GLEDE MEG KJEMPE MYE

Herregud hvor jeg gleder meg til imorgen. For da skal jeg synge på kulturhuset. Sangen heter Jar of hearts, hehe.. Dere vet vell hvordan sang det er. Men jeg lurer på hvordan det kommer til å gå, for jeg er litt usikker enda. Men vi får se hvordan det ender. Men har ikke blogget så mye siden jeg har vært på fotballkamp. Jeg synes det gikk bra. Det ble uavgjort : 2-2. Mot Reisa. Har ikke noen bilder fra da, men har no bilder på datan, men nå skal jeg legge meg. Natta!Good night !

REGN REGN REGN

Hei ! Nå er det ikke så fint vær mere. Nå er det regn og det regner ikke bare litt, men det fosser ned... Pluss at mitt lag har fotballkamp, men jeg er ikke sikker på om jeg kan ha fotballkamp fordi jeg har ikke fotballsko, men nå prøver mine to kjære venner og spørr og ser om noen eller dem har fotballsko. Dem er så snill. Men når jeg kom hjem fra skolen så dro jeg rett på rommet å skiftet til daffedressen min, en sånn pels dress..Men nå skal jeg spise middag, så vi snakkes !

Har dere fint eller stygt vær ?

BACK FROM KONFIRMASJON

Hei alle ! Nå er jeg hjemme fra konfirmasjon. Det har vært kjempe kjempe kjempe artig der ! Det kan ikke beskrives. Jeg har spist mat, kake drukket brus og snakket mye, som det skal være. Egentlig ikke så mye å si, så det er bare bilder jeg kan si om.


Ida ! Som hadde konfirmasjon
Se så søte små oreo kjesker det er ♥
Den var sykt søt !, har så lyst på sånn.

De 2 søte lammene følte etter oss når vi stoppet med bilen for å ta bilder. Herregud hvor forelsket jeg ble i dem! Men nå skal jeg skifte klær og kanskje ringe Anna. Ha en fin kveld videre ! 
KONFIRMASJON

Hei alle sun lesere ! Det er sol idag også! Det er så herlig at det er sol, pluss at det er sommer !!! Men back til overskriften. Jeg skal i konfirmasjon idag til Arnøya/Årvik, hehh. Skal prøve å ta så mange bilder som det går, så om jeg tar mange bilder, så skal jeg legge ut mange bilder, for jeg digger å legge ut mange bilder. Skal snart begynne å fikse meg, så jeg er ferdig med det.


Litt dårlig redigert, menokei..

Men nå skal jeg fikse meg, så vi snakkes når jeg har komment hjem fra konfirmasjon. Og ha en fin fin søndag!

Er det bra at jeg legger ut mange bilder ?SYKKELTUR

Hei ! Nå har jeg akkurat vært å fikset meg til natta. Men før det så var jeg med Maria å syklet en tur. Det var kjempe morsomt. Har tatt noen sol bilder fra sykkelturen. Men i hele dag så har jeg hatt det kjempe bra, har koset meg mye med mye sykling osv.. Det her blir ett lite innlegg fordi det er så sent og jeg begynner og bli litt trøtt.


Maria sin håndLitt dårlig, menmen.. Men nå skal jeg se litt på tv, så skal jeg vell sove. Skal i konfirmasjon imorgen, men skal ta bilder. Får låne Anna sitt, hehh! Så da blir det bilder, for jeg gidder ikke å komme med mobilen min å ta bilde, for det kommer vell ikke til å se så klokt ut nei, hahahaha ! Men natta og snakkes imorgen ♥

I LOVE YOU SUN

Hei alle sammen ! Nå er jeg med Maria. Vi har vært å syklet nede ved butikkene, og tatt bilder. Har hatt det kjempe koselig. Nå skal vi snart ut og sykle en tur eller bare sykle iværtfall.. Det er kjempe fint vær her, det er grønt og fint. Det er så morsomt at det er snart sommer, eller kanskje det er det !
Maria bare : ''Snafse''


Fant sånn der røyk tingtang..

Men nå skal jeg og Maria ut, så vi snakkes. Hadebra !  

