skin naturales

 

Nå har jeg vært på Prix og kjøpt skin naturales. Er ikke helt sikker på om det heter det men uansett. Den er ganske så bra for jeg har prøvd den hos ei venninne pluss at den har vært på reklame også har den vært annbefalt hos andre blogger. Da måtte jeg selv ta og kjøpe denne da. Det er Wash + scrub + mask, det er sånn der ansiktmaske på den. Det er det jeg synes er skikkelig tøft. Jeg skal ta den snart så skal jeg lese topp i menst eller så kommer jeg til og øve til prøven til imorgen. Hva høres best ut ? Topp! Men jeg øve til prøven.. Men vi får se.Det er denne jeg har kjøpt om dere ikke skjønte hva jeg mente. Men jeg skjønner dere godt. JEG SUG I OG FORKLARE ♥

Men... Hade !

Svar fra spørsmålsrunden # Del 1

Som dere sikkert har ventet på. Svar fra spørsmålsrunden.

UNNSKYLD !

Jeg er en dårlig blogger nå for tiden. Jeg blogger ikke så mye mer, jeg begynner og lure hvorfor, jeg er veldig mye sammen med Anna om dagene og vi gjør så mye så jeg har liksom aldri tid. Pluss at jeg ikke har vært hjemme idag. Dere aner ikke ! Jeg er nesten ferdig med arbeidsplanen, har bare norsk igjen.. Er super duper glad ♥ Men! Jeg skal prøve og skjerpe meg. Jeg skal bli en bedre blogger. Men imorgen skal jeg dra hjem etter skolen så da kommer jeg vell til og blogge om jeg husker på det.


Ikke min feil. Jeg bare elsker sånne bilder ! Loveit

Btw: Imorgen når jeg har vært på skolen så skal jeg  svare på spørsmålene. Om jeg husker det.

Snakkes !

grøtgrøtgrøtgrøt

Dere vet vell hva jeg gjør.. Hahha. Men for dem som ikke vet det så sitter jeg her og spiser grøt. Nammm, det er kjempe godt. Men Uansett, som dere ser så har jeg ikke blogget på lenge, sorry for det! Jeg har vært skikkelig mye med Anna i det siste så jeg har ikke hatt tid om dere skjønner. For vi har gjort hele tiden noe. Pluss at jeg har sovet hos hun i hele helga. Men jeg skal prøve og skjerpe meg. Tihi.. Imorgen om jeg har tid så skal jeg svare på spørsmålene fra spørsmålsrunden. Så vær klar for den.


Flott med grøtbilder. HAHAHAHAHAHAHAHA

Snakkes !

''nydelig'' vær

Nei huff.. Nå gidder jeg snart ikke mer. Det er så utrolig stygt vær at jeg dør! Jeg sku gå fra sang men så kom jeg meg ikke over skolen, ahh.. Irriterende.. Jeg ble bare skudd vekk av vinden pluss at jeg fikk sånne småe isklomper og det var jo deilig ♥ Men jeg ble reddet av brodern som kom kjørende til meg.


Man ser ikke ut !

Omg.. Det er så nydelig vær så nå skal jeg ut og bade.. Snakkes

trening

Idag har jeg vært med Anna, Viktoria og Katrine. Vi har ikke gjort så mye egentlig.. Bare sløvet. Vi dro no til Rema 1000 og der satt vi no å snakket og køddet, etter vi hadde vært der en stund så dro vi. Anna skal gjøre lekse.. HAHAHA, hun skal bli flinkere på skolen sa hun, pga at hun fikk stryk i en matte prøve. HAHAHAHHAHAHAHAHHAHAHA. Sorry Anna men du er så flink. Jeg fikk faktisk en 2'er. Mhmm, er liksom så stolt. Men idag på trening skal vi springe opp en bakke og etter det skal vi ha vanlig trening. Det blir slit men sånn skal det være.


Bursdagen til Hege. I januar...

