Kos på hyttetuur

Hei! Nå sitter jeg her med Anna. Igår var vi med Trym og Tom-Ivar. Der koset vi oss med brus og godteri! Dro derifra klokken 8, så dro vi til Anna å la oss. Jeg er ikke sikker på om jeg blir her eller om jeg drar idag, men det finner jeg ut. 


Søtam!

Vi snakkes imorgen eller noe sånt. Kos dere idag ♥

Pepperkaker

Hei alle sammen! Jeg vet jeg har vært veldig dårlig å blogge i det siste.. Men som sakt så er jeg veldig sløv med det! Men nå har jeg og pappa akkurat vært på rema1000 og kjøpt lørdagsgodteri jeg skal ha med meg når jeg og Anna og familien hennes drar til hytta! Gleder meg veldig mye. Så jeg kommer ikke til å blogge i helgen, bare når jeg kommer hjem som er på søndag ofc. 

BTW; FØLER DET ER JUL Men vi snakkes på søndag, trur jeg. Ha en fin helg videre!!

Love you guys!

Hei ! Jeg sier aldri hvor glad jeg er for kommentarene jeg får hos dere! Glemmer det helt av. Dere er kjempe snille som gidder å kommentere en blogg som ikke er så bra egentlig. Men blir ganske glad for det posetive dere skriv! Jeg bare smiler hver gang. 

Som en liten belønning til dere så tenkte jeg å ha ukens blogg. Kan hende jeg skriver det etterpå eller imorgen, vet ikke helt. Eller så begynner jeg på mandag. Pluss at jeg skal bli flinkere å blogge. Sånn f.eks at jeg skriver om kjoler fra nelly som jeg vil ha, eller hva som helst. Men skal jeg være ærlig så er jeg ganske lat til å blogge!! Men idag har jeg egentlig bare vært inne å øvd på å synge på sånne lyse toner osv, pluss at jeg har sovet litt. Trøtt som jeg er.. Men vi snakkes, ha en fin dag ! 

1 sang jeg vil dele fordi det betyr noe...

  - Hør på denne sangen menst dere les dette ;

Jeg vil gjerne dele en sang til dere. Jeg skal fortelle hvorfor jeg liker denne sangen. 

Før så brukte jeg å snakke med noen i telefonen hele tiden! Den personen ringte meg hver gang jeg lurte på om h*n kunne ringe meg. Vi snakket om alt og ingenting. Savner den tiden ♥ Kommer ikke til å si hvem den personen er, uansett hvor mye dere lurer, hvist dere lurer da,haha..  Jeg savner h*n så veeeeeldig mye at det er skummelt! Har mistet veldig mye kontakt, det hende at vi sier heia eller noe annet som er kort. Men om jeg er heldig så kommer det frem noe annet som h*n sier ! 

Jeg bruket også å være med den personen veldig mye også, som jeg sku ønske skjedde idag også. Men jeg er med noen andre og det er jo selvfølgelig den personen også. Jeg sa til den personen at vi sku være venner for livet! Men som det er nå så trur jeg ikke ett sekund at vi kommer til å være det....  Men om jeg tenker posetivt så kan det jo snu seg igjen. Men plutselig begynner jeg å spørr om jeg skal være med h*n ? Det blir jo helt teit da, men h*n vet jo hvor snodig jeg er fra før av så jeg kan jo gjøre det. Sist gang jeg var med den personen var vell når det var snø. Kan ikke huske at jeg var med den personen når det ikke var snø -.- 

Bra start på uken

Hei alle sammen! Nå sitter jeg her å koser meg med melkesjokolade og saft. Mens jeg hører på musikk. Har funnet en fin sang jeg liker veldig godt nå! Men idag har jeg bare vært hjemme pluss at jeg har vært på sang også og der ble det bra resultat fra sanglæreren min! Men nå snart etter at jeg har vært på facebook osv så skal jeg vell kanskje gjøre lekse, så geek som jeg er... Nei men, jeg vil bare gjøre noe idag så er jeg ferdig med det, lur som jeg er... 

Hahhah, jeg bare tuller. 


Leser en blogg som jeg liker nå fortiden, fordi hun skriver om alt mulig som jeg liker! Skriver om denne bloggen i ett eget innlegg en dag. 

Men vi snakkes! Ha en fin dag videre. 