LØRDAGER ER KOS

Heia ! Nå har jeg nesten akkurat kommet hjem fra Hege. Sku bare hjem å hente penger pluss at jeg skal skifte klær. Har hatt det kjempe gøy hos Hege. Vi så på film Vi lånte bare Anna sin film, jeg sa at vi måtte være veldig forsiktig med den og det var vi, tihii.. Men nå må jeg kjappe meg å fikse meg osv, for vi skal liksom til butikkene idag.Det var bildene fra igår, som jeg ikke kunne legge ut igår siden jeg sov hos Hege, og jeg hadde ikke kabelen med meg. Men nå er de her så vær fornøyd. Men nå må jeg virkelig kjappe meg, så vi snakkes ! Ha en fin lørdag videre ♥

Hva bruker du å gjøre på lørdager ?

SOVER BORTE I NATT

Hei alle sammen ! Nå sove jeg faktisk ikke hos Anna, nå sover jeg hos Hege. Husker dere henne, hun som jeg var med før.. Heheheh! Men idag har jeg vært med Hege og Anna, og litt etterpå Silje og Hege da dro vi fotball banen, så dro Silje så kom Sara. Hehehehe koselig og være der synes jeg. Poltiet var også der å kjørte, men det var fordi det var noen som hadde kjørt moped uten hjelm eller noe sånt. Jeg har tatt noen bilder, men har ikke kabelen med meg hit så da blir det bilder fra Hege sin data.Her kommer det noen bilder fra bursdagen til Hege.FERDIG MED ENGELSKTENTAMEN

Nå har jeg vært hos Vegar med Kenneth, Anna og Hege. Det var koselig, men ikke når Vegar kastet eos på meg rett i kjeften, aau !+ At jeg har en klump på leppa pga det.. Menmen.. Men tilbake til overskriften, nå er jeg endelig ferdig med alle tentamenan, yesss ! Hmmm, jeg trur ikke engelsken gikk så bra men okei. Men nå skal jeg finne meg mat, har ikke ette siden skolen i sånn 9-10 tiden er ikke helt sikker. Magen bare rumle hele tiden..


Kenneth, Hege, Anna og VegarMen nå skal jeg finne meg noe å spise, så vi snakkes. Ha en fin dag videre !

Hva har du gjort idag ?

BLIR GLAD HVER GANG

Nå sitter jeg her å ser på paradise hotel. Jeg sitter å spiser epler og drikker eple te. Nammm.. Tilbake til overskriften. Jeg blir glad hver gang jeg har jogget eller trent uansett hva, bare man har trent. Jeg blir alltid smilene eller veldig glad. Men nå skal jeg ikke forstyrres siden jeg skal se paradise. såeee..... Vi snakkes da imorgen ! God natt alle sammen. Nammm, jeg er heldig ! Hehh

FERDIG MED NYNORSKTENTAMEN

Nå er jeg endelig ferdig medd nynorsk, endelig ! Føler at det gikk litt bra, men det får vi se når karakteren kommer.. Men nå tar jeg en belønning med is siden jeg har hatt nynorsk i 6 timen som jeg egentlig ikke liker, så da fortjener jeg det. Men idag så skal jeg på joggetrening i regnvære, men om man ska ha god kondis så må man bare.. Men helt til klokken 6 så skal jeg bare slappe av med min kjære is.Men vi snakkes no, hadefint og kos dere idag da !

Har dere regn ?
Liker du is ?

BRA DAG DA

Hei ! Har hatt det kjempe artig idag. Har vært med Hege, vi har vært på gatekjøkkene, der snakket vi og koset oss mye med mat, hahaha.. Så dro vi opp til fotball banen der sentret vi, spilte og trikset osv.. Var også med Anna litt etterpå. Det var iskaldt der oppe etter hvert, men ikke så kaldt at jeg ikke kunne røre meg.. Imorgen har vi nynorsk tentamen.. Gruer meg kjempe mye. Jeg kan nesten ingenting om nynorsk. Jeg trur jeg kommer til å få 2'er på den, hmm.. Men har faktisk tatt noen bilder, men ikke med kameraet, det er jo fordi den er ødelagt så det er det man har mobil til, neida.. Skal begynne å bruke tlf nå til å ta bilder med. 

Vi dro jo til fotball banen. Og jeg sku vise skils, you know ♥.. Jeg har egentlig flere bilder, men akkurat nå gidder jeg ikke å legge ut så mange. Men nå skal jeg gjøre meg klar til å se paradise hotel, så vi snakkes !