Men  nå skal jeg kanskje gjøre lekse eller noe. Så vi snakkes ! Hade fint

jentekveld today

ENDELIG ! Det begynner og bli en stund siden vi har laget en jentekveld. Men idag skal det bli. Vi skal være i bastuen og hoppe i sneen. Gleder meg ♥ Pluss at vi skal kose oss med godteri og drikke brus, hehe... Skal ta bilder ofc.. Skal ikke være så sløv. Men akkurat nå sitter jeg og spiser vaffler, nammm. Men fikk ondt i magen fordi jeg er super flink. Jeg vet at jeg har vært sløv med og blogge, men har gjort skikkelig mye i det siste og da har jeg ikke tenkt på det. Men etter jeg har vært ute med venner så kommer jeg på at jeg har glemt og blogge, men jeg skal prøve og skjerpe meg. Men nå skal jeg kose meg foran tv'en og drikke brus.

Snakkes !  Jada, skal bli flinkere og blogge.

spørsmålsrunde

Hei og hå ! Siden det er en stund siden jeg har hatt spørsmålsrunde så tenkte jeg at dere lurer på noe og jeg har sikkert fått flere lesere. Det vet ikke jeg, men hvem vet.. Heheheh! Men dere kan spørre om hva som helts og som dere vet så kommer jeg til og svare på video. Jo fler jo bedre ♥Vær så snill og spørr så mye at du blir sliten i hendene.
Hehehe, nei det trenger dere ikke. Men plis, vær snill og spørr. Elsker spørsmål tihi ! Men vi snakkes og imorgen håper jeg bare at jeg har fått noen spørsmål, men jeg skjønner, det er jo natt. Men natta og sov godt !

appelsin er så sinnsykt godt

Hei alle sammen ! Jeg har vært skikkelig dårlig og blogge, men igår var jeg i Reisa med Anna, Viktoria og Katrine såee dere skjønner vell. Det var kjempe gøy der, koste meg skikkelig! Men akkurat nå sitter jeg å spis appelsin, det er så namm!! Hehehhehe.. Men idag så kommer jeg vell til og ikke gjøre så mye, eller det kan hende at jeg skal være sammen med Viktoria ♥ Og imorgen skal jeg kanskje til Reisa eller så skal jeg se på en kamp fordi folk kommer og da jeg bare være her og se på, men det er bare kanskje.Men nå skal jeg spise videre så vi snakkes etterpå eller noe sånt. Tihi

redbull

Akkurat nå har jeg kommet fra Anna. Har vært sammen med Anna og Katrine idag, vi har no egentlig bare chillet idag. Vi har baket brownies og gått opp og ned fra Prix og opp til Anna, hahaha.. Vi er sprek! Men vi gikk ikke alle gangene vi ble no kjørt opp en gang, kan ikke nevnes navn. Thi!! Men pluss at jeg sitter her og drikker redbull som ikke er det beste man kan gjøre på kvelden. Jeg skal jo liksom sove og jeg trur jeg ikke kommer til og klare det, men okei. Men nå skal jeg se på paradise hotel så vi snakkes.


//weheartit

Men imorgen kommer jeg ikke til og blogge så mye uansett, fordi jeg skal til Reisa med Anna, Katrine og Viktoria ♥ Gleder meg så sykt!  Men god natt, og vi snakkes imorgen når jeg kommer hjem.

trening,spise og paradise hotel

Hei alle min kjære lesere ! Akkurat nå sitter jeg her og spiser brød skive pluss at jeg ser på Paradise hotel på datan. Fordi jeg hadde trening når paradise var.. Men gjør ikke noe og se på datan for da får jeg jo også blogge i tilegg. Etter jeg har sett på paradise så skal jeg finne fram brunkræm til Anna som hun skal få hos meg fordi vi skal bytte, jeg skal få sånn stor kost også skal hun få brunkræm. Den er egentlig ganske dyr brunkræm men men.. Litt snill må jeg være ♥


//weheartit..

