Tivolii

Hei og håå ! Idag har det vært en super dag med Anna, Malene eller hva no hun het, Kristian og Ole Marius. Har stor koset meg kjempe mye. Har vært på tivoli også, yeeey! Imorgen blir det vell også karrusell på meg, får håpe jeg får penger.. Hmm. 


Vi tok parishjuletDet var dagen min. Veldig koselig og morsom ♥ Ogeeh, sorry for lite blogging. Ha en fin natt ! Selvmords forsøk

Selvmords forsøk er det veldig mange i verden som har gjort. Noen har dødd av det, noen har nesten. Selvmord kommer av hvordan dem har det i livet. Noen gjør det for noen blir mobbet eller kanskje den person har blitt misshanldet. Noen prøver vell for at det er noen som presser dem til å prøve det. Og det er ufriviilig selvmord.

Jeg kjenner noen som har prøvd og noen har gjort det å dødd.. Det var ikke noe bra å få høre. Men noen tenker ikke over venner, familier eller noe annet.. Men kanskje dem var veldig selvsikker, men så kom det sikkert en kommentar som ingen vil vite, men så kom den.. Hvem vet ? Eller kanskje noen synes segselv er alt for feit eller alt for tynn. Men det skal ikke stoppe ett liv egentlig.. Kanskje det er noen som er så dum som kommetere at dem er alt for feit eller tynn. Det er det vell.. 

Om jeg får høre at noen har prøvd selvmord så ser jeg for meg hvordan det så ut, huff.. Så begynner jeg å få tårer.. Sånn er det alltid! Jeg liker ikke selvmord ! Men vi snakkes, takk for at dere ville lese dette innlegget !


Ambulansen er på tur

Hei ! Ambulansen var på tur til Anna i sta. Hun fikk ikke puste! Ambulansen prøvde å hjelpe henne men så datt han rett oppå henne.. Anna begynte bare å flire og det gjor ambulanse damen også. så sa Anna: Ikke rull oppå datan min.. Og etter noen minutter så sa Anna: Du har trødd på godteriet mitt, ambulanse damen lå der enda.. Så tok Anna bort datan sin så skudde Anna amnulasedamen rett ned i gulvet sånn at hun raste ned masse! 

Men ambulasedamen var meg ! HahhhahahahMen nå skal vi danse litt, så vi snakkes. Hadebra ! ♥

VIDEO - Rændom

Bare fordi jeg er for lat til å skrive.. 

Her kan man blogge

Jeg blogger ikke så mye mer. Vet ikke hvorfor, tenker mye på blogging egentlig, men jeg er med venner og sover hos andre, så derfor har jeg ikke tid. Pluss at jeg ikke er så mye hjemme. Men ikke noe mer om det. Igårnatt eller hva jeg si si så sov jeg hos Sara. Det var kjempe morsomt!! Har bilder på mobilen min, men legg dem ikke ut enda. Men inatt skal jeg sove hos Anna, eller sove og sove.. Men det skal vell bli koselig. Skal ta bilder om jeg husker det.

Jeg må begynne med 600px, fordi bloggen min er mindre enn den var før. Så jeg må få det fikset. Men okei.. Nå skal jeg begynne å pakke så vi snakkes. Ha en fin kveld videre.

Fruktfatet er klart

Hei! Akkuart nå har jeg vært på besøk hos Jørgen, med Kenneth og Sara. Vi så på skrekkfilm, og gjett om det var. Hahah, det var så gøy å se alle var redd. ♥ Etter det, dro jeg og Sara hjem.. Når jeg kom hjem laget jeg meg ett deilig frukt fat, namm! 

Namm, fristes det ikke ?.. Om jeg hadde sett det så hadde det fristet. Men vi snakkes imorgen. Hadebra !


Uberskrivelig helg

Hei alle sammen ! Jeg har hatt en kjempe bra helg, det kan ikke beskrives! Endelig møtte jeg Daniel.. Det var godt å se deg Daniel, du sku bare vist ! Men.. Jeg gikk der bare med Anna også kom han Daniel: Hva heter du ? Heter du Kristin, også sprutet han meg rett i fjeset med vann, hahah.. Han er no morsom. Er glad i deg ♥

Men resten av helgen har vært ganske så bra, har stor koset meg som sakt.. Har hatt det kjempe gøy med Anna og mange andre. Vi vant 2 kamper og tapte 2 kamper.. Sku heller ønske vi vant alle men okei.


