Travelt.. Eller ikke

Hei. No har jeg nesten akkurat kommer hjem. Har vært sammen med Hege, Anna og Thomas i hele dag. Vi har ikke gjort så masse, bare vært hjemme hos Thomas, så dro vi ned til Emilie.. Men så fikk vi no vite noe. Så da dro vi bare til Hege ! Derfor har jeg ikke blogget, kunne egentlig blogget når jeg var hos han Thomas men gjor ikke det. Unnskyld, men det ble bare sånn. Idag på skolen hadde vi ung & rus, der vi ska gjøre noen oppgaver og lage masse annet. Vi skal ha det i morgen også. Det som er så høvelig, er at man kan ta pause når man vil. Koselig !Men no skal jeg se modelljakten +35, så vi snakkes. Skal blogge mer i morgen, så hade bra alle mine fine lesere. ♥

Love from Kristin Kristiansen

Svar fra spørsmålsrunden - Video

No har jeg endelig fått til og lage en video som ikke gikk ann og lage sist gang. Håper virkelig dere blir fornøyde.

Skjønnhetstips

Hei. No vil jeg bare skrive noen skjønnhetstipser som jeg vil dele med dere. No syntes jeg at jeg er ganske snill som faktiks gidder og skrive så her mye til dere. Så vær glade for at jeg er her. Hehe, neida !

 

- Ananas får huden din til å skinne. Skjær skallet av en ananas og del det i skrimler. Dusj, såp deg inn og bruk så den myke siden av ananasskallet til og skrubbe armer, ben, mage og føtter. Skyll godt av etterpå.

-  Del en sitron i tykke skiver, og bruk to av dem til å massere albuene dine. Skrubb så forskiktig over nesen med en anne sitronskive. Huden blir fantastisk deilig og ren.

-  En youghert-maske er godt for solbrent hud. Fordel yougherten utover ansiktet, slapp av i to minutter og vask den av.

Gjør lyst hår finere med kamomillete. Lag en kanne sterk te, og la den kjølne. Hell teen over håret, og skyll av.

-  Hvis du har blitt solbrent, kan du lage en bananmaske for å bevare fuktigheten i huden. Mos en banan, tilsett en spisekje honning, fem spisekjeer havregryn og en spisekje vann. Smør masken i ansiktet og la den sitte på i et kvarter. Skyll av med lunket vann.

Du må bruke vanelig bodylotion for å roe ned hår som står til alle kanter.

-  Et dampbad er godt for trist vinterbad. Ta litt oppskåret skall av appelsin, mandarin og sitron i en bolle varm vann. Legg et stort håndkle over hodet og hold ansiktet over dampen i ti minutter for å rense huden.

Håret blir skinnende blankt hvis du avslutter hårvasken med å skylle i iskaldt vann.

-  Fersken gir deg myk hud på et par minutter. Mos en moden fersken, fordel den tynt utover ansiktet og la den tørke før du skyller den bort.

Honning rengjør huden og fjerner hudormer. Bland to spisekjeer klar honning med en spisekje madelolje. Smør masken på ansiktshuden, og la den sitte på i en halvtime.

-  Hvis du sliter med flass, kan du massere hodebunnen med en blanding av havsalt og balsam før du vasker håret på vanelig måte.

-  Peppermynte gir deg blankt hår. Lag en kanne te, og avkjøl den. Vask håret på vanelig måte før du har teen i håret. Skyll til slutt med kaldt vann.Håper dere var fornøyde med mine skjønnhetstipser. Men no skal jeg snart legge meg, så vi blogges imorgen. Hade bra

Love from Kristin Kristiansen

 

Må vell begynne snart !

Hei. No sitt jeg her og er snart på tur til og fikse meg. Jeg skal vente til Hege eller Emilie ringer meg, for da skal vi ned til sentrum. Vi skal kanskje se film osv, men det er bare kanskje. Fordi jeg sa bare noe i tlf uten og snakke med Hege. Men mest sannsynelig så ser vi vell på film. + at jeg må finne klær som kan ta en stund. For jeg har masse klær, men jeg har masse jeg ikke gidder og bruke og masse annet.. Svar på spørsmålsrunden kommer kanskje idag trur jeg no. For no synes jeg at dere har vært flink med og spørre meg. Hehehe !Menne.. No skal jeg fikse meg så vi blogges. Hade fint  ♥

Love from Kristin Kristiansen

Trøtt-ondt i hode.... Natta

Hei alle sammen ! No sitt jeg her ilag med mamma og ser på tv. Aner ikke hva vi ser på, men det er ivertfall noe med poleti med. Jeg har litt ondt i hode mitt, aner ikke hvorfor. Auuu, det gjør vondt ! Trur hode mitt sier at det er på tide at jeg skal gå å legge meg. Og det skal jeg !!

