Dans-slappe av

Hei alle sammen! No har jeg kommet hjem fra dans. Vi har danset en hip hop dans også har vi lært mer på den dansen. No er jeg hjemme og spis is og kjeks og drikk brus, veldig sunn skal jeg si. Pluss at jeg sitter å ser på Charterfeber, det er skikkelig artig..

 

 


No skal jeg se vidre på charterfeber, så vi snakkes i morgen.  BLOGGES

Vænna gjør det artigere på skoln!!

HeiHei ! Idag på skolen har jeg tatt mange bilder, også har vi sett på karius og baktus og en sånn annet greiee.. Hahaha, så komiskt å se på. Idag skal jeg også på dans. Hege skal skjekke om hun kan komme inn å prøve seg og se hvordan det er. Håper hun for låv ivertfall.Jeg ska også lage boller idag, hadde tenkt til å gjøre det rett etter skolen.. Men det gidda jeg ikke.


Jeg og Anna fikk gave hos Hege idag, fordi ho har vært i Fredrikstad. Ble veldig glad for øredobbene!


Åshild har fått av seg tannreguleringa.


På skolen er det bare chill.. 


Alltid en klæm fra han Tom-ivar :)
Vært på mix og sliten av å SPRINGE opp..

 

Så var no skolen ferdig...Det var no bildene fra skolen idag! Men vi blogges. No skal jeg se på tv eller høre på musikk eller rydde romme eller kanskje jeg skal lage boller no. Men hadebra, kos dere idag. blogges

Søndager er det chill

Hei alle sammen. Akkurat no ser jeg ut av vindue og dær regner det fælt mye. Jeg vurdere  om jeg gidder å dra ut idag. Hmmm... Eller om jeg skal bare sitte inne og chille i menst jeg kan. Jeg trur det blir litt kjedelig og bare sitte inne, så jeg trur no jeg skal ringe folk og spørre om jeg skal være lamme dem.

 

 

Blogges !

-kk

You mean a lot to me

Idag har jeg vært lamme Anna. Vi har gjort masse kødd. Vi har vært i butikken opp og ned trur jeg om det ikke var igår. Vi har tatt mange bilder på dataen hennes, men hun kan ikke sende dem fordi ho er på ebuddy og hun vet ikke hvordan hun skal sende det. Men jeg for no bare ta noen.


Bare sånn btw så har jeg tatt det her bilde fra Anna sin blogg.


Katrine , Meg og Maria. Veldig lenge siden.

 


Der er min gamle klasse 2-7. Veldig gammelt bilde da.


Her er den nye klaasen min og det nyeste bilde av oss klassen. Skal han den her klassen fra 8'ende til 10'ende.

Det ble no 3 gammle bilder og ett nytt bilde. Det øverste bilde e nytt da. Det var det for idag, no skal jeg fixe meg så skal jeg legge meg.   Natta folkens !

 

-kk

Vurderinger av bloggene som har kommentert :

Anita sin blogg er ryddig og fin, man ser veldig lett hva som står der.
Men hun skriver på dialekt, så det er litt vanskelig å skjønne hva hun mener. Hun har ganske fine bilder av seg selv og andre. Hvit farge er ganske fint på blogger fordi da ser den ryddig ut.  Header hennes er ganske kul for hun har setta den sånn som en trekant på en måte.  Veldig fin blogg og ei søt jente:)

Alt i alt : Den er jo bra å lese, men det er litt for mye dialekt.  Terningkast: 4

www.trytostopme.blogg.no


Marte sin blogg er en drit bra blogg, jeg digger å lese den. Jeg leser den ca hverdag. Hun skriver kjempe bra. Hun har en veldig ryddig og søt blogg, header hennes er drit søt og kul. Hun har veldig fine bilder, jeg lurer på om hun redigerer det eller om det er bare kameraet som er sånn ?  Hun har lite skrive feil og bruker STORE bokstaver etter hver punktum.

www.martekristineolseen.blogg.no

Alt i alt : Den er sinnsykt bra jeg anbefaler denne bloggen !  Terningkast : 6


Marina har et pent design og kul header. Den er jo ganske ryddig og fin da. Men det som plager meg er at hun legger alltid ut bilder av hodet og ikke hele seg selv også legger hun ikke ut veninna som hun er sammen med heller. Men nok om det. Bildene er jo fin og det ser ut som hun har mange lesere.