Daniel !

Men sorry for at jeg ikke blogget igår. Men hadde liksom ikke tid til det. Pluss at Skjervøy var på TV, så hvorfor ikke dra ned og bli vist jeg også, hahaha.. Og det kuleste var at jeg ble med på TV. Men nå skal jeg bare sitte jeg og sløve så vi snakkes !  Hadebra

St.tunerning i helga

Ihelga som er nå skal jeg spille fotball i Reisa. Hele helgen. Gleder meg.. Og jeg har bestemt meg at vi ska slå alle, som vi helt sikkert ikke kommer til å gjøre, men bare om vi jobber bra! Men jeg kommer ikke til å blogge i helgen, bare på søndag for da kommer jeg hjem.. Kommer til å stor kose meg med Anna og andre venner ♥. Kommer helt sikkert til å ta bilder, vi får se. Heheheh..


Brukt før//

Men nå skal jeg stikke til Anna, så vi snakkes på søndag! Ha en fin helg alle sammen. 

Nikon VS Canon

Hei ! Jeg vil bare vite hva som er best av dem.. For jeg aner ikke hva som er best dem av. For noen har Canon, og noen har Nikon. Hva som egentlig er best av de ?Nikon VS Canon 

Sommerferie it's back

Det er sommerferie ! Jeg er kjempe glad.. Men som sakt på ett annet innlegg, så kommer jeg til å savne noe uansett. Men jeg håper at jeg kommer til å møte de fleste vennene mine. Men jeg skal kose meg fordeom.. Klassen skal ikke hindre meg til å føle ett savn, kommer no til å se dem uansett, hehehe.. Men idag på skolen har vi egentlig bare chillan. I nest siste timen så fikk vi karakterboken, huff.. Dere for vite på ett annet innlegg, kanskje når jeg kommer hjem fra kamp.

Men nå skal jeg pakke fotballtøyet. Så skal jeg vell bare slappe av så skal jeg vell til Anna så drar vi ned til mini bussen eller hva vi tar. Gleder meg ! Men vi snakkes, ha en fin dag alle sammen.. For det skal jeg. 

Koselig dag med laget

Idag har jeg vært med laget mitt. Vi har hatt en sånn kose dag på en måte, om jeg kan si det sånn. Har spist taco og bare koset meg. Har flirt, danset hatt danse leken og masse kødd.


Fiksing til kosedag


Laget mitt ♥

Men nå skal jeg fikse meg til å sove, så vi snakkes imorgen. Sorry for at jeg ikke har blogget idag.. Men jeg har veldig mye å gjøre såee.. Men imorgen har jeg kamp, så jeg kommer til å blogge etter kampen. Men natta alle sammen ! 

Hvordan jeg er bak bloggen

Nå skal jeg si dere hvordan jeg egentlig er i real life.

- Jeg er ei bli jente, og liker å få andre til å smile og ha det gøy,- Jeg kan være den person som blir fort sur, eller ikke akkurat fort, men jeg tåler lite for jeg er veldig følsom.

- Jeg er en gal person, som roper og hylflirer når jeg vil.- Jeg kan være frekk mot de som er frekk mot meg. Men jeg prøver å la vær.

- Jeg kan være frekk ikjæften..

- Jeg er helt rændom. For plutselig så kan jeg bare lage lyder.

- Jeg elsker å være med venner og slikt,Det er masse mer, men jeg kommer ikke på akkuart nå. Men jeg er som alle andre ungdommer. Gjør mesteparten som dem. Men jeg ville bare dele litt av meg hvordan jeg egentlig er, sånn at dere ikke trur jeg er fake.. Heheh, jeg vet at jeg ikke banner på blogg, men hvem er det som liker at folk banner på blogg, og jeg har jo ikke en grunn til å banne uansett..
Btw: Sorry for at jeg ikke har blogget idag, men har badet 3 ganger, og pluss at jeg har vært på fotballtrening, så har ikke hatt tid.