Helt randome bilder akkurat no. Men hadde ikke sånne skikkelig bilder, såeeee.. Men imorgen skal jeg være sammen med Emile og Hege. Gleder meg. Jeg skal sove kjempe lenge imorgen, ohyess!  Men no jeg legge meg. Natta alle sammen, og sov godt ♥

Love from Kristin Kristiansen

Meg og Hege - Videoblogg

Ville bare legge ut en video av meg og Hege.

SPØRSMÅLSRUNDE

Hei. No sitt jeg her og tenker for meg selv at det er en stund siden jeg har hatt spørsmålsrunde. No kan dere spørre om hva som helst, og jeg kommer til og svare på alle så godt som jeg klarer. Jeg skal svare når jeg synes jeg har mange spørsmål, om det er veldig lite så lurer jeg på om jeg ikke gidder.
Spørr i vei alle sammen ! Åja, denne gangen skal jeg svare på video, som det ikke gikk sist gang. Men siden det går ann og lage video med alt annet ting så må det jo gå å svare på spørmålene. Så da blir det svar på video.

Spørr i vei ! ! hehe


Håper dere spørr om mye, for jeg bare elsker og snakke og svare på ting. Så kom igjen mine kjære lesere ! ♥

Love from Kristin Kristiansen

Jentekveld med mine

Hei. No sitt jeg på det krye rommet mitt. Hører på ''kul'' musikk osv.. Jeg har akkurat kommet hjem fra Hege. Var med Lena, Emile, Anna og Hege. Vi så på film og spiste godteri og drakk brus + potetgull/potegul..  Jeg ble sykt vill, ropte og flirte. Lillebroren sku egentlig sove, men han kunne vell ikke det fordi jeg bråkte så mye. HAHAHA. Det er ikke min feil at jeg er en party jente ! Og det trudde dere på at jeg sa.. Jeg tok bare noen bilder. Men jeg tok no ivertfall


//Anna

Mobil kvalitet, jepp.. Det sucks ! Men kameraet mitt sier at det er fullt minne når den egentlig er tom. Hahaha, mitt kamera er hemma. Men i love you enda ♥ Men no skal jeg finne klær til imorgen og chille på datan. Så vi blogges søtinga

Love from Kristin Kristiansen

Videoblogg

Fordi jeg kjeder meg veldig mye. Men jeg skal kanskje dra og se film med Hege, Emile og Lena. Lurer på hvordan det blir. hmmmm

Fjortjent

Hei. No har jeg akkurat ryddet rommet mitt. Og no sitt jeg her og koser meg med Karamell pudding og kjeks på bordet mitt, hører på bra musikk pluss at jeg har tent starin lys. Skikkelig koselig. Det fortjene jeg no siden jeg har brukt mange mange timer på det her. Jeg sku egentlig være sammen med Lena, Hege og Emile.. Men jeg dro på sang så spiste jeg middag, så måtte jeg rydde romme. Men har mange dager på meg til og være sammen med dem uansett. Hehe.. Nammmm godt med pudding !


Orginale OREO. Det er sånn der milk sjokolade over. Så er det vanelig kjeks under den så kommer det der hvite ♥


''Kos


Gleder meg til og bare hoppe i sengen og sove. Deilig !!!!!

Men det var no det. No skal jeg bare sitte her og chatte med folk og nyte det ryddige rommet mitt. Så lenge det varer. Etter jeg har gjort det skal jeg gå i dusjen så skal jeg gjøre lekse, eller gjøre jeg lekse går jeg i dusjen ? Jaja, tenker vell på det etterpå.
Hehe, som dere ser så har jeg ikke laget video idag nei. Men dere skjønner.. Jeg har bare ryddet idag osv.. Så jeg har liksom ikke hatt tid, også ville jeg bli ferdig med romme idag kanskje..  Blogges

Love from Kristin Kristiansen

Redigeringsprogram jeg bruker - video

Det var ei her som lurte på hvordan redigeringsprogram jeg bruker. Så jeg lagde bare video om det. Det er Windows Live Movie Maker ..  Enkelt og grett

Dagen idag - videoblogg

Jeg kjedet meg isa, så fant jeg ut at jeg kan lage en video. Hadde ikke noe og snakke om så jeg snakket bare i vilden sky..

Treghet ....

Hallo alle sammen. No sitt jeg her og venter til video er publisert. Idag tok det veldig lang tid. Hmmmm.. Den stoppe så begynne den igjen, neineinei.. Men jeg skal vente. Men jeg er litt usikker på om dere vil at jeg skal ha videoblogg. Vil dere at jeg skal ha videoblogg ? Eller.. Skal jeg slutte med det ? Vil at dere skal like bloggen min, så jeg gjør jo det dere vil at jeg skal gjøre. Men hehe ikke alt. Åååe, den er enda på 38, den flytter jo seg ikke. Blir snart irritert !

