You can LOVE me or HATE me, i swear it won't make me or break me


Det sitatet digger jeg! Jeg sier mye at det i det siste, iværtfall inni meg eller sier jeg det bare helt sånn rændom. Men jeg kan ikke også glemme å si det! Jeg elsker bare den setningen, den har liksom mening. Men av og til når jeg sier det kan det høres til rart ut, når jeg plutselig sier det, men jeg sier for det meste det når det trengs! 

Familiekoos!

Nå sitter jeg her å ser på en film på tvnorge med hele familien min. Dem sitter der å spis godis mens jeg derimot er litt sunnere, men det er no ikke så sunt. Men jeg vedder på at jeg kommer til å spise godterr etterpå siden det er lørdag. Nammm, ser godt ut det der så jeg må vell sette meg i sofaen snart, hahaha. 

Men nå skal jeg se videre, så vi snakkes! Ha en fin lørdags kveld videre ♥

Lørdag, og det betyr mye kos!

Ohyess, det betyr det! Jeg skal be mamma å kjøre til coop å kjøpe godis osv.. Så skal jeg vell spille wii og mye mer. Jeg skal være med min kjære familie idag, men jeg kommer vell til å blogge, men er litt usikker. Jeg har vært veldig dårlig å blogge, men jeg er ikke så mye i Lofoten, så jeg tar litt tid med de som er her. 


Kaken, som Kristin er så flink å bake. ( Ikke meg, men svigersøtren min ) 

Sorry, for ikke noe sånn spesielle bilder, men jaja.. 


Ukens blogg ble ;

 

>http://thehsk.blogg.no/<

Hun blogger om det som skjer i livet hennes, og det vil si alt mulig. Hun har ikke header, men for meg gjør det no ingenting for bloggen er kjempe kul som den er. Hun tar kjempe fine bilder som er klare, og har bilder på alle innleggene som er ett pluss. Hun har ingen skrive feil som jeg har sett, og hun skriver kjempe bra.Hun har masse outfitter, som er veldig bra for det er mange som liker å se det!

Hun blogger hverdag som er veldig bra. Hun har en veldig ryddig blogg, alt er i stil! Designe har du laget helt selv. Hun har tipsing, hun skriver også det som er viktig å vite. Jeg er en fan av bloggen hennes, når hun var med på uken blogg, så jeg på den og med en gang begynte jeg å lese den. Pluss at hun skriv en hel historie, men hun skriv det som er på en måte spennende å vite.Jeg anbefaler hennes blogg, jeg har blitt fast leser på hennes blogg. Hun tar brae bilder og hun skriver kjempe bra!

We play WII everyday, and not ask how it goes with me

Jeg har ikke blogget, fordi jeg har tatt å vært med familien min. Har sett min andre tantunge, sett den tredje broren min osv.. Så har vi no koset oss. Har spilt wii, som vi gjør hverkveld, og idag var pappa med. Hahaha, det var kjempe morsomt å se på han, alle flirte og koset seg! Har ikke tatt noen bilder fra idag, fordi det er ferie så da tar jeg litt tid til min kjære familie også. Men imorgen kommer ukens blogg, så da får dere bare se om det ble deg ! 

Den er enda åpen førr hvem som skal bli ukens blogg, så bare bli med ! >http://kristiansensinn.blogg.no/1311762863_ukens_blogg.html<


♥

Men nå skal jeg snart legge meg, så vi prates imorgen. Byeeee !


Innkjøp # 2

Idag har jeg vært å shoppet igjen. Har no bare kjøpt meg småting, pluss sko osv.. Men er man på sentret så må man vell kjøpe noe også, hehe. 


Loose powder fra ::VITA::, 109,-


Got2be hårspray, 69,-


Godånde drit, 20,-


Øredobber fra Cubus, 49,-


Ring fra Lindex, 59,50,-


Sko fra skoringen, 300,-


Cider fra Europris, 19,99,-    ELSKER DEN !

Sorry for dårlig kvalitet-.-..Men nå skal jeg vell være litt på datan så skal jeg dra ned og spise litt kake. Så hadebra ! Kos dere videre.

Ukens blogg, bli med!