Vet det ble ett lite bilde men det var bare så lite, men den var så søt så jeg ville bare! Jeg vet bare at dere er enig. Men nå skal jeg se det videre så vi snakkes ! God natt ♦

 

you mean a lot, not dry and say it

Hahhahahaha. Glem overskriften fikk bare lyst. Men herregud assa, har jeg ingenting og gjøre. Jeg sku egentlig være sammen med Anna og Viktoria idag men nei nei.. Fordi jeg sovnet! Jeg trur jeg skal ringe dem nå. Men uansett, idag skal jeg på fotball trening gleder meg hvergang til det. Forid fotball er i mitt hjerte og det forlater det aldri ♥♥ Men jo, jeg kom på noe med den der overskiften. Liksom det er en person som betyr mye for meg men jeg tørr ikke og si det men det gjør ikke noe egentlig fordi da blir alt bare feil Men uansett vi snakkes skal ringe Anna nå vi bay.Tok det der bilde hos en annen blogg, husker ikke selv så jeg har ikke funnet den på google trur jeg. Den var skikkelig søt så jeg måtte bare.  Snakkes !

han tok bare melodien ikke teksten

Dere vet han Tofan eller hvordan skrives fra norske talenter. Det var en som kommenterte at han hadde stjelt sangen, men det har han ikke.. Han sa jo at folk skrive for og skrive sånne party rapp osv, han tenkte vell på de to guttene som han der gutten sa at han Tofan stjal fra! Han Tofan har skrevet teksten selv men melodien har vell alle hørt trur no jeg. Bare les på http://www.youtube.com/watch?v=I0jj3L_YvuA denne. Les kommentarene. Dommeren sporte jo om han hadde skrevet teksten alene, ja svarer han. Teksten har han tatt fra noen eller fra en anne video eller noe. Plis så irritert når folk skal rakke ned på andre, uansett hva det er så skal folk gjøre det! Selvom dere er sjalu treng dere ikke og rakke ned på andre..

 

 

Hvordan av disse skal jeg ha ?

Jeg liker alle tre. Jeg er usikker på hvordan av de her jeg skal ha. Vil dere hjelpe meg med det her også. Hahaha, jeg vet jeg maser men er veldig viktig. Tihi... Men jeg kommer til og bruke alle uansett en gang så de her blir brukt. For de som har laget de her har jo brukt tid på meg altså. Som jeg setter stor pris på!

1.2.3.

4.Hvem av de her skal jeg velge ?


ville du være så snill og hjelpe meg med en header ?

Jeg er kjempe lei den her header. Om dere kunne være snill og hjelpe meg for jeg kan bare ikke lage header så jeg lurer på du du/dere vil hjelpe meg. Jeg hadde blitt kjempe glad for det om dere kunne.

Dere kan kontakte meg her også kan dere sende meg header på msn eller dere kan legge den ut på deres blogg og si ifra til meg. Hehe, det hadde vært flott!  --->  kkkristin@hotmail.no  <---

Dere kan bruke disse. Håper noen av dere vil lage til meg, det hadde vært kjempe fint. Om det er mange det gjør ikke noe da kan dere bestemme hvem av dem jeg skal ha. Heheheh. Håper dere kan ! Hade fint ♥


paint

HAHAHAHA, jeg er på paint. Ikke det beste. Men jeg kjeder meg sånn så noe må jeg gjøre på datan. Jeg bare lager masse sånne krusseduller osv.. ''Morsomt. Pluss at jeg sitter her og ser på Toy story på film kanalen. Jeg digger det ikke men som sakt så kjeder jeg meg. Men idag trur jeg at jeg ikke kommer til og gjøre så mye egentlig, fordi det er søndag. Hva kan man vente ? Men det kan hende at jeg ringer og Maria eller noe.//Paint

Men vi snakkes etterpå. Og ha en fin søndag !

Bruker du og være på paint noen ganger ?

http://micielo.blogg.no/ - Jeg sa jeg sku legge ut link til hennes blogg. Men jeg glemte det så jeg måtte fikse det. Nå har jeg bare 1 til.

kommentar nr 2000

Jeg så på kommentarene mine og der står det over 2000.. Så da telte jeg ned til 2000 og da kom det på http://micielo.blogg.no/.. Har ikke noe premie egentlig, men skal linke til henne på to av mine innlegger, de to neste. Hehehe ! Men akkurat nå sitter jeg og ser på sånn der film på tv3. Er ikke sikker på hva det heter men hvem bryr seg ! Men nå skal jeg kose meg med filmen videre med mamsen. Såeee, vi snakkes vell i morgen. God natt ♥


weheartit  ofc |   Se no så søte !