Helt random bilder. Men får bare være sånn. Dem var iverfall veldig søte ♥

Love from Kristin Kristiansen

Burde jeg klippe pannelugg ?

Jeg er litt usikker på om jeg vil ha pannelugg. Jeg treng faktisk hjelp fra dere.

Begge bildene er gammelt..


Sånn som jeg har no..Eller skal jeg klippe pannelugg ? Hjelp meg og finn ut, plis   ♥

Love from Kristin Kristiansen

Vinneren er Valmira

Hun får 3 kommentarer og 1 vurdering. Gratulere !

sang: Erik og Kriss - Etter regnet

JEG ER MED PÅ EN KONKURRANSE !

>>HER<<

Man kan vinne det her. Jeg vil være med fordi jeg er ikke den som vinner hele tiden. Og jeg har ikke mye sminke. Har på en måte gamle sminker. Om dere skjønner.
Jeg vil vinne det der !

Love from Kristin Kristiansen

Julemat idag faktisk

HAHA. Vi skal ha julemat idag. Jeg bare, skal vi ha julemat tl middag idag. Jepp! Gleder meg sykt mye til det. Egentlig bruke vi ikke og ha julemat til middag vist det ikke er julaften. Skjønner meg ikke på dem. Men huff, jeg klarer ikke og sove lenger mer. Jeg står alltid så tilig opp, det begynner og irritere meg. Men egentlig blir jeg ikke sur da, men jeg vill sove lenge ! Men igår var jeg i hallen, på slutten var jeg ilag med Sara. Vi satt no der og snakket men vi var også og dribla med Tom-ivar, Stian S,Christian og Kristoffer. Men idag er jeg ikke sikker på hva jeg skal gjøre. Jeg skal rydde romme finne klær til imorgen osv.. Det kan hende jeg lager en videoblogg idag også. Om dere vil det. No huske jeg hva jeg skal gjøre idag, jeg skal kanskje være sammen med Sara idag. ( kanskje )


//weheartit

 

Sminkevideo

Ville bare legge ut en sminkevideo fordi jeg har ikke lagt ut det før..

Konkurranse - video

Jeg trekker vinneren imorgen eller i kveld. Trekker det på random.org. Vinneren får 1 vurdering og 3 kommentarer.

Someone calls, if it is not a lazy Mushrooms

Hei. Sitt no bare her og hører på musikk. Herregud for mye snø det er ute. Huff, det er så kaldt. Men jeg trur jeg skal ringe Anna eller noen andre og spørre om dem blir  med til sentrum. Men først må jeg finne klær også må jeg fikse meg før jeg ringer, for dem sir at jeg er sykt treg med det.. Hehehe! Menmen, vist jeg skal få ringe dem før dem selv drar ut så må jeg begynne og fikse meg. Så vi snakkes da... Hade
//weheartit

 

Love from Kristin Kristiansen

Steiket vafflene med kjærlighet

Hei! No har jeg akkurat spist vaffler. Nammm, det var kjempe godt. Det er sykt lenge siden jeg har spist det, jeg har mast og mast på mamma om å lage det og idag fikk jeg det og ja laget og steiket vafflene. ( Koselig ) Men jeg ble kjempe mett, dem er så mektig om dere skjønner.
Vet dere hva ?! Jeg vant en konkurranse på Anna sin blogg.  >HER< ! Jeg var kommentar nr 112 trur jeg det var. Ble kjempe glad faktisk. Elsker når jeg vinner noe. Det er så artig og se at man er med på nye man kan vinne ♥ Tihi.. Ja tilbake til vafflene, jeg steiket dem med kjærlighet fordi dem ble ikke svidd eller noe. Begynte og synge og danse når jeg lagde dem. Hadde artig med meg selv. HAHAHA, hører sikkert helt teit ut men det får det bare gjøre. Jeg er meg selv og det må dere bare leve med.


Frister det ikke ? Hehehe, prøver alt for at dere skal bli fristet. Neida! Men no skal det snart bli nattinatti, så vi blogges imorgen. Pluss at jeg begynner og bli litt trøtt-.- Men hade bra og sov godt alle mine lesere.

Love from Kristin Kristiansen

HELG

Hei. sorry for at jeg ikke har blogget på noen timer. Men jeg har sovet og masse sånn der. Men akkurat sitt jeg her og svettgame mario. Hahahaha. Også er jeg på msn osv.. No sitt jeg her og hører på dagens sang..

