2år's dagen !

Egentlig har jeg ikke noen planer om å begynne å blogge igjen.. Fordi jeg føler at jeg ikke er i det humøret igjen ved å blogge osv. Men akkurat nå fkk jeg skikkelig trang til å blogge, så jeg legger bare ut bilder fra 2 års dagen til han Tobias! 
I love you, gulle ♥

Gidder ikke å legge ut fler, så vi snakkes! 

Er det sant?Er det sant at sånne øyner bringer lykke? Har alldri lurt på det. Mehe

Konf og fotball

Haay! Nå har jeg nesten akkurat vært å kjøpt meg en fotball, fordi at vi MÅ ha det på treningene! Ellers idag har jeg bare vært på skolen å sett på tv, etterpå skal jeg på konfirmasjonsundervisning og etter det fotballtrening. Ikke stress i det hele tatt... Kommer vell til å blogge etterpå når jeg har kommet hjem, skal bli flinkere til å blogge.. yooou know. 
Dagens antrekk


Obs, en flekk..
Fotball helg!

Heei! Igår blogget jeg heller ikke fordi jeg spilte fotball å var ute hele dagen. Idag kommer jeg heller ikke til å blogge så mye, såeee.. Har ikke så mye å si, bebyeyeyeye

Det andre bilde jeg skulle legge ut, gikk ikke! Ha en fin lørdag videre. 

flink, hæ?

Heei! Har ikke blogget på lengeee! Jofordi, jeg føler at jeg ikke passer til å blogge mer, eller at der ikke er helt meg førr å si det sånn. Men det er sikkert bare fordi jeg ikke har noe inspirasjon. Helt sikkert det!! Jeg har jo fått kamera, å jeg sa til meg selv, når jeg får kamera så skal jeg bli flink, ja det skjedde jo.. Har jo bare blitt dårligere. Jeg har blitt skikkelig lat i alt, skolen, blogg og alt som egentlig er viktig for fremtiden. Skolen så gjør jeg ikke noe, følger lite med og får dårlige karakterer, kommer aldri til å komme meg inn på skole-.-

Bort fra klaging og piss. Ellers de her dagene har jeg no ikke gjort så mye, har no bare vært å chillet med venner å bare hver hjemme. Ikke noe stort. Var på Vårshow igår, det var sånn passe bra. Har ikke så mye mer å si. Bye!

 


Langhelg


Hospitering

Hei! Imorgen har vi hospitering, og da skal jeg være i Reisa på Design&Håndtverk. Er litt usikker på hvordan det kommer til å bli, men håper det går på det posetive! Ellers idag har jeg no bare vært på skolen, som alltid er kjedeeliiig..  Idag skal jeg på fotballtrening, selvom jeg har skikkelig lyst til å dra på kino.. Men nei, jeg dropper ikke treningen. SÅ flink som jeg er!

 Heeijdå! 


Ny uke, nye muligheter!

Hei alle! Idag har jeg ikke gjort så mye enn at jeg har ligget i sofaen å bare sett på tv, å selvfølgelig vært på skolen..-.- Kommer vell bare til å være inne idag. Har ikke så mye mer å si, så her kommer det bilder fra idag, når vi hadde utegym..


Hvil i fred !

Hei! Inatt fikk jeg vite en trist beskjed. Moren til en kompis av meg døde! Synes virkelig synd på han, å selvfølgelig familien, å kjente. Hun var virkelig en glad dame, som likte å snakke. Jeg husker du sku sitte på oss til Tromsø, å du snakke å snakket. Det var virkelig kos ♥  Håper du får det bedre der du er nå! Håper alle andre her ute, tar vare på de som er igjen! Dere vet aldri når en av dine drar bort..

T.G.I.S

Hallo! Nå er den en stund siden jeg stod opp, men har tatt bilder å laget frokost så bloggen ble nr 3 i alt jeg sku gjøre. Idag har jeg ingen planer på hva jeg skal gjøre, men klokka 10 til halv 12 skal jeg være vakt i hallen pga cafén vi har der! Har egentlig ikke mer å si, så her er det bilder:

Ha en fin lørdag videre!

#Hva skal dere gjøre idag?

Rydderommet..

Heeei! Har ikke blogget på noen dager. Men nå har jeg faktisk fått meg kamera, så nå kommer det til å bli bra blogging osv.. Så snart som mulig så kommer jeg til å svare på spørsmålsrunden osv, men vet ikke når, fordi nå på skolen så har vi veeldig mye å gjøre!  Ellers idag har jeg no bare vært hjemme, så sosial er jeg.

 


vet, kul mobil..-.-..

 

Buursdag idag !

Heei alle sammen! Idag har jeg bursdag, og blir 15år!   Har ellers ikke noe annet å si ! Ha en fin dag videre :)

Sorry, gikk ikke å legge ut bilde... så dere får bare kose dere med dette kjedelige innlegget.

