Mindre og mindre

Jeg har merket at det blir bare mindre og mindre og gjøre. Savner da jeg var ute mye. Jeg er jo mye ute no også.. Men nå er jeg for det meste hjemme og sover. Nei! , men imorgen skal jeg være sammen med Anna. Det må jeg bare. Det er på en måte lenge siden. For hun var i Reisa i helga.. Så da er det lenge siden jeg har sett henne. Nei huff.. idag sku vi jo levere en nynorsk stil. Jeg lurer på om det var nynorsk, trur heller det var bokmål mest.. For jeg kan ikke nynorsk! Må bare læres, men kan ikke følge med i nynorsk timan, fordi det er så kjedelig.. HeheheOmfg ! Jeg som trudde leker skrives  ( Leker på nynorsk ) , men det skrives jo leikar. Neeeeei! HAHAHAH, jeg skrev leker. Jeg suger.... Men jaja, ikke alle kan være smart i verden. Men no skal jeg dra ut snart, venter bare.. Snakkes kanskje senere.

Love from Kristin Kristiansen

Gjøre lekse + rydding

No sitter jeg her og er enda sliten fra igår. Jeg er skikkelig trøtt i hele meg har liksom lyst til å sove. Men nå skal jeg gjøre lekse og etter det skal jeg rydde rommet. SIR mamma ! Og det trur jeg er ganske lurte da. For det ser ut som et svinesvi som alltid. Hehehehe.. Men nå må jeg begynne snart så vi snakkes vell !


Weheartit.. helt random bilde da

Blogges mine kjære lesere  ♥

Love from Kristin Kristiansen

Noen av deltagerene fra UKM

Som jeg sa i det siste innlegget. Så sa jeg at jeg sku legge ut videoer av noen av deltagerene fra UKM. Så her er noen av dem. Det er egentlig mye mer enn de her, men kunne ikke filme alle. Gjor noe helt annet. Hehehe

KOM VIDERE PÅ UKM !!!!

Jeg er skikkelig glad ! Huff.. Jeg kan ikke beskrive det !! Men her er en video. Gidder ikke og skrive siden jeg er så glad .:

 

UKM I MORGEN !

Hei alle sammen! Nå er det ikke lenge til ukm. Det er imorgen. Eller på en måte idag siden det er over 00.00. Men uansett, jeg har ikke noe ukm følelse. Før var det sånn at jeg gledet meg og var skikkelig glad osv.. Men nå er jeg sånn. Okei ? Ukm i morgen.... Kanskje jeg ikke bryr meg om det lenger ? Hmmm. Hvem vet. Men om jeg kommer videre så kommer jeg til og bli kjemep glad ♥
Sangen som jeg skal synge er

 

Men nå skal jeg sove.. Så vi snakkes imorgen. Og BTW: Imorgen skal jeg til Aina med mamma og kjøpe klær til ukm.. Vet sent ute, men bedre sent en aldri. Hehehe! Men nå må jeg få meg litt søvn sånn at jeg klarer og komme meg opp imorgen. Natta ! Love from Kristin Kristiansen
THE VOICE SANGENE ER SKIKKELIG GAMLE !

Jeg synes the voice sangene er skikkelig gamle. Kan dem ikke komme med nyere sanger eller noe. Er skikkelig lei de sangene som er der. Men jeg må vell høre på dem. Hehehe. Men jeg trur jeg skal rydde romme no eller noe sånt. Har ikke noe og gjøre, så får vell gjøre noe av det kjedelige. Kan ikke bare ha det gøy i sitt liv. Hahahha !

Tired as only the

No sitter jeg her og ser på tv. Det er sånn der greie, det er mange folk der også er det folk som spille musikk osv.. Om dere ser på det så skjønner dere det. Hehehe. For jeg er jo kjempe god til å forklare. Men nå har jeg kommet hjem fra ungdomsklubben. Jeg synes det var kjempe gøy der som vanelig. Har liksom alltid noe og gjøre. Elsker å snakke så jeg liker meg der da ! Men nå er jeg skikkelig trøtt så nå er det på tide å gå å legge seg da. Så vi snakkes imorgen. God natt !BARE ELSKER DISSE BILDENE. De er helt sykt søte/fine !     ( Natta )

Love from Kristin Kristiansen

SangSoveUngdomsklubben

Hei alle ! No sitter jeg her og har nesten akkurat kommet inn døra. Siden jeg har vært på sang. Jeg har øvd til Ukm. Gleder meg så sinnsykt til ukm ! Men etter jeg har blogget litt så skal æ jeg sove litt.. Etter det skal jeg dra ut. Eller til klubben da. Har egentlig ikke noe mer og si til dere akkurat no. Men jeg skal kanskje ta med kamera, men det sier jeg hele tiden. Men skal prøve og huske no da. Men no skal jeg sove litt så vi snakkes etter på eller noe sånt.