Sean Paul - So Fine
Bare trykk på Sean Paul - So Fine !

 

 

Jeg kommer vell til og bare sitte inne idag. Tenk, jeg lagde sminke video igår sånn at dere kunne se hvordan jeg sminket meg.. Youtube ville vell ikke ha den videoen på youtube ser det ut som, for det gikk ikke og legge det ut. Ane ikke hvorfor. Men på de andre så går det, blir så irritert! Men det er ikke så nøye. Akkurat dro bror og Kjetil. Dem skal til Alta. Dem er heldig! Men no skal mamma ha datan så vi blogges folkens! Hade bra

 

 

Helt tilfeldige bilder. Men det er helg folkens, da skal man slappe av og kose seg med friends ♥

 

Minner = elskHei alle sammen! No sitt jeg her og tenker på minner. Savne mye av det. Imenst sitt jeg her og hører på ukens sang! Elsker den ?

Stuttering - Fefe Dobson - Lyrics On Screen
Bare trykk på den !

No sitt jeg også spis boller med smør på og drikker te imenst jeg les topp. Også ser jeg litt på tv. Bare slapp het akkurat no! Men det er deilig.. Imorgen skal jeg tilig opp som vanelig. Vi skal gi inn sånn der innføring imorgen. Huff gruer meg fordi jeg kan ikke skrive var egentlig litt usikker på hva jeg sku skrive. Men det er ikke så nøye.. Ååå, datan er jo helt kødd i hode ! Vet det var feil skriving men det var meninga. Datan har heller ikke data vet det også..♦

Ble bare de her bildene ane ikke hvorfor.. Men det ble bare sånn.. Men vi snakkes vell

Dag 3 - Ditt syn på narkotika og alkohol

Ok. Det jeg synes om narkotika og alkohol det må vell dere vite. Jeg er ikke den personen som bruker narkotika eller alkohol. Jeg synes synn i dem som bruker narkotika. Dem ødelegger live sitt helt uten tvil. Kroppen blir så rar og man blir jo fullstendig hektet. Alkohol er ikke farlig enn narkotika. Ja, alkohol kan også være farlig.
Men mitt syn til det, ikke så bra og gjøre alt det der. Men det er ikke jeg som ødelegger live sitt. Men jeg skal aldri begynne med narkotika. Alkohol kommer vell alle til og begynne med. Alkohol begynner mange med når man er 15 eller 16, og noen er dum nokk til og begynne tiligere. Men om det er noen som er yngre enn det så skal ikke jeg bry meg så stort.

Det er veldig mange som selger narkotika til hvem som helst. Da får dem veldig mye penger til at dem ska skaffe seg narkotika sånn at dem kan selge det.
Og det er veldig mange som er og kjøper alkohol til minde åringer som er helt ulovelig. Dem som kjøper kan bli arrestert osv. Dem som kjøper burde tenke litt på det. Alkohol tar også mange liv. Og det gjør narkotika også.


Fakta om narkotika:
Amfetamin er et sentralstimulerende stoff. Det finnes flere hundre amfetaminforbindelser og amfetaminlignende stoffer. Amfetamin ble tatt i medisinsk bruk i 1927. Fordi det utvider luftveiene, ble det blant annet brukt til behandling av astma og forkjølelsessykdommer. Virkningen av amfetamin, som av andre stoffer, avhenger av mengden, tidligere stofferfaringer, omstendighetene som stoffet tas under og eventuell kombinasjon med andre stoffer. Amfetamin påvirker hjernen, men også hjertet, lungene og andre organer. Stoffet virker på mange måter likt kokain. Selv erfarne stoffbrukere har store vanskeligheter med å skille mellom stoffene.


Fakta om alkohol:
Alkohol er et stoff som kan skape avhengighet. Noen tegn på at en person er blitt avhengig av alkohol, er rastløshet og søvnproblemer i perioder man ikke drikker, man tåler mer og mer alkohol, drikker raskt, glemmer å spise, føler seg uopplagt, drikker for å dempe stress, angst og depresjon og deltar bare i fritidsaktiviteter der det drikkes alkohol. Alkohol kjennetegnes også av "akutt toleranseutvikling", dvs. at man føler seg mer beruset av den første mengden med alkohol under en enkeltrus enn av den neste. Derfor føler man seg mer beruset av det første glasset øl, vin eller drink enn av det neste. Det registrerte alkoholforbruket blant nordmenn er i snitt drøyt 6 liter ren alkohol i året. I tillegg kommer det uregistrerte forbruket på om lag 1,8 liter. Øl utgjør halvparten av all alkoholen vi drikker. Brennevinsomsetningen har vært forholdsvis stabil, mens vinkonsumet nesten har doblet seg de siste ti årene. Det samlede forbruket har økt siden 1990.

