Hege være litt på datan, hun kjeder seg så hun sitter å ser på Disnep. Huffhuff.. Men jaja. Så vi blogges, pluss at hun skal sove hos meg. Koselig! Men vi snakkes, god natt og koselig ! ♥
Det gjør vell ikke noe at det ble mange bilder.

Love from Kristiansen

 

Har pakket inn NOEN julegaver !

No har jeg akkuart pakket inn noen julegaver. Men har enda mer å kjøpe å pakke inn. Men mamma får hjelpe meg med noe. Og idag skal jeg også på klubben med Hege. Alltid artig hver gang. Hehe.. Pluss at akkurat har jeg sett på '' Jul på månetåppen'' Hehe, skikkelig barnslig eller hva ? Men jaja. Men det var faktisk bare det jeg sku si. Men vi blogges no etterpå da... Hadebra 

Love from Kristiansen

Topp 10 liste.. Skal jeg ?

Det jeg lurer på er om jeg skal ha topp 10 lista hver uke.. Men jeg må først spørre dere om jeg skal ha det. Gidd ikke å ha det vist dere ikke liker at jeg skal ha det, for det er sikkert noen som ikke synes det er artig å se bare på det. Så jeg må bare spørre dere om jeg skal det.

SKAL JEG HA TOPP 10 LISTA ?

Håper faktisk at dere gidd det, men det er opp til dere. Så bare skriv ikke vær redd om at alle andre sir ja du burde det eller at nei ikke gjør det også har du en annen mening. Vær så snill, ha din egen mening. Liker folk som er ærlig. Hehe.

Men skal jeg ha det ? 

Love from Kristiansen

SKAL JEG LESE DIN BLOGG ?

No vil jeg ha noe som alle kan være med på. Jeg vil begynne å lese din blogg! Vil du at JEG skal bli en fast leser ? Om du vil det, skriv bare at du vil bli med også skriv du din blogg addresse. Kanskje det blir noen kommentarer også.
Bare skriv nede på kommentar feltet at du vil at jeg skal lese bloggen din. 

Love from Kristiansen

Sløve & kjempe sliten og trøtt

No sitt jeg her å ser på tv. Har akkurat sett på Home and away. Spennende. Jeg er skikkelig trøtt og sliten, har ikke lyst til å røre på meg! Huff.. Og no sitt jeg å hører på Glade jul. Får sånn julesteminig av å høre på den.Idag skal jeg også på dans. Så har vi også helgøving i helga som kommer. Etter den helga så skal vi ha konsert. Også skal jeg synge der. GLEDER MEG !
Men no skal jeg slappe av resten med å høre på musikk å nerde på facebook.. Men vi blogges no etterpå da. Tihi. Kos dere da <3


@ Går du på dans ?

@ Hva ska du idag da ?


 

♥Love from Kristiansen

Mange spørr om det

Jeg har sett at det er noen somlurerr om når jeg skal svare på spørsmålene fra spørsmålsrunden.. Jo det er sånn at. Jeg har svart på spørsmålene på video men når jeg skal fikse det å publisere det så slår datan seg av hele tiden. Så jeg skal ta å gjøre det sikkert i morgen om jeg har tid. For jeg skal svare på video for det har jeg sakt dere. Vet det har godt veldig lang tid, men datan min er så klikk men jeg skal prøve å skaffe hjelp eller noe.
@ MÅ man publisere om man skal legge videoen ut på youtube å så legge den ut på bloggen ?


Men vi snakkes, no skal jeg prøve å publisere videoen. Prøve å gjøre alt for dere lesere. ♥

Love From KRISTIANSEN

 

Skole-Hege.. Snart julegaver

No har jeg kommet meg hjem fra skolen. Idag på skolen har det vært en helt vanelig dag, like kjedelig osv. Men idag dro jeg og Anna å hentet te til skole maten vi hadde. Nammm! Skikkelig godt. Men idag når jeg dro fra skolen har det vært litt sånn der problema.. Pluss at det gikk veldig trekt å gå hjem.. Men no er jeg lamme Hege ofc. Vi skal ettepå dra til værre å kjøpe julegaver med Thomas.Hadebra. No ska vi dra å kjøpe jule gaver! Kos dere ♥


@ Har dere kjøpt jule gaver i år ?