 HAHAHAHHA. Vi fant dem på narvesen. Dem har vært der skikkelig lenge..


Anna søta !
Men de her bildene ble tatt en gang. Da jeg og Anna var på gatekjøkkene. Begynner og bli litt lenge siden da. Men no skal jeg sove litt og hvile meg så vi snakkes etterpå kanskje. Hade bra !

Love from Kristin Kristiansen

FOTBALL ! ( VIDEO, om du vil se )

Hei alle sammen. Jeg fikk begynne på fotball likevel. Jeg er sinnsykt glad for det. Jeg måtte diskutere mye med mamma og pappa. JEG FIKK LÅV ! Gleder meg til neste trening. Jeg slenger inn en video så vi snakkes. Hade !

HOT OR NOT

Skinnveske ?     Hot or NotLove from Kristin Kristiansen

Ikke ambefalning

Jeg synes de ikke er så brae. Men for noen synes vell det. Jeg hadde ikke noe annet og lage video av så jeg lagde bare det her. HAHAHA

Ahhh, trøtt

Nå sitter jeg her som en slapp fisk! Jeg sto først opp klokken 9 så la jeg meg igjen, og nå er jeg så søvnig at det er skummelt. Men nokk om det. Idag skal jeg være sammen med Anna, Andreas Thingstad og Atle. Det blir vell artig som vanlig. Jeg vet ikke hva vi skal gjøre men det finn vil vell på. Jeg tar kamera med meg så jeg skal vell ta noen bilder i think.ELSKER disse bildene. Men no skal jeg gå og fikse meg og fikse en video til min kjære blogg. Så bare gled dere ♥  Elsker og lage videoer uansett ! HEHEHE ... Snakkes etterpå.

Love from Kristin Kristiansen

HALL IS BORING NOW FOR THE FUTURE

Hei alle sammen ! No har jeg kommet hjem fra hallen. Det var ikke så serlig morsomt der idag, men jaja. Herregud! Jeg fikk farger. Jeg trudde aldri jeg sku få farger, hehehe det høres veldig rart ut, men jeg har liksom trengt farger på skolen osv.. Men så har jeg liksom aldri hatt det, så nå har jeg fått det. Som jeg egentlig er ganske glad for.
Jeg har sovet hos Anna igår natt eller katti det var. Det var kjempe koselig.


Veldig uklart bilde. Men sånn går det når jeg har ett suget kamera !


Mamma har hengt bilde av broren min på veggen no. Det er komf bilde. Det er egentlig sykt lenge siden men det har godt kjempe lang tid til og henge det opp. Hehehe ! Han er jo noe på 21 nå. hahah

Men no skal jeg bare chille med datan min osv.. Så vi snakkes imorgen eller noe sånt. Hade fint, og god natt !

Love from Kristin Kristiansen

 

OUTFITTok jo bilder av de her nye klærn igår så dere vet. Men no skal jeg sove, natta !

Love from Kristin Kristiansen

INNKJØP

No har jeg nesten akkurat kommet hjem fra ungdoms klubben. Det var ganske artig der da. Idag har jeg klippet meg. Har fått pannelugg! Og etter jeg hadde vært hos frisøren så dro vi til Aina ( Klæs butikk ) og kjøpte klær til meg. Tihi.. Jeg har vært sammen med Anna og Thomas idag også, det har no vært koselig. Jeg og Anna dro til ungdomsklubben ilag.

Innkjøp :


Jumper fra Aina Kr :


Skjerf fra Aina Kr :


Fra Rema1000 Kr :


Topp fra Coop Prox


Bilde ramme. Den er kjempe fin. TUSENTAKK PAPPA !


Ville også ha dods. Jeg liker egentlig den brune best men dem hadde det ikke der og da.

Men no skal jeg sove så vi snakkes imorgen. Så god natt. Hade bra !

Love from Kristin Kristiansen

MAMMA HAR BURSDAG IDAG !

Hei alle sammen ! No er jeg kjempe glad. Har hatt det kjempe gøy med Anna, Vegar og Andreas. Men Andreas dro etter hvert. Men idag har jeg og Anna laget milkshake, hahaha ! , gris ! Vi ble skikkelig hyper etter det. Men det har ikke hele tiden vært en bra dag, fordi det har liksom godt dårlig. Men det skal ikke nevnes. Menmen, skjønner det egentlig godt!