Liker du nynorsk ?
Liker du å spille fotball ?

GATEKJØKKENE IGJEN

HEi og hå ! Ja som dere ser så skal jeg til gatekjøkkene igjen. Jeg er der mye med Anna, men denne gangen skal jeg med Hege. Hun ville så mye ha hamburger så hvorfor ikke. Hahaha,.. Vi drar dit etter jeg har vært på sang, egentlig så gleder jeg meg, men ikke til sang.. Jeg begynner å bli litt lei av det, men fordet skal jeg ! Men i de 2 siste timene på skolen hadde vi utegym og da jogget vi til ett stort fjell, jeg kom meg ikke så langt men jeg kom meg nesten opp hadde bare litt igjen.. AHAHAH!
Akkurat nå sitter jeg forran tv'en og drikker te. Men nå skal jeg skifte klær å dusje så skal jeg vell dra på sang, så vi snakkes etterpå !


Begynne å bli litt gammelt..

Men nå skal jeg fikse meg osvosv, så vi snakkes. Hadebra!

Går du på sang ?
Bruker du å være på gatekjønnene ?

TRENER MYE I DEN HER UKEN

Hei ! Jeg føler at jeg har vært i aktivitet mye i den her uken, eller de her dagene som har vært. Idag har jeg vært på fotballtrening, imorgen skal klassen min jogge til stusnes, det er et fjell som er veldig lang skal jeg si deg! Det er sånn at jeg gruer meg til imorgen, men jeg skulker ikke, og på torsdag skal vi ha joggetrening med fotball laget og på fredag aner jeg ikke hva jeg kommer til å gjøre. Men jeg synes jeg begynner å komme meg. Føler riktig også ! Men akkurat nå sitter jeg å ser på paradise hotel. Det er så morsomt ! Men nå skal jeg følge med så vi snakkes !


Åshild, Karina og Victoria. Når vi var på Finnsnes.

Men nå skal jeg se videre, så vi snakkes imorgen eller noe sånt. Vi får se etterpå, men det er bare kanskje! Hade bra og godnatt.

Bruker du å trene ?FERDIG MED DEN IVÆRTFALL

Nå er jeg endelig ferdig med matte tentamen. Jeg trudde det sku bli ganske så vanskelig, men det var ikke så. Men det var mange oppgaver jeg ikke skjønte så mye av, men jeg prøvde meg frem. Vi hadde jo mange timen på oss, så jeg tok det bare chill, haha.. Jeg lurer veldig på hva jeg kommer til å få i karakter på den, hmm.. Men etterpå idag skal jeg dra å fikse sånn der minibank kort eller hva det no heter. Skal også være med Anna idag, pluss at jeg har fotball trening. 


Veldig liten pga google bilde.


Men når jeg får vite hva karakteren min ble så skal dere få vite det. Hahah, jeg trur det blir dårlig eller midt i mellom. Men nå skal jeg være litt til på datan så drar jeg og mamma å fikser kort. Så ha en fin dag videre ! ANNA MÅ FIKSE DETTE

Hei. Jeg ser at Anna må fikse bloggen min. Jeg har bare dette designe akkurat nå. For jeg vet ikke hvordan man skal gjøre det her. Anna tar jobben. Heheheh.. Så det er veldig dårlig akkurat nå, men det blir fikset, regner jeg med. Heheheh. Men nå skal jeg skifte jumber igjen så skal jeg dra til Anna igjen. Hahh, jeg skifter mye, men jeg gjør det igjen for Anna kvelte cola på meg... Men nå må jeg kjappe meg, så hadebra !

Det var no en dag.. Det blir litt stort på det her innlegge. Skal bare skjekke hvordan det er.Synes dere det var bra med store bilder, eller er det best sånn som jeg bruker å ha ?


BRUKER VI MYE PENGER OM DAGENE ?

