Verdens søteste tanteunger

Heeey ! Jeg har verdens søteste tantunger! Dem er super søte, elsker dem begge to. Det dumme er at dem bor så langt unna meg, så jeg ser dem ikke så ofte. Gleder meg til jeg skal se dem neste gang ♥Men vi hadde jo kamp idag, og det gikk ikke så bra, men vi spilte drit bra, men det var bare at dem fikk mål da. Men det gjør egentlig ingenting, men jeg ble veldig sur osv.. Vil jo selvfølgelig vinne hele tiden, men sånn er no det. Nå skal jeg sette trekk på bøkene mine som jeg ikke gjor den dagen jeg sa det fordi jeg sov hos Anna. Natta ! 

Ready to win!

Hei alle sammen ! Som sakt så skal jeg begynne å blogge for fult, eller skal iværtfall prøve. Men som dere ser så ser det ut som jeg kommer til å klare det ! Men som dere leser på overskriften så har jeg og laget mitt kamp idag i Reisa, vi skal vinne den, det sier jeg bare.  Men ellers idag har jeg no bare vært på skolen, og same shit, ikke noe nytt å si om skolen akkurat.. såee .. 


Kommer helt sikkert til å angre på at jeg legget ut dette bilde, men that's life. Begge bildene er !!gammelt!! 

Men nå skal jeg spise, så gjøre meg klar til kamp, hadebra ! Vi snakkes etterkampen, så får jeg si hvordan det gikk. 

Til Guro

Her er header du skal bruke, hehe

 
Sånn skal det egentlig ikke være

Hei ! Designe skal ikke være sånn her, men måtte bare bytte siden jeg ble så lei det andre. Fikk ikke så lyst til å blogge da, men jeg skal egentlig få hjel av en venn, men hun er ikke så mye på datan har jeg sett, så jeg må bare vente. Jeg har laget header selv osv, og designe skal bli bra. Gleder meg kjempe masse til jeg har fikset på headeren, for da blir det blogging skal jeg si dere ! 

Jeg skal prøve å begynne å blogge som før igjen, men har liksom så lite inspirasjon, men må bare få noe artig jeg kan skrive om. Jeg vet ! Jeg skal skrive opp alt jeg kommer over å skrive det opp på en bok så kan jeg blogge om det neste dag og alle de andre dagene ! 

 


Så på tv en gang, i en bursdag. 

Men nå skal jeg sette trekk på skolebøkerne mine, så skal jeg vell vente til klokken 20.00 for da er det idol !! Gleder meg, snakkes ♥

vet noen om hvordan man får inn en header på en gratisdesign ?

Hei! Nå er det veldig lenge siden jeg har blogget, men det er fordi jeg vil begynne på nytt på en måte. Nå har jeg funnet meg ett design jeg liker, og no har jeg faktisk fikset meg en header selv. Men jeg aner ikke hvordan man setter den inn, og om noen vet det kan du si ifra da, for jeg trenger hjelp. Og om du hjelper så får du en vurdering ! Men du må jo selvfølgelig ikke ødelegge designe, hehhe. 

Håper dere kan hjelpe! Bare kommenter om du kan hjelpe så kontakter jeg deg på brev. 


ømmh, begynne å bli litt sånn gammelt nå. 

Snakkes, når jeg ser at noen virkelig kan hjelpe meg :-)

Header bilder

Altatunering next

Heeey ! Imorgen drar jeg til Alta. Skal stor kose meg med laget mitt, å prøve å vinne alle kampene. Gleder me kjempe mye, kan ikke vente. Men jeg gruer meg til å sitte i bilen, hofff.. Hater å sitte i bil lenge, men det er vert det! Men nå må jeg begynne å pakke, hehh.. Sorry for lite blogging, men har sovet hos Anna i de siste dagene, og hun har ikke hatt internett, så sånn er det. Men vi snakkes når jeg kommer hjem. Hadebra, kos dere i helgen for det skal jeg ! 

some places it is just very boring, like here

Det er fint vær ute idag, men nobody and see.. Jeg føler at jeg går glipp av noe men jeg vet ikke hva. Det er no ivertfall ikke noe som skjer her hvor jeg bor, for her er det så tomt og stille. Men nå sporte Katrine om jeg sku være med hun, så skal bare fikse meg så drar jeg ut!Men viii snakkes ! 

New picture

Heeeeey my blog !  Sorry for at jeg ikke har blogget så mye, men jeg har jo sommerferie og da er det ferie på alt egentlig. Men jeg prøver å blogge så mye jeg kan, men er mest med andre osv.. Igår var jeg på Havnnes og det var helt vilt !! Er syyyykt irritert for at jeg ikke kunne komme idag også, og der jeg bor nå er helt forlatt. Nobody is here! Please come home ♥


I'm waiting for you !      //Maria Rognseth 

Hade, bitches ;***


Hjemplassen imorgen

Imorgen drar jeg hjem til min kjære lille plass Skjervøy. Gleder meg litt til å komme hjem for når har jeg vært borte fra lille plassen lenge, har savnet øya litt.. Og nå er det på tide å være med Anna litt, gleder meg! Vi skal til Havnes om noen dager, vi ska ''jobbe'' også skal vi kose oss mye ♥   HAVNESFESTIVAL OM NOEN DAGER, HER KOMMER VI !!


Litt gammelt bilde, men jeg savner deg nå !

Byeebyee !

Hei! Mitt navn er Kristin, jeg er 15 år og bor på Skjervøy. På bloggen min skriver jeg alt som faller på tastaturet. Hope you like it!


Arkiv

Kategorier
Siste innlegg


Annonser
hits