Men vi snakkes, hadebra !  God natt alle sammen   ♥

Om dere lurer på mer om hvordan jeg er bak bloggen, så er det bare å spørre. Er ikke farlig, hehehe !

 

Solen redder livet mitt

Idag har jeg vært å badet med Maria. Det var kjempe koselig og det var skikkelig gøy. Ska gjøres en annen dag også, det har jeg bestemt meg for, hehehe.  Ja det med overskriften, solen redder livet mitt er fordi jeg blir brunere og jeg er hvit som bare det.. Og det ødelegger, hahaha..


Søte solkremmen som lukter så godt♥Men det var noen badebilder fra idag. Sorry for at dem var litt uklare, men Maria frøys veldig på hendene så hun skalv veldig, puttputt.. Men nå skal jeg fikse meg til natti så vi snakkes imorgen !

Hvem som tar bildene mine

Jeg har fått ett spørsmål på en kommentarfelt om hvem som tar bildene mine eller om jeg tar selvutløser. Svaret er ; Nå i denne helgen har Maria tatt alle bildene. Men somregel bruker jeg å ta bildene selv, men om du tenker på outfittene så er det vell Maria, mamma eller andre venner som tar de. Som sakt så funker jo ikke mitt kamera så jeg kan ikke ta bilder med mitt eget, så derfor er det mobilbilder, men jeg redigere sånn at det blir bedre kvalitet osv.. Men når Maria tar bildene så tar hun med speilrefleksen sin, om dere lurer.

Dere treng ikke være redd for at det blir dårlige bilder heretter. Fordi dere må huske at jeg redigerer dem ivertfall litt.

Noen bilder fra igår.. Men håper dere likte svaret. Snakkes etterpå, for idag skal jeg blogge, og når jeg sir det så skal jeg det. Har bltit skikkelig sånn blogge humør ! Endelig !! Snakkes

Dagens antrekk

Det er sommerklær som er ibruk no fortiden. Så da må vell jeg ta frem dem da.

Sorry, for at det ble litt mer bilda enn man bruker, men jaja.. Men nå skal jeg til kiosken med Maria så vi snakkes !

KOMMER TIL Å SAVNE ETT LITE SAVN UANSETT

Sommeren er her hvor jeg bor. Det har vært lenge fint vær og det elsker jeg! Tenk at det snart er sommerferie.. Kan ikke vente. Men etter mange uker kommer savne frem, jeg kommer til å savne mine venner og alle andre som jeg ikker er med.. Og etter sommerferien kommer jeg til å savne de jeg ble kjent med! Det er alltid noe man savner.. Men sånn er det bare. Men inatt har jeg sovet hos >Maria< Den bloggen er kjempe bra ! Hun har tatt alle bilder selv, bare sånn at dere skal vite det, for det ser ut som det er tatt fra weheartit, men det har det ikke. Her er noen bilder fra da jeg og Maria var på Havnes, pluss at jeg hadde pannelugg da.. Men nå skal jeg fikse meg og sånn der ting så vi snakkes etterpå. OUTFIT

Nå er det på tide å ha en outfit for dere. Det er ikke så ofte jeg har det siden kameraet mitt er ikke som det skal være. Maria har vært så snill og ta bilder. Idag har vi vært på cafë å snakket mye om mye rart, også har vi vært å trødd overalt. Men nå skal jeg kose meg videre. Så vi snakkes senere. Ha en fin lørdag videre ! 

BLIR BARE BEDRE OG BEDRE

Hei alle sammen ! Har akkurat hatt kamp. Vi vant igjen! Vi spilte mot Furuflaten, 5-2.. Er bare kjempe kjempe glad. Men vi jobbet kjempe godt så da skjønne æ hvorfor vi vant,hahah.. Pluss at det var kjempe varmt at jeg trudde jeg sku dø.. Jeg synes vi bare blir bedre og bedre. Den her kampen var bra.. Men nåkk om det. Men nå skal jeg dusje så vi snakkes imorgen eller kanskje etterpå. HadebraTRUR JEG KOMMER TIL Å DØ AV DET HER

Hei ! Jeg steker både inne og ute. Uansett hvor jeg er så er det varmt.. Det er så nydelig vær at jeg gruer meg til fotballkampen idag, siden det kommer til å bli kjempe varmt, men vi ska vinne uansett,hehehe... Men nå er det endelig helg og da skal jeg kose meg fryktelig med venner osv, ska sove lenge! Gleder meg sånn til imorgen, for da er det lørdager og jeg elsker lørdager !!  