Jeg begynner og lurer på om jeg og Anna bruker mye penger om dagene. Jeg synes vi er i værret/sentrum nesten hele tiden.. Hahahha, det meste vi gjør der er å ete osv. Vi har planlagt at vi skal bli bozera, da mener vi at vi skal bli sånne store tjukke folk. Men vi et nesten hele tiden. Men akkurat nå sitter jeg hos Anna. Hun er oppe å lager lapper til oss, så snill som hun er. Jeg bare sitter her å trur jeg bare kan chille.. Og det trur jeg også. HAHAHAH! Men Anna skal lage ny header til meg ikveld sa hun, så da bytter jeg vell, skal høre med henne om hun gidder å fikse litt på bloggen min. Hun er så snill så jeg trur hun gjør det, tihihii. 


Lite bilde, men det er fordi det er fra google... 

Men nå skal jeg kose meg med lapper, hadebra


 

SOM ALLTID

Hei alle som ville lese dette innlegge! Akkurat nå sitter jeg bare på datan og slapper av. Jeg skal dra til Anna snart, vi skal dra å kjøpe oss mat som alltid. Herregud kor jeg gruer meg til imorgen ! For da har vi tentamen, og det suger. Jeg kjenner på meg at det kommer til å gå dårlig, menmen... Jeg og Anna skal også på fotball banen idag, pluss at vi skal plukke mark, også skal vi lager lapper. Det skal vell bli en gøy dag, hahahah! Men jeg gruer meg til å plukke mark, men dere må ikke tru at vi gjør det frivillig. Vi må! Det er sånn der lekse... Æsj ! 


En gang i vinter. Anna er så flink å lære... 

Men nå må jeg finne en jumber så skal jeg stikke til Anna. Ha en fin dag, for det skal jeg ! 

Når har dere tentamen ?
Er du mye med den samme personen ? ♥  

NESTEN SOMMER

Hei alle !  Herregud, det er ikke lenge til sommer. Jeg gleder meg så sykt ! Jeg vet at det her kommer til å høre litt rart ut, men jeg gruer meg pitte litt til sommerferien for å være helt ærlig. Men det er fordi, kommer ikke til å være med alle vennene mine. Men jeg gleder meg mest. For da er det fri fra skolen og sole seg og lenge fri.. Men akkurat nå sitter jeg å ser på solen ute, det er så deilig å se at det er så fint vær ute + at det er så godt å tenke på at det ikke er lenge igjen til sommer. Men inatt sov jeg hos Anna for 10309320 gang! Men det var koselig. Guud jeg var trøtt, hahaha! Men nå skal jeg fikse meg så skal jeg ringe Anna. 

Har ikke tatt noen bilder, for kameraet ikke funke. Så derfor har jeg tatt fra Anna sin blogg
Men nå skal jeg fikse meg, så hadebra 

Hva skal du idag ?
Gleder du deg til sommerferie ? 

GÅR JORDEN UNDER ?

Hahahha, jeg vet det her er litt snålt.Men gjør den det ? Jeg vil vite det. Eller jeg må vite det. Noen trur faktisk at den kommer til å gå under mens noen trur ikke og noen vet ikke. Men jeg er ikke helt sikker. Men jeg er kjempe redd for det for å være helt ærlig.En venn av meg sier at verden skal gå under om 21 timer!!  Men ikke mer snakk om det akkurat nå. Men nå sitter jeg barnevakt med Anna og Maria. Vi koser oss med tv og brus og potetgull. Og jeg skal prøve å ikke tenke på den der jorden går over. Hehehe, skal bare kose meg videre. VI skal være oppe til 6 eller 7 inatt, det kan vell bli koselig, etter det skal vi til Anna å sove ♥ 

Det kommer ingen bilder, for jeg er ikke på min data. Såeee.. Det her blir ett kjedelig innlegg, uten bilder osv..

Hadebra folkens! Snakkes imorgen. Og godnatt... Det kan hende jeg skriver ett innlegg til i natt siden vi skal være lenge oppe. Hvem vet ! 
Men vi snakkes, hadefint ! 

BESTEMT MEG NÅ

Hei alle sammen! Nå har jeg bestemt meg ! Jeg skal bli sunn.. Eller ikke akkurat sunn, men jeg skal bli sånn at jeg ikke hopper over joggetreninger og sånt.. Idag hadde vi joggetreing og jeg synes det gikk fint! Jeg vet at jeg har snakket om det her på ett annet innlegg, det liksom ett mål.. Men jeg har ikke klart det. Men nå skal jeg prøve å holde det. Det er faktisk litt vanskelig vist jeg ikke presser meg til det. Menmen.. Nå sitter jeg bare her å chatter på msn og er på facebook, men nå skal jeg være litt til så skal jeg dusje så skal jeg gjøre lekse etter det paradise !