 

åpenhall etterpå

Akkurat nå sitter jeg hos Maria. Vi gjør ikke så mye, kjede meg egentlig... Men etterpå skal jeg på åpenhall om det er da, men jeg skal skjekke. Ville bare blogge siden vi ikke gjør så stort, men jeg skal kanskje bare kanskje spise hjemme laga pizza her hos dem. Om jeg får så blir vell det bra, hehehe ! Men nå skal jeg gjøre noe med Maria for vi kjeder oss så vi blogges !

Slenger bare ut ett riktig så gammelt bilde av meg..Kos dere videre og spis masse godtrei ♥

god morgen norge

Når jeg er ferdig og drikke kakao og spist brødskive med leverpostei så skal jeg fikse meg og dra til hallen om det er åpent enda da. For det er handball kamp der som jeg vil se, men jeg vet ikke om jeg klarer og se det.. Eller, om jeg får tid. For jeg skal spise nå og drikke kakao og rett etter det skal jeg fikse meg. Sku egentlig ha stått opp tidligere, men det klarer vell ikke jeg !Men nå hyler det på kjøkkene. Kakaoen blir drept av varmen så da må jeg vell drikke den. Ha en fin lørdag videre !

evigheter siden - video

Til dere !

Stygg musikk

Nå sitt jeg her og har akkurat tatt på meg sminken. Pluss at jeg sitt her og hører på sånn der stygg musikk.. Jeg MÅ høre på den fordi jeg må øve til sang... Men jaja, etter at jeg har skrevet dette innlegge skal jeg finne meg klær så skal jeg finne noen og være sammen med. Hahaha, høres jo ut som jeg ikke har venner, men det har jeg jo. Men det er ganske vanskelig og vite om folk er hjemme eller er borte. Men jeg skal også lage en video til dere, som jeg ikke aner skal handle om.. Men lager det fordi det er evigheter siden jeg har hatt det så.
Men skal finne klær nå, så vi snakkes etterpå kanskje


//Melissa

Speakes, pluss at dere må kose dere videre i dag !

REISA

Unnskyld for lite blogging. Men har liksom gjort mye egentlig. Men i går dro jeg til Reisa til Sunniva, som jeg sov hos til idag. Det var kjempe gøy der vi gjor skikkelig mye kødd ! Det er så sykt rart egentlig, jeg savner Reisa. Jeg vil
liksom tilbake dit og jeg vet liksom ikke hvorfor.. Men vi lagde ''brownies'', det ble ikke sånn det egentlig skal være, fordi Sunniva sa at den var ferdig.. Men ofc var den ikke det..Hun er så kjempe flink til og bake noe..  KJEMPE !  Men jeg har egentlig ikke tatt bilder, som jeg angrer noe sykt på.. Men jeg måtte ladde kameraet og det giddet jeg jo ikke, haha.. Så her snakker man lat med store bokstaver, men jeg har sånne bilder av meg og Melissa for noen dager siden.Men vi snakkes no. Hade bra mine kjente og kjære lesere !   Btw.. Fikk bare lyst. Bye

Love from Kristin Kristiansen
PARADISE HOTEL

Jeg er sykt glad for at paradise hotel har begynt. Det er skikkelig artig og se på, gleder meg til hver gang det er som nå.. Nå glder jeg meg til imorgen osv... Nå sitter jeg her og koser meg med rett i koppen, nammm. Men det her ble ett veldig lite innlegg. Men jeg har ikke blogget idag siden jeg har vært sammen med Andreas idag, så jeg har ikke vært hjemme. Hehh.. Men nå skal jeg se på tv videre med mamma, så vi snakkes imorgen. Hade fint !Speakes !

Love from Kristin Kristiansen

SKYR

Hei. Nå har jeg akkurat ryddet rommet mitt. Det var deilig og se gulvet igjen, og uten klær på golvet ! Siden jeg har vært så flink, så tok jeg meg en yoghurt. Det er skyr, den er skikkelig god. Det er jodrbær og graneteple ( Frifett, som er ganske så bra.. Siden jeg liksom har tenkt og bli sunnere osv så er jeg ganske glad for at jeg spiser denne, pluss at den er skikkelig god så er ett pluss. Men nå skal jeg kose meg med musikk og yoghurt.  ♥Snakkes
NAMMMMMMen nokk med de her bildene, så hade !