Skal jeg begynne med ukeblogg ? Jeg har fått inspirasjon fra mange forskjellige blogger, og det ser veldig gøy ut. Det jeg gjør er at jeg tar hver mandager eller noen dager, bare 1 gang om uken, så skal jeg skrive hva jeg synes om bloggen osv. 

Om du vil være med på min første ukens blogg så er det bare å skrive at du er med, og bloggadressen din, så ser jeg på alle bloggene og dem jeg synes er best skal jeg ta som ''vinneren''. Snakkes! 

every time I look into your eyes, must I always smile

Hei ! Nå sitter jeg her å ser på at bror og bror spiller wii.. Hmm, ikke akkurat de beste, jeg hadde slått dem som bare det ! Fordi jeg er best i wii. Og dere trur... Vi har også vært i gummibåten til han bror som vi er på besøk hos, han Kristin(bror) han krøyma veldig mye, neihahahah. Isted dro jeg ut en tur med Isak (tanteungen min), trillet en tur med han osv.. 


Isak ♥Nå skal jeg se videre på de her toan, så vi snakkes. Hadebra ! Og vi snakkes imorgen. Sorry for lite blogging..

Svar fra spørsmålsrunden - Del 1

Nå har jeg svart på noen spørsmål del 1 og jeg skal filme del 2 idag om jeg husker eller noe sånt. Men vet ikke om jeg kommer til å legge det ut imorgen. 

 Btw; Drikk ikke alkohol på min alder. Jeg er bare så care på videoblogga, så derfor svarte jeg ikke på det.

Innkjøp

Var en tur i lofotsentret å kjøpte meg noe av det jeg trengte. 


Øredobber fra Nice Jewels, var på salg; 20,-


Body Milk Stackable fra Lindex, 39,50,-


Hårskum fra Cubus, 45,-


Foundation Dream satin liquid fra Lindex, 159,-


Foundation børste fra Lindex, 49,50,-


Dagkrem fra Lindex, 29,50,-


Bilderamme fra Nille, 25,-

Hårstrikk fra Lindex, 29,50,-

Nå skal jeg svare på spørsmålene fra spørsmålsrunden, jeg vet ikke om den kommer ut idag, men kommer væll helt sikkert imorgen. Hadebra ! 

Fra Piteå til Lofoten

Hei ! Nå er jeg i Lofoten hos tantungen min, og svigersøster og bror. Jeg har jo vært i Piteå. Har hatt det kjempe koselig. Siste kvelden/natten ble jeg kjent med noen folk, og savner iværtall den ene personen veldig veldig veldig mye!! Huff, hater å savne noen men det er også veldig godt å kjenne noen iværtfall ♥ 

Har tatt noen bilder men har ikke langt dem inn på datan, men det var ikke mye.. Det var bare sånne der bilde av lekeplasser osv.. Så det kommer ikke bilder akkurat nå fra Piteå, men sånn helt rændomme bilder. 


Bilde er tatt fra >Anna sin blogg<

Men nå skal vi til Leknes og sikkert shoppe eller bare dra å se. Så vi snakkes, ha en fin dag. Jeg kommer til å svare på spørsmålene fra spørsmålsrunden idag, men vet ikke om jeg kommer til å legge den ut idag, vi får se. Hadebraaaa !

Dårligform og do-do-doooo..

Hei.. Vi drar til Piteå nå snart.. Er kvalm av tanken og er ikke noe glad, jeg må på do hele tiden som plager meg. Gruer meg til å begynne å kjøre, men gleder meg til vi er fremme ♥ Men jeg kommer ikke til å blogge om 5 dager, men når jeg kommer meg til Lofoten så skal jeg blogge. Så no vet dere det. Ha noen fine dager, så snakkes vi. Hadebra, kos dere de siste dagene, for det skal jeg ! Hehehe

Piteå imorgen

Hei ! Imorgen skal jeg til Piteå. Gleder meg kjempe mye. Det er så sykt lenge siden jeg har vært der, og det er liksom en tradisjon at  vi er der, men vi har liksom bare droppet det og jeg vet ikke hvorfor. Jeg kommer til å svare på spørsmålene fra spørsmålsrunden når jeg er i Lofoten. Og det er om 1 uke. Så dere kan enda spørre meg om spørsmål, for jeg elsker å svare. 

