Fotballtrening next

Hei! Isted fikk jeg vite at jeg kunne bli med på fotball! Herreguuud.. H-A-P-P-Y ♥ Høres ut som jeg aldri har vært med på det før, men fotball er en del av livet mitt så jeg kan ikke leve uten det. Så no snart drar jeg til idrettshallen for å møte Hege. Gleder meg til å spille fotball igjen! Litt lenge siden nå. 


Anna søta!

Men nå skal jeg pakke klart baggen så åker jeg!  HÆÆÆIDÅ ALLE

You used to call me everyday!

Hei! Nå sitter jeg her med Charlotte. Hun holder på med å skrive quis spørsmål, eller hvordan det no skrives! Jeg har akkurat fikset henne, å sminket henne osvosv.. Hahah, også tatt litt bilder med thelolcam. 
Jeg har ikke blogget i de siste dagene eller ukenexD, har ingen unnskyldninger heller, eller jo.. Har ikke hatt lysten til å blogge!
Jeg er no glad i deg ♥

Heijdåååå!

Mørketiden kan bare gå vekk

Hei alle sammen! Jeg er skikkelig trøtt i de her tidene, og derfor kan mørketiden bare dra. Er så trøtt, å gidder nesten ikke å dra ut...-.- Har ingenting å blogge om heller. Men dere skal ikke lese om klagingen hele tiden! Men idag har jeg ikke gjort så mye, har no vært på skolen, så dro jeg en snartur til Anna.. Etterpå skriver jeg kanskje ett innlegg om hvordan blogger jeg leser. Om det er noen som lure på det, hehh! 
Men nå skal jeg øve litt på sangen jeg har på sang, så vi snakkes alle sammen. 

Ukens blogg

Siden det er mandag så blir det ukens blogg. Gjør det hver mandager om jeg husker det. 

Amanda<< ble ukens blogg! 

Når man kommer inn der så er det jo headeren man ser først, og man har skikkelig lyst til å se mer da! Hun tar bildene selv, som dere får se på bloggen. Hun har fine bilder, å bilder på alle innlegge, som må til når noen blogger! Har ett fint gratisdesign.

Hun er en smilende jente og søt, og hun skriver kjempe bra. Lite skrivefeil som er ett pluss! Og jeg er en fast leser ♥ Digger bloggen, og jeg anbefaler dere til å gå innom den. Hade bra !  

Dårlig dag

Hei alle sammen! Fra de timene jeg har vært våken så har det vært en dårlig dag, iværtfall i gymmen i de 2 siste timene. Alt gikk bare feil der..  Det eneste som var bra var at vi hadde bare 3 timer på skolen idag, så vi fikk sove lenge. Men ikke at jeg sov så lenge idag, fordi jeg fikk ikke sove..-.-! Veldig irriterende. Men nå sitter jeg å øver litt til jeg skal på sang. Sangen er litt vansklig, siden det er litt sånn dær roping i lys tone og sånn der, men uansett. ^
Vi speakes!

 Rændom bilde..

Fikk se han Roy fra himmelblå!!

Heeey! Ikveld har vært en bra kveld. fordi som sakt fra sist innlegg så sa jeg at jeg sku på kulturhuset å se på teater, å da sku vi se han Roy fra himmelblå og en annen fyr som jeg har sett på TV, men husker ikke helt hvor jeg har sett han.. Det var liksom så kult fordi himmelblå var det programmet jeg elsket da det var, å derfor var det så kult å se han Roy.
Men nå skal jeg se videre på åndenesmakt, så vi speakes !, god natt
Har skikkelig lyst til å begynne på fotball!

Hei alle sammen! Har skikkelig lyst til å begynne på fotball, men ho mamma sa kanskje. Å jeg MÅ begynne på fotball, fordi det er livet mitt. Det er mye bedere enn å synge, å da er det farlig ♥ Men jeg skal nokk klare å få ett ja, menmen.. Idag sto jeg opp sånn i 10 tiden, så fikset jeg meg, så dro jeg i kirken med Lena. Klokken halv 7 ca skal jeg dra ned på kulturhuset, fordi jeg og de andre i klassen og mange andre klasser, i think skal dra å se på sånn der teater eller hva det no er. Snart skal jeg begynne å fikse meg litt, så hadebra!
Chillan, straks ut

Hei alle sammen! Nå sitter jeg bare på rommet å roan litt ned. Nå har jeg nesten akkurat blitt ferdig å fikse meg, å det var skikkelig deilig å ha god tid på å fikse meg ♥ Etterpå skal jeg kanskje ut med Melissa, så er jeg med henne til hallen begynner, for da skal jeg være med Sara og Hege. Så det blir kos! 


Gammelt... Har ikke noen bilder som er så intresang. 

Men nå skal jeg spille litt tetris, så skal jeg vell stikke ut, byeeee.

Innkjøp fra igår - video

Det har blitt skikkelig kleint å videoblogge. Men skal klare meg!

høhøhøh

Hei alle ! Ikke blogget nei.. Men uansett. Nå sitter jeg her å spiser pizza, har nesten akkurat vært å kjøpt meg sminke, og smykker og en t-skjorte. Grr!  Eller vi kan si at det var mamma som kjøpte, Tusentakk mamma ! xXDXD Kommer kanskje en video om innkjøpene etterpå eller noe. 