Spørsmålsrunde !

Hei, siden jeg skal til Finnsnes i helgen pga UKM så kommer jeg jo ikke til å blogge, så derfor tar jeg en runde med spørsmålsrunde. Kom med hva som helst dere lurer på, så kommer jeg til å svare på video ofc!Hadebra alle sammen, ha en fin helg ♥

Hvordan russelåt likte du ?

Hvordan russelåt ville du ha valgt?

1.

 

 2.

 

 3.

 

 4.

 

Jeg syntes nr 4 var ganske bra, eller 3! Men Hvordan russelåt syntes du ? :)

Bloggeeeeen

Hei! Har ikke blogget på 2 dager, har vært ganske sløv.. Men har vært med venner osv, så har ikke hatt tid elns.. såe.. Den her uken på skolen kommer til å bli hard, jeupp.. Nå er det bare 6 dager til jeg har bursdag. Herregud jeg gleder meg. Og no helg skal jeg til Finnsnes med de andre som kom videre fra UKM. ♥ Neste uke på skolen blir chill, for å si det sånn, mehe.. Har egentlig ikke så mye mer å si, utenatt at jeg skal være med Hege etterpå. Men nå skal jeg øve til helgen, så vi snakkes vell etterpå eller noe. Ha en fin onsdag videre!

#Hva skal du gjøre idag?

Kommer til å savne han

Heeei alle! Jeg er skikkelig glad akkurat nå! Håper det varer leeeenge, fordi jeg bare elsker å være glad!!!! Har ingen grunn akkurat, men plutselig. Til idag: Idag har jeg vært med Hege. Vi dro ned til mix for å kjøpe slush å 2 sjokolader, så dro vi en plass å snakket om påsken osv. Vi gjor ikke så mye, vi gikk no bare her og der. Å i kveld spiste vi kvelds alle i familien, det var kjempe koselig, så fikk vi besøk, så fikk dem også spise her, så har jeg badet Tobias, og sånne der ting.. Kommer til å savne han veldig mye!


Meg og Anna, loveyouuu♥

Men nå skal jeg ta av meg sminken å bare snakke me folk, så vi snakkes imorgen. God natt alle sammen, å drøm søtt!

første påskedag

Hei! Det har vært en rolig påske, og har koset meg veldig mye med familien min! Idag skal jeg kanskje være med Hege, og da skal vi dra å kjøpe oss slush, lenge siden jeg har drukket det.. Ellers så har jeg bare vært med Tobias, å lekt med han osv.. Akkurat nå tenker jeg bare at jeg skal komme meg ut, fordi jeg har vært inne nå de siste dagene, og nå begynner jeg å bli litt lei. Anna Henriette Bekkmo - Venneinnlegg

Hei, jeg tenkte jeg kunne skrive ett lite innlegg om Anna. Også fordi hun spurte så fint ?


Anna har jeg kjent i 4-5 år elns, å det føles ut som jeg har kjent henne hele livet mitt! Hun er som er søster for meg, hun er lik meg, ikke på utsende iværtfall, men liksom, hallo dere skjønner! Hun har støttet meg, og gitt meg råd om ting fra a-å. Hun er helt uberskrivelig! Hun er ei jente som man kan stole 100% på.

Når jeg var veldig mye med henne, så fant vi meste parten av alle de dagene alltid på noe. Vi satt nesten aldri bare å latet oss, ok.. selvom det er det vi gjør... Men kanskje ikke no mer! Men Anna skjønner meg, å jeg dommer meg aldri ut vist jeg gjør noe teit når jeg er med henne, ja hun kan flire av meg, men hun er jo ''søsteren'' min såe. Jeg kjenner henne kjempe godt, å vet egentlig det meste om henne, men ikke alt ofc..

Vi har så sykt mange minner ilag, både gode og ikke så gode. Husker også når vi hadde den perioden vi sku så mye på telt tur osv, men avogtil var den misslykket, men fordeom sku vi på fler! Hahha.. Også når vi hadde vært i Reisa, å våket alle dagene, så dro vi til Skjervøy i 7'tiden og kom til Skjervøy i 8'tiden så dro vi å solte oss en rændom plass med sjøen.

Digger både utsende og personligheten din! Du er faktisk bare helt perfekt. Du har den latteren, det smilet, den lavheten og alt er bare ++++. Selvom vi har hatt våres krangler, så har vi alltid endet opp med at vi har klart å pratet oss gjennom å blitt venner igjen! Å er sykt glad for det. Fordi du har faktisk reddet livet mitt maaange ganger.
Du har tatt meg med på mange turer, og prøvd å gjort alt for at jeg skal bli med deg ?      Du er som en søster jeg ALDRI fikk....