www.marina95.blogg.no

Alt i alt : Den er ganske fin og skriver bra.  Terningkast : 4

 


 

Camilla har en hvit ren side som er veldig lett å lese. Bildene er kule og full av energi. Hun ser så glad ut på alle bildene hennes, og det gjør meg så glad selv. Hun bruker store bukstaver når hun treng det. Og har konkuranser stadig vekk. Header hennes er skikkelig rosa og veldig søt.  Hun skriver det hun selv mener og det hun føler. Jeg synes dere burde lese denne her. Den er sykt kul!

www.camillalarsenmikkelsen.blogg.no

Alt i alt : Den er skikkelig kul og søt. Terningkast : 5


Anna har no sine egene måter på kordan vei bildene skal være. Jeg synes det hadde vært mye finere om hun hadde hatt bildene RETT vei. For da hadde det sett ryddigere ut og finere. Men hun skriver veldig bra og hun skriver det som liksom er mest viktigst som hun har gjort om dagene. Det er jo bra å vite det da. Hun har en enkel header som er veldig tøff. Hun har veldig mye fine bilder. Hun kan være litt sløv med å legge ut bilder etter bloggingene så av og til skriver hun veldig lite og ikke gidd å sette ut bilder og av og til skriver hun litt mye å legger ut bilder.

www.annab3.blogg.no

Alt i alt : Bra blogg. Les den og se hvordan det egentlig er. Terningkast : 4,5 ( Nesten 5 )

 Det var vurderingene for den her gangen.  No skal jeg snart på butikken. HADE-kk

 

 

 

Joda, blogger enda

Hei! Som dere ser så har jeg ikke blogget på mange dager! Jeg har faktisk ikke tenkt så mye p å blogging osv.. Har gjort så mye de her dagene. Men idag har vi hadd 2 prøver, en matte prøve og en engelsk prøve. Også igår hadde vi samfunsfag prøve og i ovre ovre går hadde vi naturfag. Så vi har hatt 4 prøver i denne uka.. For ett skole liv. Jeg har også vært så stresset med å øve og gjøre mye annet.

Men idag skal jeg være lamme ho Anna, jeg ska sove hos ho fordi vi ska passe småunger. Jeg kommer sikkert til å blogge om jeg husker på det. Det her kan no bli en dag.

Her kommer det noen gamle bilder

 


Andreas , Håvard og Brian


Anna på halloweeen ! Eller nokka sånt.

Men no skal jeg gjøre noe annet, så vi blogges no. Hadebra:)

Begynner med :

Hei ! Jeg har bestemt jeg for at dem som kommentere innleggan mine skal jeg vurdere! Men dem må jo ofc ha blogg da.   SÅ KOMMENTER I VEI da får du en vurdering .

 

KOMMENTER !Ups! Skrivefeil!   ( Vurdering )

 

-KK

 

Sløva i HELE dag...

Hei alle sammen! Idag har jeg bare sløva. Kristin har no laga middag, deser og vaffler osv. Hva har hun ikke laget, hehe. Men imorgen skal jeg dra hjem til Skjervøy gleder meg til å møte vænnan mine veldig mye. Jeg kommer heller ikke til å blogge imorgen, men kanskje når jeg kommer hjem vist jeg husker på det. Men jeg trur no at jeg kommer til å blogge. Men akkurat no sitt no jeg bare å ser på tv og begynner og bli litt trøtt. Trur jeg skal gå å legge meg snart. Her kommer det et lett bilde fra weheartit, for jeg har ikke tatt noen spess bilder, så det kommer no bare ett lett bildeNatta, no skal jeg sove. Ska stå opp tilig imorgen såee. vi blogges no imorgen kanskje!

Når jeg synger :

Her er videoen når jeg synger i borge kirke

 

 

No skal jeg legge meg er litt trøtt no. Så vi blogge imorgen :) Natta

Sang kveld..