MEN jeg vet at jeg ikke har blogget på noen dager, men jeg har ikke en grunn. Jeg vet ikke hvorfor men det ble bare sånn. Men jeg blogger nå ! Igår tok jeg bastu med Anna og Hege. Det var kjempe koselig. Vi tok å snøbadet. Det var iskaldt men skikkelig skikkelig morsomt. Hahahah. Vi skal kanskje ha jentekveld om det ikke endres da.


Kjempe morsomt  ♥


Men før vi tok bastu så jogget jeg og Anna en liten tur.
Funke no litt og ta bilder i bastuen. Men ikke noe jeg ambefaler. Det var ivertfall kjempe koselig, håper det skjer flere ganger. Men no skal jeg fikse meg til nattinatt, så vi snakkes. Hade bra og god natt !

Love from Kristin Kristiansen

SE HVA JEG HAR FÅTT HOS MAMMA

No sitt jeg her med min data. Har liksom alltid tenkt at det ikke gikk ann og slå den på. Men jeg sku helt tilfeldig prøve idag bare for å kødde med den litt. Men så plutselig venta æ litt eller venta ikke det kom bare opp. Så selvfølgelig skrev jeg passorde osv så kom jeg med inn. Ble kjempe glad, vi sku egentlig ta den til reprasjon eller hav det no heter. Men akkurat no ser det ikke ut som det.

Men til overskrifta. Jeg har fått meg noe fint. Egentlig har jeg fått det for noen dager siden, men har glemt og skrive om det. Har enda ikke tatt den ut fra boksen eller hva det no heter. Hehe


Se så søte ♥
Også har jeg fått A4 ark ! Kjempe glad for det


Spiste også litt melkesjokolade !

Men no skal jeg gå i stuen der det er varmt og godt. Det er sykt kaldt på romme mitt. Frys ihjel ! Så vi snakkes imorgen. Hade bra og sier bare god natt selvom det er ganske tilig.

Love from Kristin Kristiansen

JEG VELGER EN ANNEN OVERSKRIFT

Som dere ser. Så gidder jeg ikke og ha den samme overskriften som alle de andre. ''Morsdag idag'' eller ''Gratulere med dagen mamma'' eller noe annet. Jeg sier bare Gratulere med dagen her. Hehe. Men no skal jeg gi ho mamma kake og kaffe. Skal bare vente litt. Hun skal få låv til og sove litt til før jeg vekker henne. Om dere lurer på hva jeg har gidd henne så har jeg gidd henne blomster. Det er jo koselig, tihi!  Idag skal jeg
Denne her kaken har vi hvergang når det er morsdag eller farsdag. Den er kjempe god !
Katten min !

Men no skal jeg kose meg osv. Så vi snakkes vell etterpå eller noe sånt. Hade bra ♥  ( Blogges )

Love from Kristin Kristiansen

 

ELSKER LØRDAGER

No sitter jeg her og ser på tv som vanelig, når jeg nesten akkurat har stått opp. Men idag er det lørdag, så jeg skal vell fikse meg og ringe ho Hege og Emilie. Håper vi drar på cafe. Det er kjempe fint vær idag, det er faktisk sol ! , som det ikke bruker og være somregel. Jeg skal ta med kamera om jeg husker/gidder. For jeg bruker en sånn tynn jakke, og jeg vill ikke se at det er 40 ting i jakka mi. Tihi, er sykt nøye med sånt. Not my fail.


weheartit

Men no burde jeg fikse meg før dem drar ned til butikkene. Så vi snakkes etterpå osv. Så ha en fin lørdag videre ♥


@ Elsker du lørdager ?

@ Hva skal du gjøre i dag ?


Love from Kristin Kristiansen

TRØTT, TRØTTER OG TRØTTEST !

No sitter jeg her å ser på tv med mamma. Aner ikke hva jeg ser på, men det er ikke å farlig. Tihi.. Men idag har jeg vært sammen med Hege og Emilie. For en dag, hahahahaha! Dere aner ikke. Vi så en buss, så vi sprang ned så fort vi kunne ned til narvesen for og se hvem som var i bussen. Og når vi kom dit for og se så var det fult av gamlinger i bussen. Vi bare : Ååååe ! , vi sprang ned for ingenting.
Vi trudde det var sånne kjekke gutter. Hahahahahaha.. Nei, men no skal jeg legge meg så vi snakkes vell imorgen. Hade fint og sov godt ♥

weheartit

Som sakt, jeg er veldig trøtt no sånn egentlig. Jeg hører noe ! Det er sengen min som roper på meg. Så natta mine trøtte lesere !

