Er det sant?Er det sant at sånne øyner bringer lykke? Har alldri lurt på det. Mehe

Konf og fotball

Haay! Nå har jeg nesten akkurat vært å kjøpt meg en fotball, fordi at vi MÅ ha det på treningene! Ellers idag har jeg bare vært på skolen å sett på tv, etterpå skal jeg på konfirmasjonsundervisning og etter det fotballtrening. Ikke stress i det hele tatt... Kommer vell til å blogge etterpå når jeg har kommet hjem, skal bli flinkere til å blogge.. yooou know. 
Dagens antrekk


Obs, en flekk..
Fotball helg!

Heei! Igår blogget jeg heller ikke fordi jeg spilte fotball å var ute hele dagen. Idag kommer jeg heller ikke til å blogge så mye, såeee.. Har ikke så mye å si, bebyeyeyeye

Det andre bilde jeg skulle legge ut, gikk ikke! Ha en fin lørdag videre. 

flink, hæ?

Heei! Har ikke blogget på lengeee! Jofordi, jeg føler at jeg ikke passer til å blogge mer, eller at der ikke er helt meg førr å si det sånn. Men det er sikkert bare fordi jeg ikke har noe inspirasjon. Helt sikkert det!! Jeg har jo fått kamera, å jeg sa til meg selv, når jeg får kamera så skal jeg bli flink, ja det skjedde jo.. Har jo bare blitt dårligere. Jeg har blitt skikkelig lat i alt, skolen, blogg og alt som egentlig er viktig for fremtiden. Skolen så gjør jeg ikke noe, følger lite med og får dårlige karakterer, kommer aldri til å komme meg inn på skole-.-

Bort fra klaging og piss. Ellers de her dagene har jeg no ikke gjort så mye, har no bare vært å chillet med venner å bare hver hjemme. Ikke noe stort. Var på Vårshow igår, det var sånn passe bra. Har ikke så mye mer å si. Bye!

 


Hei! Mitt navn er Kristin, jeg er 15 år og bor på Skjervøy. På bloggen min skriver jeg alt som faller på tastaturet. Hope you like it!


Arkiv

Kategorier
Siste innlegg


Annonser
hits