Er framme no

Hei alle sammen! No har jeg sutte her å sett på tv en stunn, jeg tenkte jeg skulle blogge om dagen no. For jeg sa igår at jeg sku blogge når jeg kom fram. Jeg har no litt ondt i rompa siden vi har no kjørt hele dagen.. Veldig kjedelig å sitte i bilen. Jeg sov kanskje 5-6-7 ganga i bilen, hva annet skal man gjøre når man skal sitte i en evighet i biler, hmm? Sove ? Jeg har tatt noen bilder fra idag, som jeg skal dele med dere.


Gikk ikke ant å skifte vei på det her bilde...


Sku spise middag? Så var den hamburgeren liten, pluss at det stinket neger av maten så spiste ikke maten..


Vann må man ha når man er drikke tørst i bil turer.


Kjøpte det her DEILIGE teppe til romme mitt, for jeg skal male romme osv endag.


Den stoler er sykt god å sitte i. Det er en drøm å sitte i


Mamma lever no sitt eget liv


Du er like søt hvergang jeg ser på deg Kengu !


Spist kake som ho Kristin har laget, den var kjempe god

Det var det for idag. No skal jeg sitte her å se på tv lamme alle de andre her i huse. Koselig. Men natta og hadebra:)

 

 

Ferdig å rydde faktisk..

Hei alle sammen! No har jeg slitt i mange mange timer på at jeg skal bli ferdig med å rydde. Og no er jeg ferdig!! Jeg har kanskje brukt 5 eller 6 timer eller jeg er egentlig ikke sikker på kor mange timer, men veldig mange vet jeg no. Jeg sku egentlig vaske også men siden det er så sent så gjør jeg det en annen dag, kan no ivertfall ikke gjøre det imorgen for vi drar sånn i 8 tiden trur jeg, så da må jeg stå opp 6. Hjelp! Men jeg skal ha dataen min med meg fordi jeg jo blogge å vise hva jeg gjør i lofoten. Jeg kommer no hjem på Tirsdag for dere som ikke vet det. Jeg har faktisk også rydd klesskapet mitt også, jeg synes det enda er rotat der inne men for meg er det ganske ryddig trur jeg hahahaha.


Grrrr, ryddig


Kan no ikke bare rydde må no ta noen pauser.. Det kan hende jeg tok fler enn bare NOEN pauser. ups!


HOW TO DRP A BOYFRIEND !  Nei&nei.. Fant den her t-shorta i skapet, har skikkelig mange klær som jeg ikke har sett på år og dager.  Såeee.. ( Kom å kjøp ! )  Hehehe, neida


Er det ikke ryddig no da vet no ikke jeg.

That's it ! No skal jeg dra å dusje etter det skal jeg pakke ned klær/ting osv, har ikke begynnt å pakke enda, så jeg må vist begynne no ( Helst ). Jeg burde sjappe meg no fordi jeg ska stå opp klokken 6 i morgen tilig * TRIST * veldig trist. Jeg kommer ikke til å blogge i morgen tilig fordi vi drar så tilig, men når vi kommer fram til Lofoten så skal jeg blogge, men det tar 10 timer eller mer å kjøre dit, såee.. Men hadebra og kos dåkker i høstferien :)

Sliten etter en lang lang dag...

Hei alle sammen! No har jeg akkurat kommet meg fra skolen. Det var en helt vanelig dag og like kjedelig. Akkurat no lager jeg rett i koppen, fikk så lyst til det det er sykt godt. MEN idag skal jeg faktisk rydde romme, for ho mamma var helt pestemt for at jeg sku gjøre det idag! Så da må vell jeg rydde romme. Men vist jeg har musikk så kan det gå fort, hehe. Så idag ska jeg rydde romme og kanskje være lamme ho Anna. Men no er rett i koppen ferdig så da skal jeg vell drikke den også.

 


Rett i koppen er skikkelig godt

Det var det. No skal jeg se på tv og slappe av med min kakao. Vi blogges da, hadebra:)Time goes very fast! Therefore little blogging..

