2 nye hull i ørene

Hei! Etter skolen dro jeg til Anna for å ta hold i ørene. Det gjor ikke ondt, jeg bare skvatt litt, men i det andre øre var det litt ondt, men det var ikke sånn at jeg dør, men bare sånn ondt XDD. Uansett, etter det spiste vi pizza å drakk brus å så på film, (skrekk). Så det har vært koselig, men vi måtte ta ett nytt hull fordi det ene holde var litt lengere ifra som var litt irriterende, så. Tusen takk beste Anna ♥

Hun var kjempe flink!  Btw, ja tok i begge ørene.

Men nå skal jeg snart pakke til fotballtreningen, så bye!

Trenger kamera!

Hallo! Ikke SÅ lenge siden jeg har blogget.  Synes jeg har vært flink... Ok, jeg har ikke kamera og derfor blogger jeg ikke så mye. Men akkurat nå hadde jeg skikkelig lyst til å blogge, men jeg har ikke noen nye bilder, akkurat! Å jeg vil jo dele nye bilder med dere, ikke gamle. 
Men jeg skal prøve, eller jeg burde ikke si noe om at jeg skal prøve, fordi da gjør jeg det ikke. Kommer ett innlegg etterpå om UKM. kanskje...Heijdå!


Gullet, i god stolen ♥
 

Familiemiddag

Hei alle! Nå sitter jeg å venter på at middagen skal bli ferdig, fordi vi skal nemlig ha familiemiddag. Tante, onkel og mine søskenbarn kommer! Idag har jeg ikke gjort så mye, har no vært på bibloteket med Anna og Lasse fordi vi sku gjøre noe skolearbeid.. Etterpå skal jeg til Anna så skal vi dra til idrettshallen å se på kamp. Men nå kommer gjestene så vi blogges etterpå eller noe. 


Sløv klasse, men digger dem sånn ♥

Men nå skal jeg kose med med familien, så hadebra !

Hei! Mitt navn er Kristin, jeg er 15 år og bor på Skjervøy. På bloggen min skriver jeg alt som faller på tastaturet. Hope you like it!


Arkiv

Kategorier
Siste innlegg


Annonser
hits