Snakkes folkens!

Overnatting hos min søster

Hei alle sammen! Jeg vle vist å blogge no også. Men uansett. Nå har jeg akkurat vært i dusjen og snart skal jeg begynne å pakke, og alt det der, så drar jeg til Anna. Der skal jeg sove inatt.. Ømmh.. 
Dagen idag har vært ganske chill, har ikke gjort så mye, men imorgen blir det vell mer fart i hverdageeen.. XDXD Men uansett, som sakt så skal jeg dra på hyttetur og derfor blir det ikke så mye blogging, så sånn er det

Men vi snakkes, må kjappe meg! Chaaaaao alle de søte som giddet å lese dette. 
 

Hyttetur

Hei alle ! Jeg kommer kanskje ikke til å blogge imorgen, fordi da skal jeg på hyttetur. Ho Anna skal ta med kamera, så jeg kommer vell kanskje til å få noen bilder der ifra, hehe, så snill som hun er ;-* Er ikke helt sikker på når vi drar men vi kommer jo selvfølgelig hjem på søndag. Men nå sitter jeg her hos Anna, mens hun sover.. KOS

Uklart fordi jeg kopierte fra facebook. Siden jeg er på Anna sin data, gidder ikke å dra på bildene hennes.

Men nå skal jeg snart spørre ho mamma om jeg kan sove her, å resten skal jeg være litt til på datan. Men vi snakkes vell imorgen eller på søndag. Hadebra, og god helg!

Vil du bli vurdert ?

Hei, siden jeg ikke har noe å blogge om så kom jeg på at jeg kan vurdere en eller to personer. Jeg tar de beste bloggene, så kommer jeg til å vurdere dem alle sammen ofc, men ikke samme dagen. Sånn at det blir ''dagens'' blogg, eller kanskje ukens blogg, er ikke helt sikker, men det får vi se på frem over. 

Bare skriv hva bloggen din er, så kommer jeg innom. TihiNå skal jeg sitte å se på reprise av Hotel Cæsar. Hade bra !
Hva kan jeg blogge eller videoblogge om ?

Hei alle sammen! Jeg har null inspirasjon og aner ikke hva jeg kan blogge om, og det er veldig irriterende.. Så om dere kan hjelpe meg med å finne ut hva jeg kan blogge om, så blir det vell mer blogging de dagene frem over. Og det hadde vært fint :) Kan ikke ha outfitter fordi jeg ikke har kamera, men dere skjønner vell. Noe jeg kan skrive osvosv, dere kan også si hva jeg kan videoblogge om !! Det likar vi. 


Te-he

Men nå skal jeg vell dra å slappe litt av, og det betyr vell soving... Speakes folks.

Day 17 - En artist du liker. (jente)


Adele


Rihanna, Iværtfall noen av sangene..


Avril, men ikke alle sangene. 

Jeg vet at det er noen fler, men akkurat nå kommer jeg ikke på noen.. 

Day 16 - Et bilde av deg når du var liten

Day 15 - Ti ting du ønsker deg

 Ønsker at fotball var nesten hele året

 Ønsker at man aldri mister venner!

 Ønsker meg en speilrefleks, 550D

 Ønsker meg en bra jobb, om jeg får xD

 Ønsker meg en ny mobil... For nå har jeg en mobil fra 1980..

haha, skjønner ikke hvorfor jeg legger ut dette bilde, menmen.. Ønsker meg masse penger

 Ønsker jeg finner meg person som liker meg for den jeg er XDXDXD

 Ønsker at jeg kommer på tv en dag

 Ønsker meg en mopedbil !

 Ønsker at jeg kan ønske alt jeg vil ha.. 

 Kanskje kamera

Hei! Jeg har vært skikkelig sløv i de siste dagene med å blogge. Men jeg får skikkelig inspirasjon når personer fra min plass begynner å blogge sånn skikkelig. Har fått skikkelig inspirasjon fra Anna<< og Marte<< . Sånn er det alltid, så det er egentlig dem som gjør sånn at jeg har veldig lyst til å blogge, pluss at det er ett nytt år, og jeg har skikkelig blogg lyst, men har ingenting og blogge om, så der sliter jeg. Pluss at jeg har ikke kamera, så da kan jeg ikke ta bilder HELLER... Men spurte mamma isted om jeg kunne få ett kamera som vi så på igår, men det er ikke speilrefleks, fordi det er så dyrt osv, men det kamera som vi så på er ett vanlig kamera, sånn lite som er bra å ta med overalt!


Gammelt, men som sakt så har jeg ikke kamera.. 

Snakkes vell.. Har skikkelig lyst til å videoblogge men vet ikke hva jeg skal videoblogge om.. 

OVERSKRIFTELLER
Hei! Mitt navn er Kristin, jeg er 15 år og bor på Skjervøy. På bloggen min skriver jeg alt som faller på tastaturet. Hope you like it!


Arkiv

Kategorier
Siste innlegg


Annonser
hits