''Beste bloggeren''

Ja selvfølgelig er jeg det!  Det er fordi jeg blogger veldig mye, sånn der 5 ganger om dagen. AHH, nei ! Jeg suger i å blogge, men jeg prøver å bli bedre men jeg er ute med venner osv, så da kan jeg ikke blogge. Men kan vi hva jeg har gjort i helgen ; Har vært i hallen med venner, sovet hos Anna, og vært på butikker osv. Og idag dro jeg og Anna på en sånn ''resturang'' og spiste vårruller ♥ Men har ikke noe annet å si såee..

God natt alle sammen! 

Lørdaaaaaag

Hei alle sammen ! Det blir ett lite innlegg fordi jeg skal til Anna nå, og jeg har brukt litt lang tid, så jeg må kjappe meg! Men idag har jeg ikke gjort så mye, har bare vært inne osv.. Men idag vet jeg ikke om jeg kommer til å blogge så mye, fordi jeg skal på åpenhall og være ute med venner og sånt. Men vi får se! 


En gang vi var på klassetur.

Men vi snakkes etterpå eller imorgen ! Byeee

Smultringer

Hei ! Jeg har skikkelig blogglyst akkurat nå, og jeg aner ikke hvorfor. Men uansett, nå spiser jeg smultringer pluss banan, haha! Nå snart skal jeg til Anna og være med hun og Ebba. Vet ikke hva vi skal gjøre, men finn vell på noe. Det var no egentlig bare det jeg sku si, pluss at jeg skal kose meg med is når jeg drar til Anna. HAHA, SUNN !  Snakkes !


Google..

Speakes !

MÅL jeg burde klare snart

Inspirasjon fra Tcmn. 

Jeg synes jeg burde bli flinkere på å gjøre de tingene jeg skal. F.eks lekse, gjøre arbeid hjemme osvosv.. Jeg suger helt i å gjøre ting, fordi jeg er lat. 

→ Først skal jeg no bli flinker å gjøre arbied hjemme, som å ta ut av oppaskmaskinen, lage kanskje middag og sånne slike hjemme ting. 

Lathet/jogging. Jeg er veldig sånn lat når det gjelder å dra ut å jogge osv. Men når jeg har vært å jogget så vil jeg gjøre det igjen, men når det har gått noen dager så blir alt til det samme å gamle, fordi jeg er laat! Så jeg må bli flinkere til det.

Skolen. Når vi kommer til skolen, så er alt bare FEIL. Jeg kommer for det meste forseint men har blitt flinkere til det nå. Gjør leksene meste parten på skolen dagen etter fordi jeg er ute med venner nesten hele dagen osv. Får dårlige karakterer. Følge med i timene, og ikke snakke så mye! 

Pengebruk. Jeg er ikke den personen som får så masse penger, fordi jeg bor på en liten øy så det er ikke så mye å kjøpe enn godteri-mat eller noe annet.. Vi har jo klesbutikker men dem er ikke så lenge åpen. Men når jeg får penger så bruker jeg pengene opp på 1-2-3. Som er veldig dumt!!

Bloggen min. Selvom det helt sikkert ikke er noen som leser bloggen min, så vil jeg jo blogge fordi jeg ser jo på statestikken at det er jo noen innom. Men jeg må blogge når jeg kan, som er når jeg er inne. Men jeg er ute med venner så jeg har ikke alltid tid. Skal iværtfall prøve!- Har du noen mål du vil eller burde klare ?

Sportyyyyy

Haha, ja jeg har vært å jogget! Jogget med Anna, i opp overbakker spurtet vi eller gikk fort, og jogget og gikk fort i bortoverbakker eller nedoverbakker. Jeg er egentlig ganske stolt over meg selv, fordi jeg er jo ikke en av dem som jogger å trener osv, men jeg og Anna skal begynne sånn ordentlig. For håpentligvis. Men nå skal jeg stikke i dusjen så vi snakkes, så kommer Anna, fordi hun skal sove hos meg !! Faktisk !! 
Day 10 - Din verste uvane

Min verste uvane er vell når jeg har lange negler så begynner jeg å bite på dem. Som er ganske dumt. En dag jeg hadde fått juskenegler hos Anna så på skolen i timene begynte jeg å rive på dem osvosv.. Veeeeldig dumt, fordi jeg ødla noen av dem -.- 

Men ja. Jeg vet at det er noen andre uvaner også, fordi det har jeg. Men jeg kommer ikke på noe akkurat. Men kan skrive på bloggen når jeg kommer på det igjen, tihi. Men nå skal jeg sitte litt til på datan så skal jeg kanskje finne noen å dra til Rema 1000 med!! 