@ Hva ska dere gjøre idag ?Juleheader !

No har jeg fått meg en ny header ! Det er jule header. Fordi det er snart jul. Det er ikke lenge til jul. Klarer ikke å vente, men no skal jeg busselalle. Vet det her ble ett lite innlegg med det er fordi datan er klikk å treg og jeg må klare å stå opp imorgen. Men det kommer mye innlegg imorgen.

Natta alle sammen. Sov godt ♥

Vurdering til Kristiane Vinje

Hun har en utrolig søt header. Det snør liksom ned på header skikkelig søtt! Designe er helt vanelig. Hvitt som de fleste bloggerne. Det som står på header var virkelig fint.
Hun har en ryddig og fin blogg. Lett å lese. Bilder på de fleste innleggene vertfall som jeg har sett. Skriver som lregel hverdag og har god tid med å skrive, men det kan komme en dag hun bare sir at du drar til en bursdag å at det kommer bilder av det osv.. Men det er jo bra at hun sier ifra.

Hun er ikke serriøst hele tiden, hun toller også som er ganske bra da. For vist noen skal være serriøst på alle innleggene så blir det jo litt kjedelig til slutt.
Hun har stor bokstav etter punktum som er bra. Hun skriver bokmål som er best da. Hun har lite skrive feil.
Hun er en veldig søt jente. Liker bloggen henens. Leser den som regel hverdag når jeg tenker på det da.

Hun er en veldig glad person ser det ut som også.

Jeg har ikke bilde, men dere kan bare dra på den så får dere se mange bilder. Hehehe

Vurdering skala 1-6 : Jeg synes den er skikkelig bra å søt. Hun har en ryddig og fin blogg. Bruker STOR bokstav etter punktum. Så jeg tar 83
http://kristianevs.blogg.no/

 

Det var min vurdering. Jeg vet jeg ikke er så flink til å vurdere men jeg prøver no. BLOGGES

Hørtes ikke bra ut

No sitt jeg på romme å hører på musikk. Jeg fikk høre noe dårlig idag som har skjedd. Men det kan ikke nevnes hva. Men no sitt jeg her på romme å frys også... Har deilig bledd over meg å koser meg med det. Skal prøve og få varmen inn i meg og i romme sånn at jeg kan skifte å fikse meg. Idag skal jeg helt sikkert være med Hege. Vi skal vell være med Thomas og dem. Elle noe sånt...
Men null bilder idag også pga blogg.no.... Men sånn er det bare! Så vi blogges da, hadebra folkens!
Det ble ett veldig lite innlegg, men det må bare bli det.. ÅÅÅE det sug når ikke bildene funke

♥kk
Why ? Jeg sliter med å huske

Ikke tru at jeg er lei av blogging, for det er jeg ikke.. Men i helga så har jeg gjort så mye. Huske ikke hva jeg gjort igår en gang. Bare at jeg var med Hege og dem osv.. Jeg hadde tenkt til å blogge mye idag, men som dere ser så har jeg ikke gjort det. Ja som overskifta sier så slit jeg med å huske ting. Null sjans med å huske til prøver også. Men idag har jeg være med Hege ofc også har jeg vært med Anna. Vi har vært ihallen for det meste. Artig der, stor steming der ass! Har ikke tatt noen bilder idag. Men skal skjekke om jeg kan  gjøre det idag.