Vi skal være i Piteå i 5 dager, og når vi har vært der så skal vi kjøre rett til Lofoten. Så det blir litt reising, og det blir mange mange timer å kjøre til både Piteå og til Lofoten. Huff, gruer meg egentlig litt til å begynne i morgen, men jaja om man vil dit og dit så må man bare! 

Fra Anna sin facebook.. 

Jeg kommer også til å savne Anna veldig mye. Jeg har ikke vært med henne på lenge nå, og jeg skal være borte fra henne nå i 2 uker.. Høres ut som jeg er en skikkelig lesbe hahah.. Men hun er besteveninna mi !! Men vi snakkes, skal kose meg i Piteå med bading osv.     BTW : Drar imorgen, og dette innlegget ble litt for langt enn det jeg trudde.   Snakkes om noen dager, byee.. Eller kanskje jeg blogger imorgen før jeg drar ♥

 

kristiansensinn.blogg.no/...prsmlsrunde_folkens_.html  < Bare å spørre !


Chihuahua

Hei alle sammen ! Nå er jeg med mitt søskenbarn. Vi har no vært med en søt liten chihuahua. Jeg vil ha en sånn, virkelig!.. Har sovet hos henne og vi har ikke gjort så mye, men har sett på film osv... Søskenbarnet mitt har redigert bilde, så flink som hun er. Men nå skal jeg vell være litt til her så skal jeg hjem, så vi snakkes. Hadebra !

grilleeeee

Hei ! Jeg har nesten akkurat stått opp. La meg litt sent igår såeee, da blir resultate at jeg sover bort halve dagen... Men mamma og pappa holder på å grille, endelig sir jeg bare. Har ventet på det lenge nå, neida.. Igår så sov jeg bort hele dagen og da mener jeg hele dagen, så derfor kunne jeg ikke blogge igår bare midt på natten. Men vi snakkes, skal kose meg med tetris så er det grillmat, nammi! 

Er med på en konkurranse

Hei alle sammen. Jeg er med på en konkurranse og der kan man vinne Chanel øredobber, og får HK som er rosa diamanter på. Pluss at vi får 2-3 overaskelse som blir med pakken. Håper så virkelig jeg vinner, for jeg elsker øredobber. Det er liksom det som er livet pluss noe annet også, hehhee.. Men serriøst, VIL VINNE !

De øredobbene vil jeg ha ! Og det skal jeg drømme om sånn at jeg får dem! 


Brownies with my mom

Nå har jeg laget brownies med mamma. Ble fornøyd med den, for den var ikke så gele aktig som min og Anna sin var en gang når hun sov hos meg, hahhh.. Idag har jeg egentlig bare slappet helt av, og bare sett på tv og lugget å køndd meg i sofan med katten min. Men vi snakkes, ska spille tetris nå. Ha en fin fredags kveld videre!


Hårvideo

Det her er første gang jeg har hatt hårvideo, så jeg synes det var på tide. Håper dere blir fornøyde med videoen, jeg gjor så godt jeg bare kunne! Jeg laget den inatt, så si bare takk for at jeg bruker natta på dere. Heheh 

Hva jeg synes om fake venner ?

Alle vet jo at jeg digger fake venner! Det er livet. Og jeg vet at alle andre digger fake venner som man ikke kan stole på, eller at man sir fake historia til andre. Det liker vi'' ♥

Nei, det jeg egentlig synes er at fakevenner kan bare ryke å reise, for å si det sånn.. Dem treng ikke venner, bare de som er fake fra før av. Jeg trur ikke jeg har fakevenner som jeg er ganske glad for. Men man vet aldri.. Men noen kan se om andre er det eller ikke, men jeg synes det erlittvanskelig å se det.. Jeg ser mest på oppførsel og sånn der ting.. Men hva jeg synes om det, hmmm.. Jeg hater det ! Hater,hater,hater det... Jeg klarer ikke sånne folk, jeg blir bare så irritert. 

Det kan også være at.. Du har en bestevenn men som egentlig er en fake venn og andre venner sir det til deg, men du trur ikke på det siden hun/han er så snill med deg. Men en dag så fikk du vite det selv at hun/han var en fake venn, for du hørte H*n snakke til noen at du sku si det og det.. 