//google   GOOGLE

Men vi snakkes da ! Ha en fin dag videre 

Baket brød, haha

Hææ ?, ja det har jeg! Jeg gjor det på mat og helse idag, og det var ganske lett egentlig, enn det jeg trudde. Men igår blogget jeg ikke fordi jeg var ute hele dage, eller jeg var iværtfall ikke hjemme. Har ikke noe annet å si, så nå drar jeg å spiser tacooo. hehe. Men vi snakkes ! 


gammelt nå

 

DERFOR

Jeg har ikke blogget idag fordi idag tilig så var jeg i gudstjeneste fordi vi må dra på sånn der siden vi skal konfirmere oss. Så der satt vi no i 2 timer! ;o Etter det dro jeg og Lena til mix å kjøpte oss langang, så etter dro Lena å tok sol mens jeg ventet på henne. Når hun var ferdig dro vi hjem så la jeg meg til å sove, var så trøtt !! Når jeg stod opp sendte jeg melding på at dem måtte komme å hente meg, så dro jeg hjem å bare chillet å ventet på at mamma skullet bli ferdig med datan. 


Bare fordi jeg ikke har noen andre bilder..

Men vi snakkes, fordi nå skal jeg skrive ferdig stilen min til imorgen, bye ! 

hallen hallen hallen

Heihei! Nå sitter jeg no bare her å kjeder meg, no snart skal jeg kanskje til hallen og være med Sara. Men det er bare kanskje da. Men iværtfall skal jeg være med Lena idag, så det blir koselig, som alltids! Idag har jeg no vært med Maria og vært i værret som er sentrum da. Men ellers har jeg ikke gjort så mye. 


Kommer helt sikkert til å angre på at jeg har lagt dette bilde ut, men sånn er no det!

Snakkes! 

Friday Friday

Hei! Nå har jeg og Maria pluss onkel vært på prix og der har no jeg kjøpt meg kjeks, daim og solrik ♥ Nå sitter jeg her å bare ser på at Maria ryddet pluss at jeg koser meg. Har ikke så mye å si mer så legger bare ut bilder ; 


Dear søskenbarn

Heihei! Ihelgen skal jeg sove hos søskenbarnet mitt Maria. Fordi mamma og dem skal bort og jeg ville ikke bli med! Så da kommer jeg til å tilbringe tid med Maria, men ikke for mye fordi jeg har planer om å være med andre også. Er ikke helt sikker på om jeg kommer til å blogge, men dem har jo data så jeg kommer vell helt sikkert, men vet aldri. Idag har jeg ikke gjort så særlig mye, men har no vært hjemme med mamma og dem før dem dro osv..


Meg og Maria en sommerdag, looool 

Men vi snakkes vell etterpå eller imorgen. Byeee.. Eller kanskje nå snart, er litt usikker-.-
 

HAHA, vannkrig med pappa

Hayhay! No nettopp sprang pappa etter meg i huset med vannflasken hannes! Å sprutet masse vann på meg, sprang over hele huse og var skikkelig sånn redd, haha!! Først når han pappa kom etter meg gjemte jeg meg bak mamma, så hun fikk åsså vann på seg, så dro jeg under teppet så kom masse vann på meg uansett, så røyste jeg meg å sprang rundt bordet, så sprang jeg ned trappen å gjemte meg så kom tante så lurte hun på hva som skjer så sir jeg no det, så kommer vi opp trappen så tok han frem vannflasken å spruter på oss begge, hahahah. Morsom start på helgen ! ♥

Snakkes, og ha en fin helg !
 

NEEEEI,,,

... Hektet! Det merket jeg nå !!! Tetris funker ikke på facebook, iværtfall ikke akkurat nå, fordi det kommer sånn at jeg må komme tilbake snart, og når det har kanskje fått 1 min så drar jeg på igjen og enda er det ikke kommet sånn at jeg kan komme meg inn igjen, ahh! ♥TETRIS♥  Men skal ikke bare blogge om tetris. Men idag har jeg no bare vært på skolen å kjedet meg som vanlig. Men vi snakkes fordi nå skal jeg spise middag, namm. 


Bare fordi det fristet! 

Men bye ! 

Ohyess!

Yo! Nå har jeg nesten akkurat kommet inn døren fra Anna. Jeg og Anna har no egenltig bare koset oss, igår tok vi spa og idag dro vi ned til prix å kjøpte oss en hel boks med is, namm.. Det kalles sunn! Dagen idag har vært bra, og har for det meste vært bra. I sted snakket pappa om et kamera ( 550D) med onkel og tante, hmm.. Trur du jeg får ett ? :O Hvem vet. Det jeg fant ut idag var at jeg ønsker meg en kassegitar sånn at jeg kan kompe min egen sang osv. 