1 spørsmål :

- Har dere noen musikker som er bra om sommeren å høre på ?

Nå skal jeg skifte klær til bedre enn hva jeg har nå. Så vi snakkes snart igjen !  Ha en fin dag videre, for det skal jeg ♥

KARTLEGGING PÅ G

Hei alle ! Nå sitter jeg på skolen. Er akkurat ferdig med kartleggingen. Huff, den var ikke så lett som jeg tenkte den sku bli. Det var mye jeg ikke kunne helt for å være helt ærlig.. Men jaja, noen må no ikke kunne alt. Jeg hoppet over mye, uansett blir det no dårlig som vanlig. Idag har vi kamp å det gleder jeg meg sykt til, men det blir dumt at ikke Anna kan komme på kampen for da betyr det at vi sikkert ikke får så mange mål, joda vi har Stine også som er ganske flink til å skyte imål.. Egentlig så har vi ganske mange men de som skårer mest er jo dem da.. Men jaja, Anna for no reise. Kommer til å savne hun da ♥ 

Men nå skal jeg sitte å vente til alle blir ferdig, så vi snakkes etterpå. Hadebra !

Hilsen; saggyy.blogg.no ! :)

Halla :) 

Idag kom Kristin til meg og spurte om jeg kulle lage haeder til henen fordi hun synes at jeg er så flink til det og jeg er jo en person som ikek sier nei til det så jeg lagde noen headere til henne så jeg skal legge de ut her så dere får se og si hva dere synes om bildene, jeg ble værtfall fornøyd men det er nå om Kristin blir det men det håper jeg indelig at hun blir.. Hun er en veldig søt jente som faktisk tar tiden sin til og skrive til meg sånn at hun får meg i humør og det setter jeg veldig stor pris på at du faktisk gidder, for har ikke så mange som skriver til meg i det hele tatt så man blir bare mer og mer glad i den jenta.. Hun er søt og ikke minst kjempe grei og prate med.. er veldig glad for at jeg tok kontakt me henne inne på blogg og bedde hun om og legge meg til på msn for hun klarer faktisk og få meg til og bli gald når jeg ikke er glad fra før av så hun er en person som liker godt og få folk glad å det er ikke bare det jeg setter pris på men også at du skriver til meg og at jeg får dele en teks med deg inne på din blogg sånn at du får noe og lese som du kan bli glad av ! :) 

Glad i deg, jenta mi ! ;*
Hilsen ; http://saggyy.blogg.no/ !! <3

---------------------------------------------

Her er noen av de bildene jeg har laget til henne så kan jo dere stemme på hvordan hun skal bruke av de så da legger jeg bare ut alle de som hun har fått av meg ! :)
FØLES GODT

Hei alle sammen ! Nå sitter jeg her å hører på musikk. Har vært å jogget idag med noen av fotballlaget mitt. Vi jogget til Egnes som er sånn passe langt, eller for å være ærlig så er det langt.. Men siden jeg er så lat så er vell alt langt, neidahahaha. Det føles bra at jeg har jogget langt idag, pluss at jeg jogget samme plassen igår med klassen min. Hehe, så det har vært litt jogging i den her uka ja. Men det er bare bra det ! Og imorgen har vi kamp, gleder meg kjempe mye! Jeg synes det er bra at vi har mye fotball i det siste, for jeg elsker fotball. Det er live. Men nåkk om det, for nå skal jeg være litt mer på datan så skal jeg være litt flink å legge meg tidlig, om jeg klarer eller gidder.Fra Emilie sin facebook bilde ting tang. Tatt med mobilen så derfor litt dårlig kvalitet. Men vi snakkes imorgen. God natt !


ELSK ELSK ELSK DAG !