Jeg sku legge ut bilde akkurat no! Men det gikk ikke ? Hvorfor går det ikke.. Hmmm. Ka som skjer? Jaja, da blir det no ett virkelig kjedelig innlegg. Men no skal jeg slappe av eller sove er litt trøtt no. Så vi blogges vell imorgen om jeg husker på det. Som jeg skal!
Men natta alle sammen! Sove godt!  Remember! It is not always nice dream, but you live well!
The boy you like, not like you, live Forward. Things can change, I know! One day your life perfect.
Nei! Jeg vet.. Jeg kan ikke engelsk

Glad i dere leserene mineKos fredag med...Idag har det ikke vært noe blogging. Fordi jeg har vært med Hege og Thomas. Også maset han Vegar om at vi sku komme opp til han, Så vi dro no dit. Anna ble no med oss. Koselig.. Når vi hadde vært der en stund, fikk vi pixxa og brus imenst vi satt nede i kjellerstuen. Etter vi hadde spist pixxa osv så spiste vi potetgull og drakk en annen flaske brus. Det har vært skikkelig koselig dag idag! Har faktisk også tatt noen bilder. Fra idag


Hun er en villing


Vi dro på Nordlys CAFÊ !

'

Jeg kjøpte meg en langgang fordi jeg hadde ikke spist siden skolen..
Dem er så søte ♥


Ømmh.


Vi dro no til han Vegar. Skikkelig koselig der !

Så imorgen skal jeg og Hege dra til hallen. Vi ska møte Anna og Vegar der. Så skal vi se på kampen til han Thomas. Men det er så tilig! Det er litt shipt. Menmen. Men no er jeg trøtt, så vi blogges imorgen.  ( Vet jeg er sløv med å blogge men har ikke tid. Men skal ha tid imorgen ) Men vi snakkes, natta alle sammen. Sov godt !
Sliten. For dere skjønne...

No er jeg akkurat ferdig med å rydde-vakse romme pluss at jeg har øvd til matte tentamen imorgen. HELT utslitt. Så derfor har jeg ikke blogget idag. Men det var bare derfor. HEHE! Men no er jeg endelig ferdig med alt på romme, mangler bare matta mi. Har skrevve gangetabellen på regelarke. Får låv til det. Nice
Skrev 6-20 gangetabellen. Jeg er ikke så flink til gange uansett.. Men Jeg skrev alle dem fordi jeg sku bare være sikker på om jeg kommer til å få rett.


SLIT


Jeg fikk julekalender idag. Fordi mamma hadde glemt å kjøpe det. HEHE! Jeg har ikke sånn der gave kalender jeg har sånn annet greie. Den var søt ♥


Det var så søte farger at jeg måtte ta bilde av det der. Tihi

Men no skal jeg pugge vidre til tentamen imorgen, så vi snakkes no imorgen eller kanskje jeg setter ut ett til innlegg. Men det blir sikkert litt sent. Men vet aldri. Sov godt alle sammen!  Sier det bare om jeg ikke kommer til å skrive mer idag. 
MENNE........ Blogges

1 Desember idag

Idag på skolen har vi bare sittet inne å skrevve en stil eller histore ( TENTAMEN ). Herregud, det gikk trekt. Men joda jeg klarte meg. Det var sykt vanskelig å finne hva jeg sku skrive om først. Men jeg skrev om et magisk eventyr. HAHA! Men dem som var ferdig kunne dra halv 1, å jeg var en av dem. TIHI. Men no sitt no jeg her på msn og facebook ( Blogg også.. Pluss at jeg ser på TV, ane ikke hva jeg ser på da, eller det er ho mamma som ser da, men jeg ser også litt.
Idag skal jeg på sang, men det er klokken kvart på 4. Siste øving før jeg skal synge til folk. Gleder meg kjempe mye. Lenge siden jeg har synget til folk.

Men til 1 Desember ! Tenk at det er snart jul. 24 DAGER til. Klarer ikke å vente så stort. Huff tiden går fort, men siden jeg venter på jula går det tregt. Sånn er det hele tiden hos meg. Vist jeg venter på noe så tar det tid. IDAG trur jeg at det er de der nissan. Håpe det! HAHA vil se på det. Ikke min feil!
Glede meg til å bare åpne 1 og 1 gave. ÅYEE ♥Men vi blogges søtnoser
Glad i dåkker alle !

Hei! Mitt navn er Kristin, jeg er 15 år og bor på Skjervøy. På bloggen min skriver jeg alt som faller på tastaturet. Hope you like it!


Arkiv

Kategorier
Siste innlegg


Annonser
hits