Love from Kristin Kristiansen

Homesweethome... MASSE BILDER

Nå er jeg endelig hjemme. Helga var ikke akkurat det beste, men det var det vell for Maria. Hun var jo sammen med kjæresten sin Johannes. Awww.. Men jeg har faktisk tatt bilder og jeg skal legge det ut.. Men uansett, vi har kjørt scooter og mye mye mer.
Det der er sykt godt !!


Dem er så søte sammen
Doene på fergene er så utrolige farlige!, når man skal skylle ned kommer det enn sånn skikkelig stor lyd.. Bråker så ufattelig mye, blir jo redd : (

Men nå skal jeg rydde rommet og myemye mer så vi snakkes. Hade fint ♥

Love from Kristin Kristiansen

Vinterferie + Havnes ihelga

HEI OG HÅ ! Jeg er kjempe glad, det er endelig fri !!!! Er blitt kjempe mye skole lei, som sikkert de fleste er. Men idag skal jeg til Havnes, vi skal være der til søndag ofc.. Maria ( Søksenbarne mitt )hun skal være sammen med kjæresten der. Søtt ! Så jeg kommer ikke til og blogge i helgen, men jeg skal prøve og huske og ta bilder i helgen sånn at jeg kan legge ut her til dere. Så jeg sier bare ifra at jeg ikke skal blogge i helgen... Hehehe Men nå skal jeg pakke så snakkes på søndag. TIHI
HAHA, jeg hadde fritids. Btw.. Pene jakker

Helt randome bilder, men vi snakkes

Skal jeg gjøre det her ?

Jeg sitter jeg og gjør lekser. Eller jeg aner virkelig ikke om det er det her jeg skal gjøre. Jeg bare gjør det her for og gjøre noe. Så vist dem sir at jeg ikke har gjort noe så tar det grunndig faaail.. Jeg synes jeg har gjort mye ! Akkurat nå sitter jeg her og flirer meg i hjel. Pappa og mamma og bror sitter i stuen og snakker om hvem som roter bort osv.. HAHA flirer så mye at jeg dør snart.. Men nå skal jeg fikse meg til natti så vi snakkes imorgen.  Btw..Sorry for lite blogging idag !


Veldig lat. Så derfor må jeg ta fra weheartit

Love night from Kristin Kristiansen

MITT NYE MÅL

Nå sitter jeg her og har en veldig god følelse. Når jeg dro hjem fra trening i sta så fikk jeg inn i meg at jeg skal begynne og trene. For jeg er egentlig ufornøyd med kroppen min og jeg vil gjøre noe med det. Så derfor dette. Målet mitt er at jeg skal trene mer, som sikkert dere viste. Hehehehe!


Siden det er så glatt ute osv, så kommer jeg heller til og bruke denne her. + at det er kaldt ute.Hver gang jeg trener så elsker jeg og ha det i flette. Sånn 1 flette på den ene siden. HE HE HE !

Men nå skal jeg slappe av litt før jeg legger meg så vi snakkes imorgen. Hade bra !

Love from Kristin Kristiansen

ÅNDENESMAKT HER !

Hei alle min lesere ! Idag på skolen har det vært en kjempe kjempe kjedelig dag, som det er uansett... Men idag var det så kjedelig at jeg holdt på og dø. Tiden gikk skikkelig sakte også, det var det verste av alt. Men idag ville jeg egentlig dra utfor public, det er en sånn der kor man selger øl osv.. Fordi det spøker der og åndenesmakt er der. Liksom her på Skjervøy, egentlig ganske rart og tenke på. Men jaja.. Jeg vill dra dit ned fordi han der åndenesmakt mannen er der, og jeg vil se han. Men jeg gidder ikke og dra aleina, og det er ingen som gidder.

Slenger ut litt bilder fra igår, når jeg var ute  med søskenbarne mitt


Maria mitt søskenbarn


VI ER REMA1000 FAN !


Mye snø


Sånn går det når man skal være så krøym ♣


Så tok vi sånn der. Fikset oss til natta.
Kjempe fin t-shorte daMen det var det. Nå skal jeg bare slappe av eller noe. Hade

Love from Kristin Kristiansen

Hei! Mitt navn er Kristin, jeg er 15 år og bor på Skjervøy. På bloggen min skriver jeg alt som faller på tastaturet. Hope you like it!


Arkiv

Kategorier
Siste innlegg


Annonser
hits