Unnskyld for lite bilde, men er tatt fra weheartit

Skal ta av av oppvaskmaskinen og rydde rommet for det trengs. Snakkes!


Meny siden er nederst

Hei alle ! Det er litt klikk på min blogg. Menyen min er nederst på bloggen min, skjønner ikke helt hvorfor. Men om du vet det kan du være så snill å si ifra da ? For jeg vil virkelig få den opp.. Jeg har prøvd å se på desgine osv men jeg er ikke så god på sånne ting så jeg fant det ikke. Jeg synes det er veldig viktig og ha den her oppe som alle ser den, hehe.. Vet egentlig ikke hvorfor men jeg føler at det mangler noe der da. 

Si ifra om du vet, for da er du kjempe kjempe snill ♥

Kan virkelig ikke planke. Ska vise dere flere ''planke'' bilder, hahhha. Men bildene er for lenge siden, men ikke alt for lenge siden da. 

Bloggen min er 1åår

Hei alle! Jeg så at bloggen min er ett år. Men ikke akkurat idag for jeg var litt sein på å se det såee.. Men jaja, glad jeg iværtfall så det. HAhahah..  Jeg ser en stor forandring siden dag 1 til nå! Når jeg begynte å blogge så skrev jeg tialekten min, men nå skriver jeg bokmål så godt jeg bare kan. Jeg er så glad for at jeg har forandret på den her bloggen, for jeg trur ikke jeg hadde hatt så her mange lesere om jeg hadde skrevet dialket. Det var bare litt fryktelig og se på også litt morsomt. 

 


//Brukt før

 

Men nå skal jeg bare slappe av forran datan, som egentlig ikke er noe nytt. Men vi snakkes, og sorry for at jeg ikke har blogget idag men det er fordi jeg har sovet, ja... sovet..
Spørsmålsrunde folkens !

Hei alle sammen ! Jeg synes det er på tide og ha en liten spørsmålsrunde. For nå er det veldig lenge siden jeg har hatt det, og kanksje jeg har fått meg nye lesere pluss at jeg har jo kanskje forandret mening på ting osv, så det er sikkert litt gøy å vite ting. 

 

Dere kan spørre meg om hva som helst. Men det er grenser på hva dere kan spørre om.. Ikke sånne ekle spørsmål.

 

Spørr om alt fra A til Å.
Jeg kommer til å svare så godt jeg kan sånn at dere blir fornøyde!  Jeg kommer til å svare på dem til jeg synes det er mange nokk, for jeg digger bare å svare, hehehe!  


Ny mobil fra en venn

Hei alle sammen ! Jeg har fått meg en ny mobil.. Eller den er ikke akkurat ny egentlig. Har fått den fra en venn siden min mobil var så herpet. Jeg ble kjempe glad når jeg fikk vite at jeg kunne få den, og når jeg fikk den så ble jeg bare enda gladere!  Tusentakk.

Er han ikke snill ?! Men nå skal jeg være litt mer på data, så skal jeg vell fikse meg en film så skal jeg vell legge meg etter den. Vi får se. God natt alle sammen !

Drømme antrekk

Jeg elsker dette antrekket. Sku ønske jeg hadde disse klærn. Jeg vet det er veldig lett å finne dette antrekke men jeg sku ønske jeg hadde det i klesskapet. Uansett, så har vi ikke sånn shoppe senter eller noe sånt.. Så for meg er det litt vansklig. 

 

 

Loveit ♥

 

Men nå skal jeg mase mer på mamma, om jeg kan dra på telttur med noen venner. Så vi snakkes, ha en fin kveld videre ! 


Hvorfor jeg smiler og flirer hele tiden

Hei! Jeg vil bare skrive om hvorfor jeg smiler og flirer hele tiden. For jeg vil ha noe annet også å skrive om og ikke bare hva jeg gjør osv.. 

 

Jeg smiler og flirer fordi ; 

♥ Jeg har en familie som er helt knyttet.

 

♥ Jeg er med venner hver eneste dag. ( Okei, nesten da. 

 


Sorry for lite bilde..