Love from Kristin Kristiansen

VIDEOBLOGG

No er jeg sammen med Hege. Vi har akkurat laget videoblogg. Men vi skal snart ut eller noe. Er ikke sikker.

SYKEHUSET

Idag klokken 10 på halv 10 var jeg hos legen. Nei huff ! Jeg sku ta bort en fløflekk. Ikke akkurat det fineste. Men det gjor faktisk ikke ondt, men jeg kjente stikket. Til slutt tok dem den bort i en boks. Æsj ! , jeg så den.. Nei fy ! Men det var deilig og tenke at den er borte.


//google↑


Bare fordi jeg elsker bilder !

Men no skal jeg snart ringe ho Hege. Jeg skal vell være sammen med henne idag, er ikke sikker på hva vi kommer til og gjøre, men vi kan vell være sammen med noen andre også.. Men da snakkes vi. Så da ... Blogges !

Love from Kristin Kristiansen

ALDRI FERDIG

No sitter jeg her og øver til prøven. Synes jeg ikke kommer meg så langt egentlig.. Synes jeg er på den samme siden hele tiden. Det begynner og irritere meg ! Men har tatt noen bilder, bare fordi  jeg har kjedet meg veldig. Gidder ikke og øve hele tiden. Sånn er jeg bare.. Men idag har jeg vært sammen med Anna. Vi har hatt det kjempe gøy. Først var vi jo på bibloteket som dere så på det andre innlegget. Etter det dro vi til henne og hentet penger, pluss at vi fikset videoblogg til hennes blogg eller noe.. Etter det dro vi ned til Prix. Fordi jeg sku få penger hos mamma, jeg fikk 120 kr, men vi sku til gatekjøkkende. Der spiste vi hamburger osv. Koselig var det ja !


Den gangen jeg savner !


Elsker deg !
Synes jeg aldri kommer meg på andre siden enn 45..

2 bilder fra idag
Du sku ha  vist hvor mye du egentlig betyr for meg Anna !

Men no må jeg øve til prøven til imorgen. Så vi snakkes imorgen. Hade bra og sov godt. Hehe

Love from Kristin Kristiansen

 

MYE JOBBING I DET SISTE !

Hei. No sitter jeg her med Anna. Vi er på bibloteket. Nei, jeg er ikke her og å låne bøker. Ellers takk! Jeg er her fordi vi gjør enn sånn der prosjekt.. Om planeter. Ikke akkurat det artigste, men men. Jeg har vært skikkelig flink idag. Har tatt bilder fra alle planetene og skrevet dem ut. Har liksom følt at jeg jobber på en sånn der jobb ! HAHAHA. Det skjer. Men idag blir det vell bare en slapp dag. Jeg må øve til prøven til i morgen. Det blir en stor prøve som læreren sier. Trur jeg ikke noe på ♣. Også må jeg vell gjøre masse annet. Jeg må også gjøre ferdig tegneserien som er til mandag. Huff! Det er så mye og gjøre i de her ukene..Men no skal jeg vell bare kose meg med facebook eller noe sånt, før vi drar hjem. Så vi snakkes vell etterpå eller noe. Men kan ikke låve noe.  Hade fint !

Love from Kristin Kristiansen

KONKURRANSEN ER AVSLUTTET ! - Video

No har jeg avsluttet konkurransen.

SYKT MORSOMT

Herregud hvor morsomt jeg har hatt det idag. Har vært sammen med Anna, Tom-ivar og Trym. Har bare flirt idag. Idag har jeg synget til han Trym. Som dere skal få se en video av. Først var jeg og Anna hos Trym så dro vi til han Tom-ivar der var vi en stund. Etter det dro vi ut og tok mange bilder, etter det dro vi inn til ho Anna. Vi tok mange bilder og hadde det sykt morsomt !


Trym, Tom-ivar, Anna og meg


Tom-ivar, Trym og Anna
Tom-ivar, meg og Trym


Anna//

Har hatt det kjempe bra idag ! Stor koset meg. Skal vell prøve og være sammen med dem i morgen også. Tihi. Men no skal jeg fikse meg og så legge meg. Hade fint !

Love from Kristin Kristiansen

HVA ER DETTE ?

Jeg lager bare en liten konkurranse. Jeg er ikke sikkert på om det blir lett men dere får prøve dere frem. Vinneren får 10 kommentarer og 1 vurdering.HVA ER DETTE ?

Jeg vet at dere kommer til og klare det, om dere bare vil. Hehe.. Men no skal jeg gjøre meg klar til og se 'home and away'. HA HA det er jo nesten ett kvarter til.  Hade fint !