Vi har hatt opp og ned turer med vennskapet våres. Avogtil er vi med hverandre 24/7, og avogtil er vi med hverandre 1 gang i uken, elns. Hater det! Sku bare ønske vi var venner for livet!!
Uansett hva som skjer, så vil jeg aldri glemme minnene.    Du har hjulpet meg med å møte en venn som jeg aldri hadde turt å vært med alene. Vi har både gjort brae og ikke så brae ting i livet. Som jeg kanskje ikke skal fortelle her, mehe ;)

Posetive ting om deg:  Søt, morsom, pratsom, crazy, liker å vise at du er glad i den og den personen, sir det du mener, holder på hemmligheter, SØSTEREN MIN, klarer nesten aldri å sitte i rod, skal nesten alltid lage minner! osvosv

Gleder meg bare til vi begynner å være med hverandre sånn dær hverdag omtrent, å lage fler og fler minner fårran pc'en, neida, haha <3 You know i love you ?
Gleder meg så sykt til en av oss får lappen, herreguuuud! Det skal bli skøy. Full musikk i bilen å bare chillan..

Uansett hva folk sier, så er du med meg uansett, å det kaller vi en real friend! Du har vært der når jeg har trengt deg og jeg har vært der når du har trengt meg. Jeg kan si så mye brae ting om deg, men you know.. det blir bare en hel bibel.  Det går ikke ann om du har dårlig selvtillit, om du har da.. Fordi alle guttene du bare ser inn i øynene faller rett mot deg, å vil ha deg!

HAHAH, også husker jeg den gangen når jeg og du hadde kommet oss videre til UKM, så før vi sku dra til scenen, så sang vi til maaange folk som var der å gjore seg klare til å dra på scenen. Hah, skjønner ikke at vi turte det!
Den gangen vi var mye på gatekjøkkene.


Se hvor pen hun er!     YES, HUN ER SINGEL GUTTER!!!! 

Hun er verdens beste, hun er til å stole på og alt!     Glad i deg, elsker deg og alt det der, vil aldri miste deg søsteren min ♥

10 dager igjen

Heeeei! Nå er det bare 10 dager igjen til jeg har bursdag. Hahah, dere tenker sikkert: Åh, big deal, en bursdag!! Men, vet ikke hvorfor jeg gleder meg sånn. Meeeen, idag har jeg bare vært hjemme. Ble ikke å dra til en kompis.. Skjønner ikke hvorfor jeg ikke dro ut.. Ahh, kanskje man drar ut imorgen.  Men nå har ikke så mye mer å si såeee..
SminkevideoenHar brukt litt tid på den, så håper virkelig dere likte den :)

Tantungen minKommer vell til å bruke litt tid på han idag, pluss at jeg kanskje skal dra ut med en kompis. Men vi snakkes, skal leke med han Tobias. Ha en fin lørdag videre. Hade.  Åja, sminkevideoen kommer etterpå idag, bare sånn at dere vet det. 

GULLET MITT ♥♥♥

Flinke meg!

Heei! Sminkevideoen er snart klar. Den kommer sikkert senere ikveld eller imorgen. Vi får se hva klokken blir. Jeg synes jeg har blitt skikkelig flink til å blogge i det siste så congratulate me! Det var egentlig det jeg har å si, så da snakkes vi vell senere ikveld eller imorgen.  Bye søte mennesker som kommer innom bloggen ♥
Hva synes dere om den ''nye'' blogg.no?

Hei!  Hva er det som skjer med blogg.no? Likte den ikke i det hele tatt. Likte den gamle... Hater når ting endres! Den her blogg designe eller hva jeg kan kalle det irriterte meg bare. Men okei, sånn kommer det vell til å vare en god stund, så jeg kan ikke klage hverdag, selvom jeg har skikkelig lyst! 
Men til hverdagen. Idag har jeg vært i kirken pågrunn av konfirmasjonen. Å nå snart skal jeg støvsuge trappen og stuen fordi broren min og kjæresten og tantungen kommer i kveld eller natt!! Gleder meg. Skal kanskje lage sminkevideo til dere etterpå, om dere vil.  Hadee!

#Vil dere at jeg skal lage en sminkevideo? 

Dere dør ikke, men jeg..

Hei! Jeg har ikke blogget noe idag fordi jeg har ryddet rommet mitt i heleeee dag! Ikke kødd.. xpxpx Så jeg har no ikke gjort så mye idag da, men jeg ville bare si ifra.  Bildene er ikke så klare, men som sakt så har jeg ikke kamera! Det suuuuuuuug... 


Meg og >>>Anna<<<<<         ♥♥Dere dør heller ikke.... Av bildene.... 