HEIA ! Jeg er kjempe glad. Det er så fint vær. Sol som steke på 100, jeg koker. Men akkurat nå har jeg kommet meg hjem fra en tur med klassen, egentlig ble vi ferdig på skolen for lenge siden men jeg og Anna og noen andre ble igjen. På turen så badet vi, men ikke jeg da ikke så mange heller da, grillet og selvfølgelig solte vi oss også.. Det var en kjempe dag, minner altså! Og nå er jeg kjempe sliten etter en lang dag. Og før vi dro dit å koset oss så sku vi gå å fikse på en skog, hahahah.. Det var ikke noe gøy, men måtte vell.Tok ikke noen bilder, siden jeg ikke har kamera som funke og mobil som er hemma.. Men Hege skal sende meg bilder til meg, så jeg kommer til å legge ut noen bilder en dag. Men nå skal jeg fikse meg til å kanskje sole meg. Snakkes !

Har dere kjempe kjempe fint vær ?♥

AKTIVITET HELE DAGEN

Hei alle ! Idag har jeg rørt på meg hele tiden. Har vært på fotballban for det meste i dag, pluss at jeg har vært på sang for siste gang iår for å si det sånn. Etter det dro jeg hjem så dro jeg til fotballban med Katrine, for vi sku ha sånn der dugnadd.. Der raket vi og plukket søppel,hehhenamm. Etter det var jeg på ban med Anna og mange andre friends. Men nå sitter jeg her og venter på hva svarer blir av mamma om jeg får låv til å sove hos Anna inatt. Men skal pakke ferdig til imorgen så vi snakkes. God natt !Helt rændom bilde, men har ikke noe nye bilder som jeg ikke har lagt ut såee.. Men natta folkens ! Snakkes imorgen. BTW: Sorry for lite blogging idag, har bare vært ute for det meste så da skjønner dere. Heheh

FULLFØRT !

Kampen ble fullført for å si det sånn. Jeg sa at vi sku vinne, og jeg holdte det, hahahah ! Men vi vant 8-0 mot Rotsund. Er kjempe glad. Men på kampen så kom Anna, jeg ble kjempe glad. Og med en gang hun på kom ban så ble det mål. Kjente at vi måtte bare ha hun på laget ! Og når vi hadde pause med kampen så fikk jeg bygaven fra Anna. Jeg fikk en parfyme ♥, herregud hvor glad jeg ble, klemte henne å nesten hoppet på hun! Men skal ikke si noe mer..
Det kommer noen bilder fra kampen. Tom bildene fra EmilieBildene ble på 600 den her gangen, siden bildene hos Emilie er 600 så gikk det ikke å få det på 700. Sorry.. Men det er ivertfall bilder her. Hehehehhe.. Men nå skal jeg gå å legge meg, så vi snakkes ! Hadebra

KLAR TIL KAMP

Hei. Dere skjønner vell overskriften, det er vell logiskt. Skal ha fotballkamp idag som jeg gleder meg kjempe mye til. Elsker å spille fotball, det er live ♥ Vi har kamp idag klokken halv 7. Vi skal bare vinne eller uavgjort.. Men vi skal iværtfall ikke tape, for det liker jeg ikke ! Emilie skal ta bilde med hennes kamera, og da blir det vell brae bilder, for hun har speilrefleks.. Pluss at jeg kan ikke ta noen bilder mer, siden mobilen min er teit så funke ikke den mer, og kameraet mitt som dere vet som ikke er helt selv mer.. Jeg er ikke helt sikker på hva jeg kommer til å gjøre etter kampen, men det finner jeg ut. Thihi.På Havnes en gang.. Litt lenge siden. Men nå skal jeg finne klær så stikk jeg til fotballban.

GOD NATT

Heihei.. Nå har jeg nesten akkurat kommet inn døra etter en tur med Anna, Andreas og Fred-tore. Vi gikk no å surret opp til ett fjell osv.. Var sånn opp og ned stemning, men det gikk no bra. Men idag har jeg også vært på fotballtrening, det var kjempe varmt.. Men det var ganske deilig å se at det begynner å bli mer og mer sommer og mer sol, elsker tanken ! Imorgen reiser Anna, kommer til å kjede meg, men hun kommer hjem igjen før fotballkampen.. Er så glad for at hun blir med på kampen ! Men nå skal jeg fikse meg til natti så skal jeg sove, skal klare å være skikkelig våken imorgen på skolen...Ett gammelt bilde, men memories er med meg for alltid ♥ !! Vet det står annab3 men det er Anna sin gamle blogg, men er ikke så heftig. Men nå skal jeg fikse meg så skal jeg sove.. Natta !IKKE LENGE IGJEN