Love from Kristin Kristiansen

NY HEADER

No har jeg akkurat fått meg en ny header. Marina har vært så snill med meg så mange ganger, at hun skal få låv til og bli linket til. Tusentakk for header Marina, ble kjempe fornøyd med den som vanlig. Hun ambefales ! No skal jeg bare nyte med den nye header.T A K K   Marina ♥
Bare trykk på på bilde, som det er mange bilder av henne, så kommer du på hennes blogg. Men vi blogges no imorgen. Eller kanskje etterpå. Hade fint !

Love from Kristin Kristiansen

Digg helg ! !

Hei. No har jeg sett litt på tv. Det er ikke så lenge siden jeg kom hjem. Jeg har hatt det kjempe bra ! Har koset meg og flirt og alt. Har kjørt scooter i hele helgen. Hadde det kjempe gøy igår. HAHA, han onkel for gjennom stolen, men den er ødelagt. Hahahahaha! Dere sku ha sett. Maria tok bilder, hun skal bare redigere dem så skal hun sende dem til meg, så skal jeg legge ut. Kommer sånne bilder jeg av meg og Charlotte.


Det blir bare sånne gamle bilder akkurat no, men det kommer sånne som jeg ikke har lagt ut fra før av trur jeg.


Haha , bare fordi vi kjeda oss veldig mye. Tihi

Men no skal jeg kanskje dusje eller dra ut eller noe. Så vi snakkes.  Btw: Når jeg får bildene så skal jeg legge dem ut. Sånn at dere får se. Så hade bra alle mine snille lesere ♥. Blogges

Love from Kristin Kristiansen

HAVNES I HELGA !

Hei. No skal jeg og pappa snart dra ned til prix eller rema 1000, skal kjøpe meg noe å spise. Jeg skal til Havnes idag også, Maria skal bli med. Gleder meg sykt ! Mamma skal ikke bli med som er egentlig ganske dumt.. Men jeg skal få ta noen bilder fra helga også, om jeg finn ladderen til kameraet mitt. Hehe.. Jeg er ikke sikker på om det er internett der, men vist det ikke er så kommer jeg ikke til og blogge i helga, sikkert når jeg har kommet meg hjem på søndag. Ville bare si ifra sånn at dere ikke begynte å lure, at jeg ikke har blogget. Hehe. Men no skal jeg snart dra ned til prix eller noe sånt så skal jeg pakke. Såeee.... Vi blogges !


Vinter 2010 !


Sommer 2010 !

De der to er mine bestevenner, har så sykt mange minner med dem ! Men det er ikke det jeg skal skrive om no. Men jeg kommer vell til og skrive om dem en gang på ett eget innlegg. TIHI !    Hade ♥

Love from Kristin Kristiansen

UTFORDRING

Hei. No sitt jeg her og sir til meg selv at jeg skal ha sånn der utfordring.  Foreksempel : Ta en spiseskje med kanel og spis det ! Det var ett eksempel, hehe. Selvfølgelig kommer jeg til og gjøre det på video.  Jeg har egentlig tenkt på det veldig lenge, men har liksom ikke giddet akkurat da. Men no skal jeg ha det.Bare si hva jeg skal gjøre, så når det har kommet så mange så kommer jeg til og gjøre det på video. Tihi, gleder meg ! ♥      KOM IGJEN !

Love from Kristin Kristiansen

Dagen i dag - VIDEO

Unnskyld, for lite blogging.. Men her er en video for å unnskylde meg ♥

Ikke idag heller

Hei. Idag har jeg heller ikke blogget. Men bedre sent enn aldri. Imorgen skal jeg ha ski med meg på skolen , fordi vi skal på noe sånn der greie. Når mat begynne så skal vi spise pizza på skolen som skolen lager. Gleder meg ! Etter vi har spist skal vi på lego rommet, vi skal lage lego biler eller noe sånt. HAHA.. Men no sitt jeg her og spis kvelds mat og koser meg fårran tv'en. Men no skal jeg gå å dusje osv.. + at jeg må finne fram klær/ting jeg må ha med meg imorgen.Helt random bilde ! Men det var så ♥søt. Men vi snakkes, vet at det her ble ett kjedelig og lite innlegg, men vist jeg skal klare og dusje og finne klær til imorgen så må jeg avslutte no. Så vi snakkes imorgen. Hade bra !

Love from Kristin Kristiansen

Hei! Mitt navn er Kristin, jeg er 15 år og bor på Skjervøy. På bloggen min skriver jeg alt som faller på tastaturet. Hope you like it!


Arkiv

Kategorier
Siste innlegg


Annonser
hits