 

To ferier jeg vil på igjen

Den første jeg vil til er Kreta! Fordi da blir det var sykt gøy der og koselige mennesker. Pluss at jeg ble kjempe brun og det elsker jeg å være ♥  Å dra på badeland, sole seg, dra å se på det som var ''før'' ''krigen'' eller hva det no er. Å bare slappe helt av!!  Har skikkelig lyst til å dra dit igjen.
Den andre ferien jeg vil dra til igjen er Piteå. Men det vil jeg bare om sommeren, fordi da er det varmt, mye folk, fint vær osv! Det er skikkelig koselig der, man får venner fort der ♥, iværtfall avogtil. Mens jeg har vært der, så har jeg fått venner der hele tiden når jeg har vært der, og det gir ett pluss for at jeg vil dra dit!  Jeg har sikkert vært der 5-7 ganger!! Og blir aldri lei av å være der.  Love Piteå!


Det er badeland inne i det huset.
Man ser ikke alt, men gjør ikke noe.

Skal lage ett eget innlegg om Piteå. Fordi jeg har noen bilder til som jeg vil legge ut, fordi jeg vil vise hvor bra det egentlig er der. Å foresten, de bildene ble tatt før jeg dro, kanskje noen timer før, så derfor ikke så fint vær, men mens vi var der var det skikkelig fint vær. 

Det ble ett litt lengere innlegg en det jeg tenkte, men det er jo bare flott det, eller hvaa?

#Savner du også noen spesielle plasser/plass du har vært på ferie?
#Har du vært på ferie av de her 2 plassene?
 

God natt norge

Hei! Nå sitter jeg her å bare slapper av.. Idag har jeg vært ute med Maria på ski å koset oss! Var ikke så lenge før vi dro igjen, så resten av dagen har jeg bare vært hjemme. Skal vell begynne å ta av meg sminken osv, vet ikke hvorfor, men jeg blir skikkelig fort trøtt i de siste dagene, og vet ikke hvorfor.. Sikkert fordi jeg ikke gjør noe! Men trur ikke jeg kommer til å legge meg akkurat nå, fordi plutselig skal jeg gjøre noe og det tar tid!


Søt, hæ? 

Men nå skal jeg fikse meg, hade bra og god natt alle sammen! Snakkes imorgen.

Følg meg = Vurdering

Heeei! 

Jeg bare lurer på om DU kan følge meg på bloglovin. Jeg vil gjerne ha følgere. Ta bare å trykk på Følg meg på menyen under headeren, så kommenterer du at du har gjort det, så skal jeg vurdere DIN blogg :)  
Det hadde vært kjempe artig om dere hadde gjort det! 


Søøøøt!

Vi snakkes, ha en fin dag videre!

Pååååske

Har glemt helt av å ha en overskrift om påske!! Whaaat's up??? .. Egentlig er det ikke krise, men uansett.

Hei! Nå skal jeg snart begynne å fikse meg til påsketur med søskenbarnet mitt Maria. Jeg trur jeg og Maria kommer til å bli ''skikkelig'' god på å gå på ski nå, siden vi har vært å gått på ski mange timer på rad nå! Ømh, jah.. Vet ikke hvorfor jeg skreiv det, men okei. Den her påsken blir vell en ganske rolig påske, blir sikkert bare å være hjemme å dra på ski osv.. Og være med familie og sånn der.  Hadebraa. God påske alle sammen ♥

En sang som får meg til å gråte
Det er ikke bare at den får meg til å gråte. Den får meg til å tenke på en person som gikk fra meg for noen år siden! Som var like gammel som meg og var ei god veninne ♥♥   Savner deg gullet!, vil aldri glemme deg!!

Følg min blogg med bloglovin

Internett tilbake!!!!

FJifpwjefdlsjdff, Internett tilbake! Det her var skikkelig tortur....  hm, la oss begynne på nytt:

Hei! Jeg har desverre ikke blogget i de siste dagene, eller skal vi si helgen, fordi vi mistet nettet! Det var skikkelig irriterende. Men det som var så bra at akkurat når jeg hadde lagt ut videoen så gikk nettet, så der hadde jeg bra med flaks. Men på lørdag var jeg med søskenbarnet mitt å gikk på ski! Det var koos. Egentlig har den her helgen vært rolig, så har ikke gjort noe spessielt.Men nå skal jeg lese noen blogger, så vi snakkes vell etterpå! Ha en fin mandag videre!

 

En ting jeg aldri kommer til å gjøre

Hei! 
Det er jo helt klart én ting jeg helt klart aldri kommer til å gjøre. Å det er vell å drepe noen!  Ofc, kommer jeg aldri til å gjøre det.. Medmindre jeg blir helt syk i hodet å får sånne der stemmer i hodet som styrer meg  x)x).. Selvom man kan bli skikkelig sur på personer man krangler med, og har skikkelig lyst til å slå h*n ihjel eller drepe den, så gjør man det jo ikke, fordi... ahaha, hallooo!  YOU KNOW IT. 


