FRIDTJON NANSEN !!!!!

Huff! Vi har sånn der tentamen lekse. Ikke noe bra! Vi må skrive på engelsk om Fridtjon Nansen eller han der andre Amundsen eller hva det no het. Hahahhaa.. Er ikke noe flink i det her. Jeg føler at jeg ikke er noe flink, fordi jeg kan ikke engelsk og da sliter jeg skikkelig! Men det er derfor man har data♥ Men nå må jeg jobbe videre, for jeg må også skrive loggen hva jeg har gjort osvosv.. Mye slit når man ska gå på skole!! MenmenNatta alle sammen. Vi snakkes imorgen ! Ønsk meg lykke til med oppgaven, hehehe! HADEBRA

hjemme igjen

Hei alle sammen! Som dere sikkert alle dere vet så har jeg vært borte. Men jeg har kommer hjem fra en fantastisk tur på Havnes. Det har vært kjempe koselig. Men mamma, pappa, tante, onkel, Maria, Camilla og Vidar. Det har vært kjempe artig og være sammen med dem. Har flirt og flirt! Jeg har tatt bilder om dere lurer. Måtte jo ta bilder når det har vært så nydelig vær. Sol og alt ! Jeg er egentlig ganske trøtt fordi jeg var oppe til 5 tiden inatt så jeg har ikke sovet så mye.. Eller var det i 6 tiden. Uansett... 
Camilla og tante


Nice vær ♥


BESTEVENNER ! xD


Men gidder ikke og legge ut mer nå. Om dere liker at jeg legger ut mange bilder så må dere si det sånn at jeg vet det. Hehehe.. Men vi snakkes! Hadebra 

HAVNES, HERE I COME

Dere skjønner vell overskriften. Så da skjønner dere hvor jeg skal dra, men jeg sir det uansett. Hahah.. Men idag skal jeg og mamma dra til Havnes og der blir vi vell til lørdag eller søndag. Håper jo på lørdag. Fordi jeg vil være med Andreas, Tom-ivar, Trym og Atle igjen.. Det er sykt morsomt å være med dem! Menmen.. Men igår kveld så tok jeg noen bilder.. Det skal dere få se.. Det blir sikkert bare eMen det var noen av bildene. Men nå skal jeg gjøre meg klar så drar vi snart til Havnes. Snakkes på søndag!

MEG SOM LITEN

Jeg så i fotoalbumet og der var det tusenavis av bilder av meg som liten som jeg vil dele med dere. Så jeg legger dem bare ut nå:


Kristian (bror) og meg
Det står Camilla ja. Men det er fordi jeg var på romme til søksenbarne mitt.


En gang på 17.mai
BURSDAGEN MIN

Det var noen bilder av meg som liten. Håper dere likte dem. Men nå skal jeg bare slappe av før jeg drar til Havnes. Så jeg kommer ikke til å blogge til jeg kommer hjem, sånn at dere vet det. Men dere må ha fin dag videre. God påske. Seeyaah ♥I have seen you, but can you also see me ?

Jeg finner ikke noen overskrifter meg. Skjønner ikke hvorfor, menmen.. Idag er det kjempe fint vær ute, huff.. Det er sol osv.. Jeg ska kanskje være med Trym, Tom-ivar og Andreas, og idag skal vi være ute. For det var vi ikke igår siden det var stygt vær. Ska spørre dem om vi ska sitte på veien og nyte sola om ikke solen går bort før jeg drar ut med dem. Hahaha. Men akkurat nå sitter jeg å venter på at brødet skal bli ferdig tint sånn at jeg kan spise frokost, tihi.


