tv slave

Hei alle! Igår og idag har vi hatt tentamen. Dem var ikke så vansklig. Vi sku no egenltig bare skriver stiler, men også gjøre litt oppgaver. Idag skal jeg vært tv slave som vanlig, så skal jeg vell gjøre lekse, så drar jeg ut med Hege. Aner ikke hva vi skal. 

Lite bilde fordi det er fra weheartit

Men nå skal jeg se reprise av home and away, så vi snakkes. 

Derfor fordi ok mhm

...Jajaj, har vært veldig sløv med å blogge, men måtte bare få fri litt, og har vært veldig sløv med å si at jeg har tatt bloggpause, men nå har jeg kommet tilbake! Hm, det er ikke sikkert jeg kommer til å blogge så mye, fordi jeg er lat. Selvom jeg har mye tid og når jeg er på datan så blogger jeg ikke, jeg bare er på facebook å leser andre sine blogger. Men blogger ikke på min egen. Men skal prøve å skjerpe meg... No skal jeg ut, så vi snakkes ! Byee

Rydder det idag

Yooo! Jeg rydde rommet mitt idag pluss vask. Siden det er så stygt vær ute så kan like godt gjøre det idag, men uansett så må jeg det, så sånn er det.. Blogget ikke så mye igår siden jeg vare ute med venner og bare koset meg. Rommet mitt ser like rotat ut som når jeg begynte. Men det er fordi jeg tok alt av klær og ting ut av klesskapet, så no ser det helt forferdelig ut!! 

Og pluss at jeg har laget brød. 

Lite bilde fordi det er fra weheartit.

Vi snakkes vell etterpå. Ha en fin søndag videre

Døds trøtt

Heeeei! Det er ikke så lenge siden jeg har stått opp, men ok.. Jeg har ikke blogget så mye fordi jeg var i bursdag igår som varte bra lenge. Dro fra bursdagen i fem tiden om natten, så er ganske så trøtt! Og nå skal jeg dra til hallen etter jeg har fikset meg. 

TAKKTAKK! Når jeg logget på bloggen min nå, så hadde jeg 7 venneforespørsler ♥ Takk, jeg blir alltid så glad når jeg får det, hehe. Men vi snakkes ! 

Gammelt

Bye, alle som leser dette ! <3

''Lang helg''

Heeeei! Har ikke blogget idag fordi jeg har vært ute med venner osv. Var også på konfermasjonundervisning så dro jeg no i idrettshallen. Har egentlig ikke gjort så serlig mye, men har no ikke kjedet meg! Men vi har fri imorgen som sikkert de fleste har. Det blir deilig å sove lenge å bare kose meg. Pluss at imorgen skal jeg i bursdag til Trym, så det blir vell kos. Hadeee! Nå skal jeg chille videre på datan, så vi snakkes ! Husk å follow meg på twitter : kristiansenk

Twitter

Hei alle! Nå sitter jeg her å koser meg med twitter. Det er enda litt rart for meg men skal bli flinkere til det! Fordi jeg skal lære det. Pluss at jeg lærer meg engelsk. Men jeg er jo egentlig der for en annen grunn da, som sikkert de fleste vet. De kjendisene og Justin :D

Men ta no å follow meg da ; kristiansenk


Det står på norsk fordi jeg har sånn der oversetter på den her, aner ikke hvordan jeg får den bort! -.-
Men nå skal jeg gjøre lekse, så vi snakkes imorgen ! God natt
Videoblogg

Hei! Nå har jeg akkurat vært å jogget med Anna. Det viste seg at jeg har veldig dårlig kondis og at jeg må jobbe med den, som ikke kommer til å skje.

Gleder meg til jul!

Sorry for lite bilde, men fra google

Antrekket jeg vil haBabycall

Hei alle sammen! Nå har jeg vært på kino å sett babycall. Den var sånn passe bra. Men alle har sine egene meninger. Den handlet mestparten om misshandling og en mamma som har redd for at det sku skje noe med ungen sin osv. Fikk aldri rydde rommet som jeg har vært å sakt hele tiden, men bror og dem fristet meg sånn med den filmen at jeg hoppet over å rydde rommet, så jeg gjør det heller imorgen, eller vaske det å se igjennom skapet osv. Men har ryddet litt av rommet da.. Men nå skal jeg se big brother, så vi snakkes imorgen!

Bra flink

Hei! Nå sitter jeg å venter på at ovnen skal bli varm sånn at jeg kan sette inn brødene. Så når dem er ferdig så skal jeg begynne å rydde og vaske rommet osvosv.. Bra flink hæ ? Nei men vi har sånn der mat og helse ting, så vi må bare gjøre det her innen den her uka, så jeg gjør det heller idag så slipper jeg å gjøre det noen av de andre dagene. 


//google

Men vi snakkes ! Det kan hende jeg legger ut fler innlegg idag, fordi jeg er i blogghumør ♥

Good morgen

God morgen alle ! Dere tenker vell hvorfor jeg ikke er på skolen, men jeg har sånn mat og helse ting, så vi skal være hjemme de 3 første timene så skal vi på skolen igjen de 3 siste timene. Fordi idag skal jeg være flink å lage brød eller noe å rydde og vaske rommet, rydde i klæsskapet osv! Gruer meg litt, fordi jeg vet ikke om mamma og dem kommer til å like brødene mine... Men jaja

Tobias ;-*

Men nå skal jeg kle på meg så stikker jeg til skolen. Så vi snakkes vell ! Byeee

y00y0

HAHA! Har ikke blogget på lenge nå! Menne, Anna min bestevenn har blogget så fikk jeg plutselig lyst til å blogge jeg selv, såee. Men skal prøve og bli flinkere selvom jeg helt sikkert ikke kommer til å bli det, for sånn er det alltid. Men jeg har så lyst på nytt design osv, fordi jeg er sånn at jeg blir veldig lei designe og da blir jeg lei av å blogge... Så da betyr det vell at jeg blir veldig fort lei alt på bloggen. 


Bildet er tatt fra >Anna< sin blogg ! 

Vi snakkes ! Men nå skal jeg fikse meg til natta, såeee ! God natt

Hei! Mitt navn er Kristin, jeg er 15 år og bor på Skjervøy. På bloggen min skriver jeg alt som faller på tastaturet. Hope you like it!


Arkiv

Kategorier
Siste innlegg


Annonser
hits