Det var det det! Håper dere skjønte noe hva jeg mente. Hehe, er ikke så flink til sånne her. Ja! Jeg skal bli flinkere til det her og skrive det her hverdag om jeg hukser. Men no skal jeg se på home and away så skal jeg gjøre lekse til imorgen etter det skal jeg være ilag med Hege og Lena. Blogges ♥


 

Hot or not

Hva synes dere om 'Nagler' ?

 

Min mening ( det jeg liker ) : Jeg synes egentlig dem er skikkelig kule. Vertfall armbåndene og skoene. Egentlig så er det ikke min stil, men jeg liker det! Og da går jeg med det om jeg vil. Jeg har sånn der i armebånd, smykke og øredobber. Smykke bruker jeg som armebånd.. Det ser ikke så kult med nagler rundt halsen på meg. Så jeg snurrer det rundt armen.

Min mening ( Det jeg ikke liker ) : Det er ikke alt det passer til Det er ikke alle jakker og klær det passer til. Så jeg synes noe ser bare stygt ut.

Hot or not ?

Teee er godt !

Hei. No sitt jeg her og drikker te. Nammmm! Jeg har vært på klubben idag med Anna. Det var ganske artig der som vanelig. Jeg og Anna spilte sånn der bil spill, hahaha skikkelig morsomt. Dere tok det vell for en irroni ? Tihihi. Jeg begynner og bli litt trøtt faktisk, jeg er litt slapp også. Men det er jo fordi jeg er trøtt, haha jeg er skikkelig smart..


Skikkelig velkomst bilde ♥


Det var sånn der bobla i blåbær suppa.. Æsj! Det der er ikke godt

Hadde litt fritids med kamerae mitt. Men det er ikke så nøye, elsker det når det virker! Men no skal jeg gå å legge meg i min deilige seng som ingen andre har ♥ Natta og sov godt

Lekse-lekse bare lekse

Hei. No sitt jeg her i sofaen og fryser. Mamma lukket opp stu døra. huff. Men no skal jeg gjøre litt lekser, selv om det ikke kommer til og skje. Men prøver.. Men vist jeg skal klare og gjøre lekser så må jeg slå av datan og komme i gang. Men no skal jeg hente leksene og lukke igjen den åpne døra.Men no må jeg gjøre lekser så vi snakkes. Hade bra folkens ! Love you

VINNEREN ER ANNA ! | video

Ser ikke så serlig bra ut, hadde veldig lite sminke på også ser jeg veldig sur ut..

Det var bare 2stk som hadde riktig. Og den som vant var Anna. Det kommer en vurdering til henne på ett innlegg. Så vi snakkes

Videoblogg - Det er ett spørsmål her

Trekker vinneren imorgen når jeg har kommet meg hjem fra skolen. Btw. Vinneren får 2 kommentarer og en vurdering.

Det gikk !! ♥ Takk data, elsker deg

Laget meg sånn..

...sånn der forspring greie, om dere skjønner. Skjekk den ut : http://www.formspring.me/kristiansenk.. Bare klikk på den så kan dere spørre om masse. Ville bare lage sånn fordi jeg vil at dere ska spørre meg om mye sånn der. No har jeg funnet ut hvordan header jeg skal ha. Ser jo at alle vil at jeg skal ha nr 2, så da tar jeg den. Takk for at dere vil hjelpe meg ivertfall.Speakes ! Husk og dra inn på min forspring og spørr. Liker spørsmål, HE HE ! http://www.formspring.me/kristiansenk  Hva burde jeg ?..

Hei. No sitt jeg her og lure på hvordan av de her jeg skal bruke. Kan dere hjelpe meg med og finne ut hvordan av de her 2 jeg burde ha. Ho Lena har laget disse. Ble kjempe glade for dem.

1 Det her :


2 Eller dette :Hva likte dere best ? 1 eller 2..  Klarte ikke og velge selv. Dere må hjelpe meg. Kommer til å ha det her mikkemus bilde foreløbig. Bare fordi jeg ikke fant noe annet.

PIZZA PÅ GANG

Hei alle !
No sitt jeg her som vanelig. Skal spise pizza og kose meg hjemme litt. Så skal jeg vell rydde romme for det trengs. Idag på skolen har det no vært like kjedelig som alle de andre dagene.. Jeg føler på meg at jeg helt sikkert kommer til å være hjemme idag, er ikke helt sikker. Jeg sitter også å venter på at kamerae mitt skal bli laddet ferdig. Er sykt utolmodig, men det må jeg bare lære meg.Ble bare sånne her bilder akkurat no. Men no skal jeg gå å spise pizza så vi snakkes da. Hade bra. Ja det er mobil kvalitet, egentlig så er kamerae mitt på mobilen ganske bra. Men hade igjen !