Klassetur i 2011.

Men nå skal jeg pakke treningstøyet, så hadebra! 

Jobb, you knoooow

Hei! Idag har jeg vært på jobb på Prix, skal være der i en uke! Men det var no kos der! Men jeg jobber der fordi vi har utplasering, så det er ikke noe sånn at jeg tjener penger... Ellers idag er jeg ikke helt sikker på hva jeg skal gjøre, men finn vell på noe. ¨Men nå skal jeg slappe litt av i stolen, så skal jeg vell dra ut elns.. Er ikke helt sikker. Men hadebra!

Sovet over hos hege

Heei ! I natt sov jeg over hos hege. I går kveld var en bra kveld for å si det sånn.. Chillan me Hege, andreas og Atle. Det var gøy ! Idag blir vell jeg og Hege å dra til værre.. Det her ble et kjedelig innlegg,men var bare for å si i fra x) pluss at jeg blogger fra ipodn til ho Hege Osv, så kul no liksom! Men speakes!
Kooooselig dag

Hei ! Jeg har ikke blogget på en stund, men ingen unnskyldninger! Idag har vært en fin dag. På skolen idag har vi hatt cup med kanonball og fotball. Koselig ♥ Idag blir det vell en koselig og rolig dag. Men nå skal jeg fikse meg, så skal jeg ut med Hege. Ha en fin fredags kveld!

Travel dag!

Hei! Nå har jeg nesten akkurat kommer meg hjem fra skolen. Idag laget vi kake på skolen og det ikke ikke bra!!! Måtte hive kaken-.- Jeg suger å bake kake, sånn er det. Idag skal jeg på foreldrekaffe, og etter det skal jeg på fotballtrening. Kjenner på meg at det blir en hard trening. Men nå skal jeg finne klær til foreldrekaffen så vi snakkes etterpå elns. Ha en fin tirsdag videre!

Kakemekkar'n

Hei! Har hatt en skikkelig travel dag. Har vært på sang, etter det var jeg litt på datan, mehe.. Så dro jeg og mamma ned på butikken for å kjøpe ting til kaken, etter det dro vi hjem ofc.. Å laget ostekake!  Jeg laget det idag fordi jeg sku øve til imorgen, fordi imorgen skal jeg lage det fordi det kommer foreldrer til alle i klassen, fordi vi skal ha sånn der foreldrekaffe med inderholdning osv..  For å være helt ærlig, så trur æ ikke at kaken blir så særlig god -.-..

Men nå skal jeg se på paradise hotel, vi snakkes imorgen!  God natt :)

I'm crazy, but you know it


Flinkpike!

Hei alle!  Nå skal jeg begynne å rydde romme. Det trengs! Så skal jeg finne klær til imorgen, å pakke gymtøy osv.. Om jeg får tid så kommer det en video om hvor mange smykker jeg har, fordi det er på dag 20, you know. Trur faktisk jeg kommer til å være inne idag, så jeg har ingen planer. 


Det blir sikkert gamle bilder fremover, men som en person sa; bedre å legge ut gamle bilder enn å ikke blogge! 

Nå må jeg begynne å rydde, så vi snakkes kanskje etterpå. Ha en fin søndag videre :)

GOD MORGEN NORGE

Hei! Jeg skjønner ikke! Jeg klarer aldri å sove lenge på søndager når jeg vil! Idag stod jeg opp klokken 11, skikkelig irriterende! Men nå får jeg med meg dagen, vist jeg ikke velger å sitte inne hele dagen. Igår var jeg ikke så lenge ute. Men det som er så dumt med å gå ute i ett tiden er at det alltid kjøre sånne brunefolk i en bil å kjører drit sakte med musikk.. HALLO, JEG BLIR JO REDD!!  Huff, jeg føler at den her uken som kommer blir hardt, iværtfall på skolen.. Kjenne jeg gleder meg til påskeferien ?


 

 

 

 

Innbydelseskort

Hei! Nå har jeg akkurat skrevet noen  innbydelseskort til konfirmasjonen min. Jeg fikk skikkelig ondt i magen når jeg skreiv det, fordi da tenkte jeg på alt, av hvordan det kommer til å bli, om det blir bra osvosv.. Fordi vi skal ha det i huset vårres, og det er jo ikke akkurat verdens største hus heller da. Siden det er lørdag, blir det vell å dra ut og bare kose meg med venner!  Men vi snakkes!, Meeebi det blir en liten video etterpå.