 

♥ Jeg er bare en glad person.

 

♥ Venner eller familier er artige.

 

♥ Når jeg har lite å gjøre.

 

♥ Når jeg er overtrøtt.

 

♥ Når jeg kan, for det er ikke hele tiden jeg kan flirer/smile der og da.. For det kan jo hende det har skjedd noe alvolig.

 

♥ Fint vær gjør meg glad

 

♥ Når andre er glade, så er jeg også det !

 

♥ JEG ELSKER Å VÆRE GLAD !!

 


Det er masse masse mer om hvorfor jeg er glad ofte, men kommer ikke på alt akkurat nå. 

 

I'm home

Hei alle ! Nå er jeg hjemme fra noen fine dager i Reisa med Anna ! Har stor koset meg. Vi har vært å grillet, rodd, badet, vært med hester, spilt fotball osv.. Har ikke tatt noen bilder! Veldig dårlig gjort av meg synes jeg, men okei.. Men nå sitter jeg her og venter på at pizzan skal bli ferdig, så skal jeg dra ut med Victoria. Gleder meg veldig, har ikke vært med henne på lenge! Har liksom aldri hatt tid. 

 


For noen dager sider.  

 

Men nå skal jeg dusje håret menst jeg venter på pizzan, så hadebra !


Nelly kjole - steeeem plis !

Hei ! Jeg har laget min egen kjole. Og jeg lurer på om dere vil være så snill å stemme på min ♥. Jeg hadde blitt kjempe glad om du kunne, for jeg vil virkelig være en av de 10 beste! Om dere stemmer og jeg blir en av de 10 beste så kommer jeg til å hyle av glede, og skryte av dere alle sammen ! Hehhe, jeg er litt ivrig nå ja. 

 

Si ifra om du har stemt så får du 2-3 kommentarer fra meg.  ( Ide fra - Anna 

 

♥  Vær så snill ! Dere gjør meg en stor stor tjeneste da ♥

 


 

Farge håre ? ..hmm

Anna sover hos meg inatt også. Vi har hatt det kjempe gøy! Vi har spilt tetris på facebook, som vi er veldig hektet på.. Og vi har spist og drukket te osv. Idag sov vi til 5 tiden og etter noen timer dro vi ut med Eirik og Kim. Klokken 07.00 skal vi lage brownies, gleder meg. Akkurat nå sitter vi på ett sånn redigerings program og ser hvordan hårfarge vi passer til osv, sånn at vi kan farge håret vårres, for jeg trur begge av oss er veldig lei hår fargen vårres ! Vi begge skal farge håret mørkere. 

Her er ett bilde. Jeg lurer på om jeg skal farge det sånn eller ikke. Er litt usikker, men det er ikke sikkert jeg farge det akkurat sånn. Men kanskje lingene. 

 Det lyse er sånn jeg har det nå, og det mørke har jeg fikset selv. Men, jeg vet ikke helt hvordan farge jeg skal ha enda.. Men jeg skal prøve meg frem så skal jeg ta VS om hvordan jeg burde ha osv.. Men nå skal jeg fikse og se hvordan hårfarge. Bildene kommer etter hvert.   Hadebra !

Overnatting med beste

Hei alle sammen ! Nå sitter jeg og Anna på hver sin data og bare flirer og snakker og masse annet kødd. Vi har laget te og spist osv.. Har tatt noen bilder, eller for å si det sånn så har vi tatt bilder. Sorry for at jeg blogger så sent men har ikke så mye å gjøre akkurat, så hvorfor ikke. Imorgen drar Anna til Reisa, så jeg kommer til å savne henne mye. 
you are awsome Men vi snakkes imorgen. Så ha en fin natt videre !
Hele helgen med bilder

Helgen har vært kjempe morsomt og koselig. Har vært med mange folk og bare flirt. Har tatt bilder av helgen så jeg bare legger dem ut ;
søtaaaa


Sorry for at bildene er sånn passe langt i fra hverandre, men det klikket ista så jeg måtte bare gjøre sånn.. Men nå skal jeg ta oppvasken så vi snakkes etterpå antagelig. Ha en fin søndag videre !

Bruker du å ta oppvasken noen ganger ?
hits