Hei ! Nå sitter jeg bare her og koser meg med å se ut av vinduet å se på solen. Det er så fint vær ! Elsker sommeren. Men nå er det jo ikke lenge til sommerferien, er så glad ! Bare slappe av, og ikke tenke på noe av lekse eller noe sånt. Men idag skal jeg på fotballtrening, kommer også til å være med Anna også som vanlig, hehehe.. Men nå skal jeg begynne snart å pakke ned fotballtøyet mitt, så skal jeg hente Anna.Men nå må jeg begynne å pakke, for jeg er alltid så treg så må vell.. Snakkes etterpå !

SANGVIDEO AV MEG

dere har sport mange ganger om jeg ikke kunne legge ut sangvideoer. Så her kommer det. Unnskyld for at det har gått så lang tid, menmen..    Jar of hearts - Christina Perri

LYST Å SOVE MER, MEN KLARE IKKE

Jeg klarer bare ikke å sove.. Og egentlig så vil jeg sove lenge.. Men okei, idag skal jeg være med Anna, for vi kommer til å gjøre mye rart idag, hahahahah. Jeg vet jeg ikke har vært så særlig flink til å blogge i det siste, men har hatt det så gøy den her helga at jeg ikke har noe ord, for å si det sånn ! Men skal bli flinkere. Igår så var jeg med Anna og Andreas osv.. Men nå skal jeg slappe litt av så skal jeg begynne å fikse meg så skal jeg ringe Anna om jeg husker det da.Anna sendte meg det bilde. Men vi snakkes ! Ha en fin fin søndag videre. Husk at dere må slappe av nå siden det er skole imorgen...

INGEN VENNER INGEN KOS

Hei ! Nå er det jo lørdags kveld. Jeg har akkurat spist lasagne med min kjære familie. Nå skal jeg strax dra til Anna som vanlig. Da jeg dro fra henne ista så sku hun lage sjokoladekake, så jeg kommer når hun er ferdig. Trur jeg ! Men idag har jeg vært i butikker med Anna så dro vi opp til Andreas å så på film og spiste godteri og drakk brus. Koselig !Har hatt en kjempe helg til nå iværtfall, har koset meg skikkelig !

Det var no en dag jeg var med Hege. Men nå skal jeg ringe Anna så vi snakkes ! Ha en fin lørdag videre ! 

GJESTEBLOGGER:

Hei alle dere som leser bloggen til Kristin

 : )
Nå gjesteblogger jeg(Anna) uten att Kristin vet det, hun siden i stolen 2 meter atme meg,
og studerer sitt nye kort som nesten akkuratt kom i posten.
Kristin såv hos meg inattm og vi hat det skikkelig morsomt, hun er min alle bestevenn.

lol, håper ikke hun blir sur på meg når hun ser dette.
Uansett så er jeg kjempeglad i deg Kristin♥

www.annahen97.blogg.no

Må jo bare reklamere litt får min blogg, neida, hehe! : )
Men nå må jeg forte meg av så ikke kristin ser dette før nestegang hun kommer på sin blogg!

SYNES DU KRISTIN ER EN FLINK BLOGGER?

Jeg synes i allefall det, hade ;)

KJEMPE MORSOMT

Heia alle sammen ! Nå sitter jeg hos Anna, vi er overtrøtte, hahaha.. Har det kjempe gøy ! Men unnskyld for at jeg ikke har blogget i det siste, men har hatt kjempe masse å gjøre, eller masse og masse. Har hatt fotballkampen pluss at jeg ikke har tenkt så mye på blogg. Men imorgen skal jeg prøve å begynne å blogge igjen, er litt sløv så.. 

2 bilder fra Anna sin data. Men nå skal sove, så vi snakkes imorgen om jeg husker det. 


 

Hei! Mitt navn er Kristin, jeg er 15 år og bor på Skjervøy. På bloggen min skriver jeg alt som faller på tastaturet. Hope you like it!


Arkiv

Kategorier
Siste innlegg


Annonser
hits