Kos på en fredag

Hei. Nå sitter jeg her å ser på The Voice med Maria og mamma. Idag har jeg egentlig bare vært hjemme og slappet av! Egentlig sku jeg ha vært ute som alltid, men jaja.. Chill fredag! 
Har ikke så mye mer å si, så det blir vell natta til dere, bye.. Snakkes imorgen :)


En gang, når vi hadde jentekveld ♥

 

Har vært en hard uke !

Hei! Idag har det vært en slitsom dag på skolen! Har ikke vært så glad i dag, og vet ikke hvorfor.. Idag skal jeg vell ikke gjøre så mye, skal være med Hege etterpå, ellers har jeg ikke planer for dagen. Imorgen skal jeg tilig opp om jeg klarer, fordi da skal jeg på butikken osvosv med Hege, mehee :) 


Dette er min gode venn! Hun er ikke helt klar i hode, men jeg liker henne sånn som hun er ♥

Nå skal jeg bare chillan her på datan videre, så skal vi se hva som skjer! Btw, nei har ikke blogget på lenge, men >>>anna<<< fikk meg på at 'obs, jeg har jo en blogg!'  men ok.. Blogges

2 nye hull i ørene

Hei! Etter skolen dro jeg til Anna for å ta hold i ørene. Det gjor ikke ondt, jeg bare skvatt litt, men i det andre øre var det litt ondt, men det var ikke sånn at jeg dør, men bare sånn ondt XDD. Uansett, etter det spiste vi pizza å drakk brus å så på film, (skrekk). Så det har vært koselig, men vi måtte ta ett nytt hull fordi det ene holde var litt lengere ifra som var litt irriterende, så. Tusen takk beste Anna ♥

Hun var kjempe flink!  Btw, ja tok i begge ørene.

Men nå skal jeg snart pakke til fotballtreningen, så bye!

Trenger kamera!

Hallo! Ikke SÅ lenge siden jeg har blogget.  Synes jeg har vært flink... Ok, jeg har ikke kamera og derfor blogger jeg ikke så mye. Men akkurat nå hadde jeg skikkelig lyst til å blogge, men jeg har ikke noen nye bilder, akkurat! Å jeg vil jo dele nye bilder med dere, ikke gamle. 
Men jeg skal prøve, eller jeg burde ikke si noe om at jeg skal prøve, fordi da gjør jeg det ikke. Kommer ett innlegg etterpå om UKM. kanskje...Heijdå!


Gullet, i god stolen ♥
 

Familiemiddag

Hei alle! Nå sitter jeg å venter på at middagen skal bli ferdig, fordi vi skal nemlig ha familiemiddag. Tante, onkel og mine søskenbarn kommer! Idag har jeg ikke gjort så mye, har no vært på bibloteket med Anna og Lasse fordi vi sku gjøre noe skolearbeid.. Etterpå skal jeg til Anna så skal vi dra til idrettshallen å se på kamp. Men nå kommer gjestene så vi blogges etterpå eller noe. 


Sløv klasse, men digger dem sånn ♥

Men nå skal jeg kose med med familien, så hadebra !

Fotballtrening next

Hei! Isted fikk jeg vite at jeg kunne bli med på fotball! Herreguuud.. H-A-P-P-Y ♥ Høres ut som jeg aldri har vært med på det før, men fotball er en del av livet mitt så jeg kan ikke leve uten det. Så no snart drar jeg til idrettshallen for å møte Hege. Gleder meg til å spille fotball igjen! Litt lenge siden nå. 


Anna søta!

Men nå skal jeg pakke klart baggen så åker jeg!  HÆÆÆIDÅ ALLE

You used to call me everyday!

Hei! Nå sitter jeg her med Charlotte. Hun holder på med å skrive quis spørsmål, eller hvordan det no skrives! Jeg har akkurat fikset henne, å sminket henne osvosv.. Hahah, også tatt litt bilder med thelolcam. 
Jeg har ikke blogget i de siste dagene eller ukenexD, har ingen unnskyldninger heller, eller jo.. Har ikke hatt lysten til å blogge!
Jeg er no glad i deg ♥

Heijdåååå!

Mørketiden kan bare gå vekk

Hei alle sammen! Jeg er skikkelig trøtt i de her tidene, og derfor kan mørketiden bare dra. Er så trøtt, å gidder nesten ikke å dra ut...-.- Har ingenting å blogge om heller. Men dere skal ikke lese om klagingen hele tiden! Men idag har jeg ikke gjort så mye, har no vært på skolen, så dro jeg en snartur til Anna.. Etterpå skriver jeg kanskje ett innlegg om hvordan blogger jeg leser. Om det er noen som lure på det, hehh! 
Men nå skal jeg øve litt på sangen jeg har på sang, så vi snakkes alle sammen. 

Ukens blogg

Siden det er mandag så blir det ukens blogg. Gjør det hver mandager om jeg husker det. 

Amanda<< ble ukens blogg! 