Litt gammelt bilde... Men okei


Men vi snakkes ! Hadebra

Hva har du gjort idag ?
Bruke du også å jogge ?


Giddet ikke å skrive

Hehhehe. Men det er så slitsomt å skrive med en arm! 

En liten anbefalning

Her kommer det en video som jeg har snakket om.

Ikke lenge igjen !

Hei ! Akkurat nå sitter jeg hos Anna å tenker på at det ikke er lenge til 17. Mai ! Gleder meg kjempe mye. Men minnuset er at jeg ikke vet hva jeg skal ha på meg.. Menmen.. Imorgen skal jeg ta bilde til korte mitt. Sånn der minibank kort eller hva det no heter. Men nå skal jeg spille sånn der bilspill på 1001spill så vi snakkes imorgen, hahaha jeg digger det spille som er der !


Googlebilde, derfor så liten


Men vi snakkes, hadefint og god natt !

Mitt andre hjem

Hahaha. Jeg er hos Anna nå. Og hos Anna er det mitt andre hjem, sånn helt serriøst. Jeg er her hverdag. Men det gjør meg ingenting, for det er no ganske koselig. Men idag har jeg no vært med Anna, Thomas Andre, Eirik I, Kim, Eirik J, Kristoffer S og Brian. Men jeg er ikke sikker på hva vi kommer til å gjøre imorgen. Men vi finn vell ut som vanelig.


Weheartit


Men nå skal jeg snart fikse meg til nattinatt, så hadebra og sov godt ! 

Koselig

Hei alle mine kjære lesere! Idag har det vært en koselig dag. Jeg og Anna har vært å solt oss på kaia etter det kom Eirik og Kim. Da dro vi på prix.. Der var vi ganske så lenge. Etter at vi hadde vært der så dro vi opp til fotball banen og der var det kamp ♥ Det var koselig. Men idag skal jeg sove hos Anna igjen. Det kommer vell til å bli koselig som vanelig. Begge er ville i hodet såeee.. Men nå må jeg pakke så vi snakkes kanskje etterpå men ivertfall imorgen.


Da jeg var med Maria en gang.

Men vi snakkes ! Hadefint, for det skal jeg.


GOD MORGEN

Nå har jeg nesten akkurat stått opp. Hmmm, er ikke så trøtt egentlig bare litt. Men idag siden det er lørdag så skal jeg tilbringe dagen min med bare venner og være mye ved butikkene. Hehehe, sånn er no jeg! Jeg trur jeg skal ringe Anna snart om hun gidder + om hun gidd å dra på cafë. Men nå sitt jeg bare her å ser på at pappa tar ut solstolene, og dere vet hva det betyr. DET ER SOL !!!   Heheheh

De bildene er blitt tatt når jeg var i bursdagen til Atle. Men nå snakkes vi, for jeg skal fikse meg nå ! Hadebra


Party party party

Hei og hå ! Jeg har akkurat kommet meg hjem fra vårpartt som 10'ende har fikset. Det var kjempe artig der! Kos.. Men jeg har ikke tatt noen bilder, så derfor suger dette innelgget. Det var bra musikk, folk og alt. Vi danset, flirte, sang og mye mye mer. Men nå skal jeg spørre mamma om jeg kan sove hos Anna. Håper jeg kan det. Det blir vell kos ♥


En gang..

Men nå skal jeg spørre mamma, så vi snakkes imorgen! Hade bra og god natt. 

 

Usikker

Hei alle ! Jeg er usikker som det står. Jeg er usikker på om jeg skal dra på vårpartyet. Sara sku tenke på det, og faktisk håper jeg på at hun vil det. Får det kommer sikkert til å bli gøy om man tenker seg om. Men akkurat nå har jeg vært på fotballbanen med Anna, Ola og Eirik. Hahaha, det var sykt varmt... 