No vet jeg at solen har sånne striper utover. Hahahah, kødda bare !//weheartit

Menne nå skal jeg skjekke om brødet er tint ferdig så seeyaaah !

bloggr.no

Jeg har laget meg en blogg på bloggr.no.. Nei, jeg kommer ikke til og skrive der fast jeg bare skjekker ut hvordan det er der osvosv.. Jeg kommer til og blogge her sånn som jeg gjør nå så ikke vær redd for det. Hahaha, høres ut som jeg trur jeg har mange lesere! Jaja.. Men dere kan besøke bloggen min på bloggr.no. Selvom den suger nå siden jeg akkurat har laget den. Jeg har tatt en gammel header og sånt. Men besøk den no. Dere kan også lage en om dere vil. Men jeg skjønner ikke noe hva jeg skal gjøre der, men jeg prøvde meg frem. Først lette jeg etter hvor man sku legge ut header men man må prøve seg frem.

www.kristin.bloggr.no - Så bare skjekk den ut.

Egentlig så er det ingenting å se, men det hadde vært litt artig om dere kunne ha sett litt. Tihi..Datacam.. Så dere skjønner. Jeg vet det har vært veldig dårlig bilder i det siste, men jeg skal skjerpe meg. For på onsdag drar jeg til Havnes og da blir det vell tatt bilder, så vi får se. Tihi.. Snakkes ! 

every time I close my eyes

Egentlig rændom overskrift. Men hørte det bare på en sang på the voice. Mhmm, så sånn er det.. Idag så er jeg ikke helt sikker på hva jeg skal gjøre. Ska kanskje bare kanskje sove hos Sara og da ska også Stine være med. Det blir vell koselig. Igår på bursdagen min så var kjedelig, men på slutten av dagen så var det egentlig ganske artig for da så jeg på film men en venn. Men nå skal jeg høre videre på the voice.. Bare sånne gamle sanger men okei.Det var no en gang...

Men vi snakkes, kan hende jeg skriver ett innlegg etterpå. Vi får se ! HADEBRA

HAR BURSDAG

Jeg har bursdag ! Som sikkert ikke alle dere vet så blir jeg 14år. Når jeg sa til Melissa hvor gammel jeg ble. Hun bare: 14!? Hun trudde jeg ble 13. Neiånei... Men jeg skal ikke ferie den trur jeg no,  men jeg sku ønske det. For jeg elsker og ferie ting ♥ Men idag skal jeg kanskje sove hos Sara. Håper jeg for låv hos ho mamma, for jeg får låv hos hennes foreldra. Tihihihihihi.. Men nå skal jeg være med mamma og pappa så vi snakkes. 

Tatt fra google. Hehhhh.. Men vi blogges ! Kos dere idag.

L Ø R D A G

Elsker lørdager! Skal kanskje ringe Melissa og spørre om jeg skal være med hun. Dere aner ikke. Jeg sto opp idag klokken 08.11, jeg la meg igjen fordi det var sykt tilig. Huff.. Jeg ska kanskje ta med kameraet mitt sånn at jeg kan ta bilder eller noe sånt. Vist ikke Melissa gidder og bli med ut eller ikke kan så ringer jeg vell Trym og Tom-ivar og tar med noen andre ut også. Men nå skal jeg fikse meg, så vi snakkes no.En gang når jeg var ferdig og synge på kulturhuset.. Ikke bry dere om uttrykket. Hahahahahhha! Men ha en fortsatt fin lørdag og kos dere masse ♥

ALLE FOLKENE

Herregud kor mange forskjellige folk jeg har vært med idag. Først kom Tom-ivar, Atle og Trym og hente meg. Så syklet vi i møte med Andreas T. Litt etter det dro Andreas og etter det Atle. Også Tom-ivar og Trym osv.. Så var jeg med Viktoria og Atle. Så var vi også med Even. Det ble liksom litt fult i hode. Mistet nesten kontrollen over kæm jeg var med. Hahahahah. Men det var no en koselig idag. Ska kanskje være med Trym og Tom-Ivar imorgen også. Dem er kjempe artig og være med.Det her bilde ble tatt når vi sku dra fra Finnsnes. Eivind lekte seg litt med kameraet. Men nå skal jeg ta nattinatt så vi snakkes imorgen da  vell. Thi

påskeferie !

Hei alle sammen! Nå er det endelig påskeferie. Som sikkert alle har ventet på. Ivertfall jeg. Jeg er ikke sikker på hva jeg kommer til og finne på i påsken men jeg finner ut etterhvert. Sånn er det alltid. Men idag så kommer jeg vell til og rydde rommet eller dra ut med friends. Tihi..