Krangler hverdag, sorry

No sitter jeg her og har akkurat flyttet meg fra stolen fordi han pappa sku akkurat sitte der. Det jeg har merket er at jeg og pappa vi krangler hele tiden, hverdag, uansett hva.. Omså det er en liten ting. Jeg blir så sur på han så blir han sur på meg fordi jeg er frekk i kjæften. Etter det får jeg så sykt dårlig sannvittighet at jeg blir lei meg. Jeg skriker ikke men blir veldig lei meg. Men jeg er sykt glad i han, og kan ikke leve uten han !!
Jeg skjønner ikke hvorfor, men jeg blir sikkelig sur på han for ingenting. Skjønner ikke helt hva det er. Han pappa er egentlig ganske ganske ganske gankse ganske snill. Han er alltid det når vi ikke krangler. Han kjører meg når jeg spørr. For penger hos han osv. Han er der for meg hele tiden. Jeg kunne ha skrevet masse posetive ting om han pappa, men akkurat no gidder jeg ikke det.

Men til idag.. Jeg har vært i hallen no med Hege. Vi bare satt der og så på når de der guttan hadde sånn der trening. Men no skal jeg lage te så jeg sir bare hade bra folkens.


P.S. i ♥ you dad !

Fotball spiller TIL tv slave ...

Nei no synes jeg at jeg ikke har så mye og gjøre enn og se på tv. Hverdag rett etter skolen så kommer jeg meg rett på datan og ser på tv. Jeg som brukte og fokusere på fotball før. Og no er jeg den tv slaven synes jeg.. Det med overskrifta : 'fotball spiller' det er ikke at jeg var en fotball spiller hahah, men at jeg spilte fotball mye osv.. Dere skjønte vell det. Jeg skal se på home and away, har blitt skikkelig hekta på det, før var det sånn. Neeh gidder ikke. Jeg synes jeg har forandret meg. Men det for bare være. Idag skal jeg også rydde romme kanskje om jeg gidder er så sløv akkurat no.
Assa jeg bøyde meg ned, bare sånn btw


Ane ikke hva jeg gjor med Åshild. Sku vell bare kødde med henneAnna sine bilder// www.bekkkmoo.blogg.no
Gidd ikke å røyse meg og hente kamera så jeg gjør bare på den lett vinte måten ♥

Vii snakkes

Blogger ''mye'' fordi

.... Jeg er så mye ilag med Hege og Lena og dem for tiden. Men jeg skal ikke skylde på dem, for det er ikke demmes skyld. Det er min.. Men jeg har tenkt på bloggen men har jo sovet hos Hege i helga så det har ikke vært sånn akkurat. Vi gjor så mye annet ting. Har hatt det kjempe artig, vært med mange venner og koset meg.. Men back to today! Akkurat no sitter jeg på bibloteke med Hege og Lena. Jeg har faktisk lånt en bok, aner ikke hvorfor men den så så spennende ut. Meg låne bok ? Ikke ett bra syn. Men jeg vil bli en bedre leser og det er måle mitt også for skoleåret mitt. Vi skal til frisøren etterpå fordi Hege skal skaffe seg hold i ørene.  Was time, har venta lenge på at hun skal få hold i ørene. Men no skal vi stikke så vi snakkes vell..Det er den boka jeg har lånt. Men vi blogges etterpå ! Hadebra

Jørgen Nilsen e kul - jørgen ! &lt;3

Hei. No sitter jeg her på skolen og er på sånn der utv-pakken. Sånn der jobb greie. Jeg og Anna blogger no.
Jeg skal sove hos Hege hele helga, så det blir koselig. Jeg kommer til å ta bilder med kamerae mitt, så jeg skal ta og legge ut. Bare slapp av! Hehe. Jeg og Hege og Emile skal fikse til bursdagen til ho Hege. Pynte osv.. Skal prøve og ta bilder og sånt. Jeg kommer vell til å ta bilder men ikke på mitt kamera, sånn er jeg. Heheheheheh
Det her blir ett lite innlegg fordi det er ikke så mye og skrive akkurat no.. Men no skal jeg være på utv-pakken.no så vi snakkes vell da. Hade bra ♥

..blogges

dag 1 - Fortell om forholdet du er i eller om singletilværelsen.

Har ikke forhold med noen så jeg må vell ta singletilværelsen.

Å være singel er ganske deilig egentlig. For da er man på en måte fri om dere skjønner. Men det hadde vært mye bedre å ha noen som man kan ha mange gode minner med og si alt til. Joda, man kan jo bare si til sin bestevenn. Men det er jo ikke alle som har så mange venner eller ikke har bestevenner. Men jeg har en jeg kan si masse til. Men til singellive. Noen ganger får jeg sånn at jeg vil ha noen jeg kan kose med osv.. Men det er liksom ikke så enkelt.