Når man kommer inn der så er det jo headeren man ser først, og man har skikkelig lyst til å se mer da! Hun tar bildene selv, som dere får se på bloggen. Hun har fine bilder, å bilder på alle innlegge, som må til når noen blogger! Har ett fint gratisdesign.

Hun er en smilende jente og søt, og hun skriver kjempe bra. Lite skrivefeil som er ett pluss! Og jeg er en fast leser ♥ Digger bloggen, og jeg anbefaler dere til å gå innom den. Hade bra !  

Dårlig dag

Hei alle sammen! Fra de timene jeg har vært våken så har det vært en dårlig dag, iværtfall i gymmen i de 2 siste timene. Alt gikk bare feil der..  Det eneste som var bra var at vi hadde bare 3 timer på skolen idag, så vi fikk sove lenge. Men ikke at jeg sov så lenge idag, fordi jeg fikk ikke sove..-.-! Veldig irriterende. Men nå sitter jeg å øver litt til jeg skal på sang. Sangen er litt vansklig, siden det er litt sånn dær roping i lys tone og sånn der, men uansett. ^
Vi speakes!

 Rændom bilde..

Fikk se han Roy fra himmelblå!!

Heeey! Ikveld har vært en bra kveld. fordi som sakt fra sist innlegg så sa jeg at jeg sku på kulturhuset å se på teater, å da sku vi se han Roy fra himmelblå og en annen fyr som jeg har sett på TV, men husker ikke helt hvor jeg har sett han.. Det var liksom så kult fordi himmelblå var det programmet jeg elsket da det var, å derfor var det så kult å se han Roy.
Men nå skal jeg se videre på åndenesmakt, så vi speakes !, god natt
Har skikkelig lyst til å begynne på fotball!

Hei alle sammen! Har skikkelig lyst til å begynne på fotball, men ho mamma sa kanskje. Å jeg MÅ begynne på fotball, fordi det er livet mitt. Det er mye bedere enn å synge, å da er det farlig ♥ Men jeg skal nokk klare å få ett ja, menmen.. Idag sto jeg opp sånn i 10 tiden, så fikset jeg meg, så dro jeg i kirken med Lena. Klokken halv 7 ca skal jeg dra ned på kulturhuset, fordi jeg og de andre i klassen og mange andre klasser, i think skal dra å se på sånn der teater eller hva det no er. Snart skal jeg begynne å fikse meg litt, så hadebra!
Chillan, straks ut

Hei alle sammen! Nå sitter jeg bare på rommet å roan litt ned. Nå har jeg nesten akkurat blitt ferdig å fikse meg, å det var skikkelig deilig å ha god tid på å fikse meg ♥ Etterpå skal jeg kanskje ut med Melissa, så er jeg med henne til hallen begynner, for da skal jeg være med Sara og Hege. Så det blir kos! 


Gammelt... Har ikke noen bilder som er så intresang. 

Men nå skal jeg spille litt tetris, så skal jeg vell stikke ut, byeeee.

høhøhøh

Hei alle ! Ikke blogget nei.. Men uansett. Nå sitter jeg her å spiser pizza, har nesten akkurat vært å kjøpt meg sminke, og smykker og en t-skjorte. Grr!  Eller vi kan si at det var mamma som kjøpte, Tusentakk mamma ! xXDXD Kommer kanskje en video om innkjøpene etterpå eller noe. 

Snakkes folkens!

Overnatting hos min søster

Hei alle sammen! Jeg vle vist å blogge no også. Men uansett. Nå har jeg akkurat vært i dusjen og snart skal jeg begynne å pakke, og alt det der, så drar jeg til Anna. Der skal jeg sove inatt.. Ømmh.. 
Dagen idag har vært ganske chill, har ikke gjort så mye, men imorgen blir det vell mer fart i hverdageeen.. XDXD Men uansett, som sakt så skal jeg dra på hyttetur og derfor blir det ikke så mye blogging, så sånn er det

Men vi snakkes, må kjappe meg! Chaaaaao alle de søte som giddet å lese dette. 
 

Hyttetur

Hei alle ! Jeg kommer kanskje ikke til å blogge imorgen, fordi da skal jeg på hyttetur. Ho Anna skal ta med kamera, så jeg kommer vell kanskje til å få noen bilder der ifra, hehe, så snill som hun er ;-* Er ikke helt sikker på når vi drar men vi kommer jo selvfølgelig hjem på søndag. Men nå sitter jeg her hos Anna, mens hun sover.. KOS

Uklart fordi jeg kopierte fra facebook. Siden jeg er på Anna sin data, gidder ikke å dra på bildene hennes.

Men nå skal jeg snart spørre ho mamma om jeg kan sove her, å resten skal jeg være litt til på datan. Men vi snakkes vell imorgen eller på søndag. Hadebra, og god helg!