Hei alle sammen! Jeg har ikke blogget siden jeg var ferdig på skolen. Men jeg har gjort så mye forskjellige ting idag at det er skummelt, hehe. Jeg har vært i hallen med Hege og dær så vi Marge, Viktoira, Andreas Pedersen, Eirik og Lasse, så vi satt no oss der. Vi var der no å bolsa i mange timer. Assa bolse/bolsa betyr og chille.. Jeg er veldig flink til å forklare. Men akkurat no har jeg spist kveldsmat. Spiste egg og drakk rett i koppen ( Kakao ). Vet dere hva? Jeg glemte og vaske og rydde romme idag også.. ÅÅ! Jeg skjønne ikke hva som skjer! Jeg glemmer det hele tiden, men jeg skjønner det veldig godt også.. Fordi det er så kjedelig.


2 til mamma altså
Se det lillae, det var skikkelig fint/kult


Jeg er skikkelig flink til å skjere opp eggene må jeg si..


Nammih! Kakao.

Det var det, no skal jeg fixe meg til natta begynner og bli trøtt faktisk. Så vi blogges imorgen.  Sov godt alle sammen!

Prøve er skolensliv

Hei alle sammen! Idag fikk vi matte prøven vi har venta på lenge.. Ja jeg trudde jeg faktisk sku få 1 eller -2 men jeg fikk no bedre enn jeg hadde faktisk hadde tenkt. Vi har hatt 2 prøver idag en engelsk prøve ( Nasjonalprøve ) også har vi hatt en norsk prøve, var no ikke den siste heller.. Ganske fornøyd med skolen idag, hehh. Men no sitter jeg her å spiser go'morgen yoghurt..


Hahahah! Fikk en 3'er! Egentlig ganske fornøyd!


Nammih

Men det var det, vi blogges etterpå. Ska rydde-vaske romme. Hadebra :)

Hallen it's good

Hei alle sammen! No har jeg akkurat kommet inn døra. Jeg har vært i idretshallen no, har vært der lamme Hege, Marge, Viktoria, Fred-Tore, Katrine og 2 andre jenter, hehh.. Har ikke tatt noen bilder, men tar sikkert noen bilder fra noen dager eller noen fra weheartit.com eller jeg vet ikke. Men idag sku jeg egentlig gjøre lekse, rydde romme og vaske.. Men har ikke gjort noen av delene for jeg er så lat på sånt, men jeg MÅ gjøre leksan for det er til imorgen og det er sykt strengt i min klasse, veldig shipt men sånn er det. Men no sitter jeg faktisk og ser på 71 grader Nord dem går opp sånne lange trapper og tar sånne oppgaver, ganske artig. Men no skal jeg se vidre på det

Tom gikk ut idag..Vi blogges imorgen eller kanskje etterpå, er ikke sikker. Hadebra :)

Vaske-rydde-lekser * Annet kjedelige ting ?

Hei, som dere ser så har jeg fått meg nytt header igjen! Vet jeg skifter mye, men hun lagde hen her til meg er sinnsyk god så jeg måtte bare teste og skjekke. Resultate ble at jeg ville bruke det fordi det ble fint. Men idag på skolen har det vært en helt vanelig dag.. Pluss veldig kjedelig. Men idag ska jeg bare rydde, vaske, gjøre lekser og blogge idag, og kanskje dra ut om jeg får tid. Men jeg har no tatt noen bilder som jeg kan legge ut etter hvert, ska bare legge det inn på dataen. Hehehe!. Men no ska jeg fixe litt på bloggen min, farger osv...

Det var no noen av bildene! Men vi blogges.. Kan no ta noen bilder når jeg vasker og rydder og gjør lekser, heheh! Vi blogges, hadebra :)

 

Åndenesmakt

Hei, akkurat no sitter jeg å ser på åndenesmakt. Veldig skummelt.. Men jeg lurer på hva som kommer til å skje på den her episoden. Jeg kommer sikkert til å bli litt redd men han pappa er her, han sitter her han også å ser med meg. Etter jeg har sett det her skal jeg gjøre leksen har no en del og gjøre selvom jeg kommer til og bli trett, men må gjøre leksene det er viktig. Heheh..Wææw! Det er skikkelig skummelt, huff.. Han der mannen er så ekkel!  Men no skal jeg se vidre på åndenesmakt.