Litt gammelt ja.. Men minner kommer fram

Men nå skal jeg kose meg videre så vi snakkes. Bye !Fredag den 13

Ulykkesdagen som folk sir. Egentlig ikke for meg. Det har no ikke skjedd noe med meg enda såeee.. Men det kan hende fordi jeg skal til fotball banen og da kan jeg vell bli skytet på eller noe sånt. Men får håpe på det beste! Men akkurat nå sitter jeg her sur fordi jeg ikke vet hva jeg skal ha på meg på 17.Mai!! Det er sykt viktig. Jeg vil bare ikke ha på meg bukse, vil ha shorts på meg, eller noe sånt. Men jeg vet ikke hvordan. Men jeg finner vell ut etter hvert. Men idag sku jeg egentlig dra ned å ta bilde til korte mitt, men kan ikke fordi jeg skal på fotballbanen. 

Men nå skal jeg dra til Anna, så drar jeg til fotallbanen. Hadebra !♥


Sove hos bestejenta

Hei ! I dag har jeg vært med Anna. Vi har no gjort masse kødd.. Jeg skal sove hos Anna inatt, det kommer til og bli kos. Vi har fikset rommet hennes. Vi har laget dobbel seng og masse annet. Det har blitt skikkelig fint der selvom det har vært det hele tiden. Hahahha.. Men jeg skal lage en annbefalning video til dere. Det er skikkelig lenge siden jeg har laget video så hvorfor ikke. Dere burde glede dere til annbefalnings videoen! Men nå skal jeg pakke så stikk jeg til Anna. Så vi snakkes, btw: jeg skal bli flinkere å blogge !


Tatt fra Anna  ←

Men hadebra. Å jepp, vi snakkes imorgen! Goodbye♥

Ikke så mye å gjøre nei

Hei alle sammen ! Akkurat så gjøre jeg ikke så mye. Men idag så har jeg no vært på skolen. Og i de to første timene så var vi å gikk en tur så stoppet vi på Rema1000 og der fikk vi is hos læreren. Men resten av dagen idag så har jeg bare slappet helt av og etterpå skal jeg på fotball trening. Heheheh !


Men nå skal jeg bare slappe av videre så skal jeg pakke til fotball trening så vi snakkes, hadebra !

Hva har du gjort idag ?
Går du på fotball ?


you know

Jeg har ikke skrevet på bloggen så mye i det siste. Men jeg har gjort så mye bra de her dagene at jeg ikke har tenket på blogg. Eller jeg har jo det men har glemt av å blogge.. Men i helgen som var nå så hadde vi Lerøytunering! Det var kjempe artig, pluss at vi kom på 2.plass! Det er altså der man spille fotball. Men idag så har jeg vært sammen med Anna og Hege. Vi var på fotball banen og der var Gøril også. Men jeg har ikke bilder av helgen for jeg glemte helt å ta bilder, men jeg hadde kamera med meg, men glemte det bare.. Sånn er jeg. Hehehhehe..


En gang etter bursdagen til Atle..


Men nå skal jeg se på paradise, så vi snakkes imorgen. Hadebra ♥

barndåp

Hei alle sammen ! Jeg er nå i Lofoten. Idag har jeg vært i barndåp, det har vært kjempe koselig. Har hatt det så morsomt at det er skummelt. Min kjære tantunge som heter Isak Andreas Mikkelsen ♥ Han er så skjønn. Men akkurat nå sitter jeg å ser på tv med bror, pappa og mamma. Ken-Gøran og andre Kristian er oppe å spiller.. Ofc. Men jeg gruer meg til å dra imorgen, fordi det er så langt å kjøre.. Det tar vell sånn 8 timer eller noe sånt. Nei huff.. Det liker vell ingen! Menmen, når jeg bare kommer meg hjem så blir jeg fornøyd, men jeg kunne gjerne være her. tihihih!!


Uklart menmen.. Det hadde jeg på meg på dåpen. Kan ta bilde av det når jeg kommer hjem.Jeg vet det ikke var så mange bilder, men jeg er ikke så flink til å ta bilder av sånne her anledninger. Såee, nå vet dere det. Men nå skal jeg kose meg videre så vi snakkes kanskje imorgen eller noe. Vi får se. Men vi snakkes, hadefint !Hei! Mitt navn er Kristin, jeg er 15 år og bor på Skjervøy. På bloggen min skriver jeg alt som faller på tastaturet. Hope you like it!


Arkiv

Kategorier
Siste innlegg


Annonser
hits