Hei alle sammen! Idag har jeg bare sunget. Det har vært skikkelig artig dag fordi jeg har fått sunge til folk, og jeg digger og synge til folk. Og idag klokken 6 har jeg vært på sang kveld med mange folk jeg ikke kjenner som har blitt kjent med. Alle der inne var kjempe snille. Mamma har filmet når jeg har sunget. Jeg skal legge ut videoen når den er ferdig. Så der her blir bare ett lite innlegg.Vi blogges !

Synget i kirka idag...

Hei folkens ! Idag har jeg vært i kirka å sunget, ganske morsomt når man fikk mange fine kommentarer. Folk lurte på hvor gammel jeg er osv.. Det var artig og høre når dem sa at du har veldig fin stemme osv. Pappa sku filme når jeg sang, men det ble bare sånn at han stoppet og begynnte igjen. Men jeg ska synge en gang til idag, klokken 6 idag, g det er også i kirken men ikke inne der hvor dem synger salmer osv, men dem har et lite rom som jeg kan synge, og da skal ho mamma filme. Det sa hun selv. Gleder meg veldig mye! Idag har jeg også vært hos tanteungen min og Annette og bror.

 

Du er no skjønn Tobias !
Mamma holdt han


MIN lille gulle ♥


Du er så søt når du smiler !

Det var det, no skal jeg bare hvile meg så skal jeg snart opp til kirken igjen, så vi blogges no. Hade!

 

 

Innkjøpet mitt idag..

Hei alle sammen! Som sakt så har no jeg vært å shoppet. Og idag hadde vi litt liten tid på oss, fordi jeg var så treg på å fixe meg osv. Men jeg fikk no kjøpe noe av det jeg ville ha.


Stor t-shorte fra Vero moda Kr 159.95


Sherf fra Vero moda. 129.95


Jakkejumper fra Stor og liten. Kr 129.95


Øredobber fra Lindex. Kr 49.50

Det var det jeg har kjøpt. No skal jeg ut med mamma og Kristin, så vi blogges no. Hadefint:)

Do not sleep long more..

Hei dere som ser på bloggen min! Idag sto jeg opp klokken 10.11 . Akkurat no sitter jeg å ser på tv. Men idag skal jeg kanskje også shoppe, vet egentlig ikke. Men jeg må finne klær til imorgen, for jeg skal synge en plass, ane ikke hvor eller så husker jeg ikke. Jeg gleder meg veldig til å synge til folk no, det er sykt lenge siden jeg har synget til folk. Men nokk om det... Men no skal jeg fixe meg. Hadebra ♥ 

 

Shoppet ferdig..

Hei alle sammen! No har jeg akkurat spist middag, veldig mett. Men idag har jeg jo vært å shoppet med mamma. Jeg har køpt meg klær og øredobber. Imorgen skal jeg også shoppe, blir så glad hvergang jeg får nye klær fordi jeg er skikkelig lei klærn mine. Men no skal jeg vise dere hvordan klærn ser ut og øredobber.

 

Thigst bukse fra VERO MODA Kr : 199.95


Strikka jakke fra Vero moda kr : 379.95T-shorte fra Vero moda Kr: 99.95


Øredobber fra Vero moda. Kr : 59.95


Jeg møtte tantungen min på lindex, han er enda liten.
Var på KAFÊ. Ja du ser no hva jeg kjøpte.

Men det var det, vi blogges no. Hadebra ;D

Shoppe today

Hei folkens! Idag sto jeg opp sånn i 10 tiden, det er helt sprøtt! Jeg bruker aldri å stå opp så tilig. Nei&nei, begynner og bli redd for meg. Neidahehe. Men idag skal jeg og mamma dra å shoppe, gleder meg til å finne noe jeg kan ha på meg, er veldig lei mine klær, så det er på tide med nye klær. jeg skal ta noen bilder såe ikke vær redd for at dere ikke se hva jeg har kjøpt osv.

No skal vi kjøre ned til sentre å shoppe, så vi blogges no etterpå. Hadebra :)

 

Hei! Mitt navn er Kristin, jeg er 15 år og bor på Skjervøy. På bloggen min skriver jeg alt som faller på tastaturet. Hope you like it!


Arkiv

Kategorier
Siste innlegg


Annonser
hits