Jeg er sikkert ikke den jenta som guttene velger først. Men jeg gjør jo alt for at dem ska like meg som venn. Jeg har veldig mange kjekke gutte venner det frister veldig og bli sånn kjærest med dem, men når jeg tenker meg om så vil jeg egentlig ikke det. For når det blir slutt f.eks så blir bare vennskape dårligere. For alle har jo en grunn for at man liksom slår opp med den personen. Jeg vil ikke miste mine venner uansett.  Så og være singel kan være vanskelig også. Men jeg skal vell klare og skaffe meg en jeg kan stole på, en som liker meg for den jeg er og som ikke tøffer seg for andre. OG en som ikke er utro osv..Outfit 13.01.2011

Hei, no sitt jeg no her og ser på farmen. Eller det begynner no. Det er sykt lenge siden jeg har sett det, menst jeg sitt her så spis jeg no lefse,namm! Jeg drikker melk også. Men siden det er så lenge siden jeg har hatt outfit så skal jeg no ha det idag.

Vet dere hva ? Det var ikke farmen alikavell.. Jeg som trudde det men det kom opp at det var farmen. jaja sorry

Kjøpte de klærn igår pluss øredobbene ♥ Det var salg !

suss, snakkes !

30 dager ?

Hei, no sitt jeg og ser på 'Americas Funniest Home Video' ! Det er sykt gøy. Men stakkar dem som slår seg. Nei huff, dere burde se.HAHAHAHAH! Idag har jeg bare sovve utennatt når jeg har vært på skolen da. Dere ane ikke, jeg er skikkelig trøtt no for dagene.. Ane ikke hvorfor. Får aldri se home and away når det begynner for da er jeg sovnet så jeg må se reprise. Men det gjør ingenting !


Se den, hhaahhaha.. Masse rare klipp der. Sånne morsome da !
Men til overskrifta. Jeg skal begynne med 30 dager, sånn der dem sir hva jeg skal gjøre. Men det er masse der jeg ikke forstår hva jeg skal gjøre, men jeg spørr vell bare mamma eller pappa. Enkelt og greit.

 

Dag 1 - Fortell om forholdet du er i eller om singletilværelsen.

Dag 2 - Hvor vil du være om 10 år?

Dag 3 - Ditt syn på narkotika og alkohol.

Dag 4 - Ditt syn på religion.

Dag 5 - En del av livet ditt du ikke savner.

Dag 6 - Skriv 30 interessante fakta om deg selv.

Dag 7 - Stjernetegnet ditt og om det passer personligheten din.

Dag 8 - En tid når du var tilfreds med livet ditt.

Dag 9 - Hvordan du håper fremtiden vil være.

Dag 10 - Diskuter din første kjærlighet og ditt første kyss.

Dag 11 - Sett iPoden/iTunes på shuffle og skriv ned de 10 første sangene.

Dag 12 - Beskriv dagen i punkter.

Dag 13 - Et sted du vil flytte til eller besøke.

Dag 14 - Ditt tidligste minne.

Dag 15 - Dine favorittblogger.

Dag 16 - Ditt syn på populærmusikk.

Dag 17 - Høydepunkter og nedturer det siste året.

Dag 18 - Hva tror du på?

Dag 19 - Fortell om familien din.

Dag 20 - Hvor viktig synes du at utdanning er?

Dag 21 - En av favoritt tv-seriene dine.

Dag 22 - Hvordan har du forandret deg de to siste årene?

Dag 23 - Bilder av fem attraktive kjendiser.

Dag 24 - Favorittfilmen din og hva den handler om.

Dag 25 - En som fascinerer deg og hvorfor.

Dag 26 - Hva slags mennesker tiltrekkes du av?

Dag 27 - Et problem du har.

Dag 28 - Noe du savner.

Dag 29 - Mål for de neste 30 dagene.

Dag 30 - Oppturer og nedturer den siste måneden.

 

Men vi blogges da vell ! Hade bra mine koselige lesere ♥


@ Bruker du og se på Americas Funniest Home Video ?
@ Har du sånn der, at du skriv det som står der (1-30) ?


Skummelt kjedelig -.-

Hei og hå ! No sitt jeg bare her og ser på tv, som vanelig ♦ Jeg har sovve mange ganger idag, har sovnet i stolen. Kjede meg noe skummelt. Det er så lite og gjøre om dagan. Ingenting! Men imorgen skal jeg finne på noe.
Jeg har ikke så mye og snakke om men det kommer seg. Men no skal jeg spille super mario på 123spill. Hehe eller run.. Har liksom ingenting og gjøre såeeee...
Sweet

weheartit.com

Snakkes søt noser ♥♥

Vinneren er Hanne !