Anne betyr mye for meg! OG vil aldri miste hun.


Uansett.. Vi snakkes.. Ska være litt på msn og facebook. Bye ! 
GOD PÅSKE ALLE SAMMEN ♥ Kos dere med familie og venner!

vi kan bruke fotballbanen nå!

Jeg er super glad. Vi kan begynne og spille fotball på fotballbanen igjen! Elsker fotball og derfor er jeg så glad. Men før joggetreningen så dro jeg og Anna på gatekjøkkene og spiste mat ofc! Men ellers har jeg ikke gjort så mye. Men det her blir ett veldig lite innlegg siden jeg ikke har gjort så mye. Men vi snakkes imorgen så hade bra !Det var når vi hadde vært på en tur i Målselv. Hade !

Ehehhehe..

Jaah!? Jeg vet jeg vet. Men sånn er livet noen ganger. Jeg blogger ikke så mye som jeg gjor før. Men det er veldig vanskelig og holde styr på alt. Og siden jeg har hatt det veldig vanskelig i det siste.. Så blir det enda vanskeligere.. Men jeg skal prøve og bli bedre. Om dere vil hjelpe meg og huske på det da. Heheheheh.. Men jeg ska bli bedre. Det kommer kanskje noen bilder fra dagene som har gått imorgen eller noe sånt.


Verdensbestevenn!    //ANNA -Trykk bare på bilde så kommer dere inn på bloggen hennes.

Men vi snakkes. Ska prøve og få ho Anna med på og gjøre. Vil gjerne bli ferdig med det. Baaaay!

Ahhh !

Er det mulig! Jeg sug i å blogge. Hva er det med meg i det siste. Jeg blogger ikke en gang. Jeg som har gjort så mye kult så blogger jeg ikke. Jeg sier hele tiden at jeg skal skjerpe meg, men det skjer ikke. Skjønner det bare ikke. Ja, jeg har hatt det veldig vanskelig og tenkt veldig mye på det som har skjedd i den her uken osv.. Men herregud, jeg kan jo blogge litt mer likevell.. Men gidder ikke og sitte her og bare være sur på meg selv. Uansett! I den her uken blir det kanskje litt hektisk, fordi jeg skal pakke, synge på kulturhuset, reise til Finnsnes med UKM folkan. Pluss lekse og alt! Men jeg skal prøve og ta igjen alt sammen. Jeg skal ta bilder når jeg er på Finnsnes og når jeg skal synge på kulturhuset osv.. Men nå skal jeg bare øve til torsdag osv, såeee.. Vi snakkes !BYE !

DU BLIR ALDRI GLEMT ROLF OLE MIKKELSN ! R.I.P

Jeg skjønner ingenting! Jeg er både sur og trist. Tenk at du døde inatt, helt forferdelig. Hadde en vanskelig dag på skolen idag, men mine venner hjalp meg! Du var søskenbarne mitt som jeg elsket og jeg elsker deg enda og et kommer jeg alltid til og gjøre. Gud ville ha deg så han lot deg desverre dø. Alle de du kjenner er kjempe lei seg. Alle elsker deg, alle vil savne deg, alle vil alltid være der for deg uansett. Ikke glem noen av dem du kjenner for dem vil ikke glemme deg !Du var så glad hele tiden når jeg så deg. Du var så morsom. Det er så mye posetive ting om deg. Men om jeg skal sitte her og skrive alt så ville det ikke ha hatt plass her. Vet vi ikke akkurat hadde den beste kontakten men vi hadde det no ivertfall. Og uansett hva som kommer til og skje så vil jeg aldri glemme deg!   Utolig glad i deg mitt kjære søskenbarn ♥ Loveyou♥

 

Hei! Mitt navn er Kristin, jeg er 15 år og bor på Skjervøy. På bloggen min skriver jeg alt som faller på tastaturet. Hope you like it!


Arkiv

Kategorier
Siste innlegg


Annonser
hits