Vi blogges. Hadebra :)

 

Vært lamme Hege

Hei alle sammen! No sitter jeg her å ser på tv kjeder meg litt. Men jeg ska være lamme Hege etterpå. Hva lamme ho ista! Jeg sov hos ho inatt ganske artig. Vi fant på masse ord osv.. Men idag har jeg og Hege vært lamme Kenneth og Håvard, vi var inne hos han Kenneth å spang i huse og gjemte oss osv, veldig morsomt! Så sku han Kenneth og Håvar dra opp til fotball banen så dro jeg og Hege til meg så spiste no jeg middag, etter det dro ho Hege hjem til seg selv og spiste så jeg skal være lamme henne snart trur jeg, hehe


Hege og Meg


Utrolig jente!


Hege , Kenneth og Håvard


Hahaha! Han kenneth ødla kleshengeren eller ødlangt-ødlangt


Hege og Meg


Det var det, vi blogges! Hadebra

X-FAKTOR

Hei. No har jeg sett på x-faktor. Jeg digger å se på det, for da får man se hvor mange som er så utrolig flinke til å synge. Pluss at man lærer faktisk noe av det, jeg burde øve mer på musikk osv. Jeg er litt sløv med å øve. Men no sitt jeg bare i stua og ser på noe jeg ikke vet hva heter, men jeg bryr meg ikke om det fordi det er mamma som ser på det. Men no skal jeg lage en video, men vist dere vil vite hvordan video så må dere komme innom bloggen min vist dere vil se hvordan. Hehe!

Men no blogges vi !

Nytt header

Hei. No sitter jeg å ser på gammle sesonger av Hannah M, hahahaha. Kjeder meg veldig mye. Men har ingenting og gjøre. Men jeg har så lyst til å sove litt no for jeg er døds trøtt.. Men idag er jeg ikke sikker på hva jeg skal gjøre.Men no skal jeg ut og være lamme ho Hege og han Fred-Tore vi skal ned til prix. Men vi blogges.. Hade


Som dere sikkert ser så har jeg tatt det der bilde fra ho Anna. Det er klassen vårres fra turen :)

Turen på Mandagen og Tirsdagen

Hei alle sammen! Jeg har jo ikke blogget så mye i de siste dagene. Men her kommer det noen bilder fra turen. Men jeg kan fortelle litt. Vi syklet 8 mil til sammen, det var sykt tungt å sykle så lenge pluss at jeg fikk ondt på rompa. Når vi kom dit satt vi opp lavvoan/telt og begynnte å pakke ut. Etter det så var vi no der å kødda litt så lagde vi middag også gjor vi mye annet.. Når det ble mørkt for alle å henta lomma lykta så var alle ute å gikk og sprang. VELDIG MORSOMT !

 


Jørgen og Tom-Ivar


Viktoria er no søt


Meg og ho Hege. Jeg ville bare ta på meg den dressen..


Meg og Gøril
Hege og Gøril
Satt rundt båle om kvelden og natta
JN tok bilde

Har flere men no er jeg skikkelig trøtt. Så vi blogges sikkert imorgen.

Hade:)

 

En video av Jørgen

Hei ! No kommer det en video av han Jørgen Nilsen når han ble forvirret, hehe

 

 

Han er skikkelig morsom. Men etter det her innlegge kommer det bilder fra klasse turen fra Mandag til Tirsdag.

Blogges!

3 jenter som alltid holder sammen! <3

Hei folkens! No som dere ser så har jeg ikke blogget på noen uker eller noe.. Men det begynner og bli kjedelig, eller det er det. Men av og til har jeg lyst til å blogge.. Men jeg skal begynne og blogge no. Men no er jeg lamme Hege og Anna ! Vi er alltid lamme hverandre, eller ikke hverdag men nesten ^^ Idag har jeg og Hege vært i værre for ho Hege måtte kjøpe godteri til turen imorgen. No skal vi lage middag til turen til Arnøya. Gleder meg sykt mye. Men jeg håper ikke det regner imorgen for da kan det henne at vi ikke skal på tur, men vi får se.