Hun får en vurdering.

www.hanlus.blogg.no

Hun har en grå blogg. Headeren hennes er som passe bra. Men den er litt kul da. Hun blogger om alt som liksom faller inn på henne. Hun har kjempe fine bilder som ikke er sånne tull bilder, men det kan jo være!
Ser ut som hun har lesere ivertfall. Hun blogger ikke teit, hun blogger ånklig om dere skjønner. Hun har ikke tegn som er egentlig ganske bra, for det blir så stygt, men man kan jo ha litt tegn da. Tilbake til bildene: dem er skikkelig brae, ser ut som hun er kjempe flink til å ta bilder ! Hun blogger sånn 2-3 ganger om dagen, det kan variere.
Ja, hun redigere også bilder men det gjør inegnting.

Jeg liker bloggen hennes ganske godt egentlig. Den er bra og ryddig blogg. Hun skriver også veldig mye på innleggene. Men ikke alle men de fleste.

Men terningkaste mitt til den bloggen er : 4

          
 

Det var min vurdering. Er fortsatt ikke god til å vurdere, men jeg prøver så godt jeg kan ! Men jeg vurderte ivertfall, vær glad for det. Hadebra
Blir sliten av skolen

Hei. No sitt jeg bare her og slapper av med og se på tv. Masse reklamer ja! Irriterende.. Men idag på skolen har det vært kjedelig som vanelig. Akkurat sitt jeg og tenker på når home and away begynner, er litt usikker på når det begynner ! Jeg skal faktisk kanskje dra på skøyte idag. Gleder meg, det er sykt lenge siden.. Huff husker ikke sist jeg var sånn uten klassen min da.
Jeg vil sykt mye på cafë no. Men det er vell ingen som  gidder det, som vanelig. Men no skal jeg slappe av videre så vi..


Legger ut 2 random bilder

..BloggesKonkurranse på gang

No snart så har jeg 1000 kommentarer, og kommentar nr 1000 for en vurdering. Dere kan kommetere uansett hvordan innlegg men bare 1 kommentar hvert innlegg ! Men det må være serriøse kommentarer.


 

KOMMENTAR NR 1000 !

Vi er snart på nr 1000 så kom igjen !

Var på en liten joggetur etter det så..

Hei alle sammen. No har jeg akkurat ute og jogget. For og være helt ærlig så var det ganske godt og komme seg ut og få skikkelig luft på seg. Jeg hadde egentlig tenkt til å jogge med Anna, Emilie og Hege men jeg sku spise middag da, så jeg jogget etter jeg hadde spist, men ikke rett etter. Når jeg kom hjem igjen så var Maria her. Hun skal sove her fordi mora og faren hennes er i Tromsø.. Men det blir vell bra ! Vi skal lage videoblogg no, så vi blogges vell..No sitt jeg og Maria og koser med Tobias, min tantunge ♥ Vi blogges


@Har du besøk ?


Leser dere bloggen min ?

 

Hei, no som jeg ikke har blogget på mange dager så er jeg litt usikker på om dere følger med bloggen min. Men jeg har ikke blogget på mange dager fordi jeg har liksom hatt bror sin data osv.. Men no har mamma fått seg data så no begynner jeg igjen. For min data ska på repprasjon. Hehehe! Men til overskrifta: leser dere bloggen min ?Lite bilde pga. youcam.. 'Leser dere bloggen min?'


@Bruker du å jogge om dagan ?


 

 

Taylor VS Justin Bieber

Taylor VS Justin.. Hvem liker du best ? Ha dine egene meninger, ikke se hva det er mest av.

Hvem er DIN favoritt ?

Kan noen være så snill å hjelpe ?

 

Jeg trenger virkelig ny header. Vil noen hjelpe meg med å fikse en ? Ta bare kontakt på msn eller noe. kkkristin@hotmail.no så kan dere sende header min dit. Dere kan bruke noen av de her bildene. Bruk bare 2 av bildene. Men jeg vil gjerne bestemme det ene bilde. Bruk det 1 bilde ivertfall, men de to andre kan dere bestemme.. Men jeg skal ikke tvinge deg til det, men jeg vil gjerne ha nytt header. Men lykke til til dere som skal lage. Og hadebra, vi blogges ! ♥

  

Hei! Mitt navn er Kristin, jeg er 15 år og bor på Skjervøy. På bloggen min skriver jeg alt som faller på tastaturet. Hope you like it!


Arkiv

Kategorier
Siste innlegg


Annonser
hits