Obs, sorry. Dårlig bilde + brukt før... Men har ikke kamera såeee da skjønner dere hvor veien går. 

Men vi snakkes imorgen, eller kanskje etterpå. Hvem vet ! HAHAH.. HADE

Day 9 - Mobilen dinCamilla gjesteblogger !

Halla balla folkens, Camillaaaaa her!
Skal bare gjesteblogge litt for Kristin siden hun blogger lite, noe som irriterer meg grønt siden jeg syns hun er så søt. Spesielt når hun lager video, da får hun meg alltid til å smile eller le.Når jeg kommer til Skjervøy neste gang skal vi lage en videoblogg, og om hun ikke vil så tvinger jeg henne HAHA!  Blir bare en køddefilm da regner jeg med, siden jeg har vanskeligheter for å holde meg seriøs under slike omstendigheter.

Jeg syns at det er kjempeartig å gjesteblogge for henne, fordi jeg er kul. Neida, hehe men fordi at hun er jo søskenbarnet mitt så da kan jeg jo ha det litt gøy med henne.

Planen var egentlig å komme en helg i denne måneden, men så skal jeg fjerne mandlene mine i neste uke (dessverre) men må jo få kommet meg av gårde før julen kommer.


I dag har jeg bestilt lasagne til middag av pappa og mamma som er tanta og onkelen til Kristin, så jeg skal hjem til de i dag på besøk. Gleder meg! Har jo ikke spist det siden? jeg var 2 år gammel, eller? veldig lenge siden i alle fall!

Besøk bloggen min da siden du allerede leser Kristin sin blogg; http://camillalarsenmikkelsen.blogg.no/

Jeg er den største bloggfanen til Kristin, bare så at dere vet det! 
Konferansetime

Hei alle ! Nå om en halv time skal jeg på konferansetime på skolen. Lurer egentlig på hva dem kommer til å si. Men det jeg vet hva dem kommer til å si er at jeg snakker veldig mye i timene, som er velding dumt. Men sånn er no bare noen -.- Gru gleder meg til å høre alt. Men nå skal jeg kose meg med musikk til vi drar, såeee..


Litt gammelt.. 

..Snakkes etterpå. 

VIDEO - Day 8, hva har du i sminkepungen ?

Lenge siden jeg har hatt videoblogg, så jeg syntes det bare passet da, hehe.
Ikke spørr hvorfor videoen er så liten, jeg aner ikke ... 

Sometimes you can enjoy

Hei alle sammen som er igjen! Nå sitter jeg her å spiser baguetter og drikker solrik, namm.. Menst jeg sitter å ser på MTV ♥ Lat sa du ? Men jaja, begynnelsen på uken kan vi no kose oss, førr å overleve resten av uken, tihi. Idag har det egentlig vært en rolig dag, har sovet litt også, så trøtt som jeg er.. 

chill klæær


Menne, vi snakkes! Byee

NATTAAAA

Natta alle sammen! Nå snart skal jeg hoppe i dusjen og så skal jeg legge meg, he-he.. Men må jo ha nokk søvn ;) Men har ikke så mye å si som har skjedd idag. Men jeg og Anna har jo begynt å blogge igjen. Har laget må gjøre video www.kkogab.blogg.no .. Er så lat, gidd ikke å lenke, bare kopier osv, som dere vet, ahh!


HAHA, rændom bilde -.-.. Men fant ikke noe annet bilde 

Snakkes ! Goood natt alle sammen !

vil DU bli ukens blogg ?

Om du vil bli ukens blogg så er det bare å skrive hva bloggen din heter PLUSS noen andre sine blogger som dere liker å lese, som ikke er så kjent!  Fordi jeg vil lese noen andre sine blogger også, sånn at jeg får mer inspirasjon osv.. 

Bli ukens blogg ved å skrive hva bloggen din er, pluss noen andre blogger som DU leser :- ) 
Ikke lei, men ikke noe å blogge om

Kan du hjelpe meg med å finne ut hva jeg kan blogge om. Det blir liksom mer artigere å blogge om noen sir hva jeg kan blogge om, som dem vil lese. BTW; nei jeg er ikke lei av å blogge, men har mistet alt av hva jeg kan skrive, så derfor må DU hjelpe MEG! 


GAMMELT !! 

Snakkes :- ) 

Hei! Mitt navn er Kristin, jeg er 15 år og bor på Skjervøy. På bloggen min skriver jeg alt som faller på tastaturet. Hope you like it!


Arkiv

Kategorier
Siste innlegg


Annonser
hits