Men det her ble et lite innlegg men det blir større :)

-KK

 

Fixer meg no

Hei alle sammen. Jeg har ikke blogget i det siste. Men som sakt jeg begynner og bli lei av å blogge. Men av og til så har jeg lyst som idag men av og til har jeg ikke lyst. Jeg kan no ikke låve av jeg kommer til og blogge i mårra eller i åvremorgen, men jeg skriver når jeg har lyst. Men no fixer jeg meg skal være lamme ho Hege idag trur jeg. Men idag . kommer ho Anna hjem! Hun har vært i Tyrkia glede meg til å se ho. Har ikke sett ho eller snakket med ho på 2 uker! Men no skal jeg fixe meg vidre så vi snakkes!
Vet det her ble ett lite innlegg men det kommer sikkert lengre ett en dag eller idag :D Er ikke sikker.

Hade -KK
Ondt i foten!

Hei alle sammen, jeg har vært sløv med å skrive på bloggen min. For og være helt ærlig så begynner jeg å bli lei av å blogge. Men idag har jeg vært på dans det var no som vanelig. Etter det så dro jeg opp på fotball treing, jaah.. Der trente vi no uten trener fordi han var syk, han kom opp å sa det. Ganske greit. Men det med ondt i foten er at jeg tok ballen fra Thomas Andre så var jo han rett bak meg så kom han Even å skudde han Thomas sånn at jeg datt så jeg mista pusten og pustet veldig tungt, og pluss at jeg fikk virkelig ondt i foten. Lå bare der å rørte på meg hele tiden og biet i jakka til ho Viktoria jeg ble faktisk gal for å si det sånn. Det var veldig mange runt meg som sa at jeg måtte roe meg ned. Etter det så dro jeg. Imenst jeg gikk der helt alene så holdt jeg på å spy jeg var kvalm og ville bare legge meg ned. Takk for dere som stilte opp for meg der på fotball banen :)Det var det for meg idag. Men imorgen skal jeg no prøve og huske på å blogge.  HADE

-KK
Photoshop

Hei, no har jeg prøvd meg på photoshop. Maria hjalp meg med det.-KK
God Morgen!

Hei og god morgen! No sitter jeg her å lure på om jeg skal ringe noen og spørre om dem blir med på CAFÊ. No snart skal jeg lage eg frokost med te og tåost ane ikke kordan det skrives men dåkker skjønner vell. Jeg sitter akkurat no og ser på tv  og det er MTV. Men idag er jeg ikke sikker på hvem jeg skal være lamme men jeg finner sikkert helt noen og være lamme. Men no skal jeg lage meg te og mat og se vidre på tv så vi blogges... hade :)

-KK
Har ikke blogga på 2 eller 3 daga

Hei, som dere sikkert ser så har jeg ikke blogget i de siste dagene, men det er fordi jeg har så klart glemt å blogge. Pluss at jeg ikke har tatt noen bilde heller. Jeg sliter med å huske som dere ser. Men idag har jeg vært lamme Katrine og vi har jo ikke gjort så stort. Så dro vi opp til ho Charlotte så var vi lamme ho litt så dro vi til ho Viktoria Helen Lilleng der var vi på dataen også gjor vi masse kødd.Viktoria|Blå                                              Meg|Gul                                Katrine|Orange

Jammmh, men no skal jeg høre vidre på musikk og slappe av litt og kanskje lage meg litt te.
BLOGGES!

-KK
Regn regn....

Hei! No sitter jeg inne å ser ut når det regner. Akkurat no har jeg bare lyst til å lage meg en kopp te å sitte her og bare slappe av. Og i tilegg skal jeg ut etterpå med Hege, er ikke sikke på hva vi skal gjøre, men vi finn helt sikkert på noe som vanelig. Men idag skal jeg også på sang klokken kvart på 4 men skal ringe Hege å si ifra så er jeg sikkert lamme henne etter sang. Gleder meg til sang fordi det er skikkelig lenge siden jeg har songe no så det er på tide no. Akkurat no kjeder jeg meg bare, men det blir morsomt etter hvert når jeg er lamme noen, det er ikke sikkert jeg tar med kamera fordi jeg vil ikke at det skal bli vått siden det regner ute. Men kanskje, kan ikke låve noe.


Bilde fra regnet.


Men no skal jeg gå å dusje å skifte klær, vi snakkes !

-M?g
Hei! Mitt navn er Kristin, jeg er 15 år og bor på Skjervøy. På bloggen min skriver jeg alt som faller på tastaturet. Hope you like it!


Arkiv

Kategorier
Siste innlegg


Annonser
hits