Vil du bli vurdert ?

Hei, siden jeg ikke har noe å blogge om så kom jeg på at jeg kan vurdere en eller to personer. Jeg tar de beste bloggene, så kommer jeg til å vurdere dem alle sammen ofc, men ikke samme dagen. Sånn at det blir ''dagens'' blogg, eller kanskje ukens blogg, er ikke helt sikker, men det får vi se på frem over. 

Bare skriv hva bloggen din er, så kommer jeg innom. TihiNå skal jeg sitte å se på reprise av Hotel Cæsar. Hade bra !
Hva kan jeg blogge eller videoblogge om ?

Hei alle sammen! Jeg har null inspirasjon og aner ikke hva jeg kan blogge om, og det er veldig irriterende.. Så om dere kan hjelpe meg med å finne ut hva jeg kan blogge om, så blir det vell mer blogging de dagene frem over. Og det hadde vært fint :) Kan ikke ha outfitter fordi jeg ikke har kamera, men dere skjønner vell. Noe jeg kan skrive osvosv, dere kan også si hva jeg kan videoblogge om !! Det likar vi. 


Te-he

Men nå skal jeg vell dra å slappe litt av, og det betyr vell soving... Speakes folks.

Day 17 - En artist du liker. (jente)


Adele


Rihanna, Iværtfall noen av sangene..


Avril, men ikke alle sangene. 

Jeg vet at det er noen fler, men akkurat nå kommer jeg ikke på noen.. 

Day 16 - Et bilde av deg når du var liten

Day 15 - Ti ting du ønsker deg

 Ønsker at fotball var nesten hele året

 Ønsker at man aldri mister venner!

 Ønsker meg en speilrefleks, 550D

 Ønsker meg en bra jobb, om jeg får xD

 Ønsker meg en ny mobil... For nå har jeg en mobil fra 1980..

haha, skjønner ikke hvorfor jeg legger ut dette bilde, menmen.. Ønsker meg masse penger

 Ønsker jeg finner meg person som liker meg for den jeg er XDXDXD

 Ønsker at jeg kommer på tv en dag

 Ønsker meg en mopedbil !

 Ønsker at jeg kan ønske alt jeg vil ha.. 

 Kanskje kamera

Hei! Jeg har vært skikkelig sløv i de siste dagene med å blogge. Men jeg får skikkelig inspirasjon når personer fra min plass begynner å blogge sånn skikkelig. Har fått skikkelig inspirasjon fra Anna<< og Marte<< . Sånn er det alltid, så det er egentlig dem som gjør sånn at jeg har veldig lyst til å blogge, pluss at det er ett nytt år, og jeg har skikkelig blogg lyst, men har ingenting og blogge om, så der sliter jeg. Pluss at jeg har ikke kamera, så da kan jeg ikke ta bilder HELLER... Men spurte mamma isted om jeg kunne få ett kamera som vi så på igår, men det er ikke speilrefleks, fordi det er så dyrt osv, men det kamera som vi så på er ett vanlig kamera, sånn lite som er bra å ta med overalt!


Gammelt, men som sakt så har jeg ikke kamera.. 

Snakkes vell.. Har skikkelig lyst til å videoblogge men vet ikke hva jeg skal videoblogge om.. 

OVERSKRIFTELLER
Film

Hei, nå sitter jeg her å ser på film, forever alone.. men uansett, filmen heter no ''Bare Bea''. Det er no en gammel film, men fant den og pluss at det er lenge siden jeg har sett den.. Med stearin og alt. 
Det her innlegget ble no ganske kort, men det er bare fordi jeg sku si hva jeg gjør.. Men nå må jeg se filmen, og ikke halve x) Snakkes vell imorgen eller kanskje etterpå... Byeee folkens!

DIGG

Haay.. Nå sitter jeg no bare her enda.. å spis godteri å donke litt musikk og bare kose meg med tanken på at vi har juleferie. Men imorgen skal jeg spørre mamma om jeg kan få penger sånn at jeg kan kjøpe julegaver, fordi jeg synes jeg er ille ute, jeg har bare funnet til 2 personer :OO  Jaja.. 
Snakkes!

Ikke noe julestemning

Hei alle! Som det står i overskriften så har jeg ingen julestemning, eller hvordan det no skrives. Jeg hadde det en helg en gang, men når det nermer seg jul så har jeg ingenting, og sånn var det i fjor også. Det er skikkelig irriteranes!! Men idag har det egentlig vært en skikkelig chill dag, har vært på skolen, og der fikk vi ta med godetri og brus og alt det der, så nå koser jeg med det ♥ I mittimen så dro jeg og Hege til Aina for å kjøpe en overdel og ett parr øredobber. 

Innkjøpet kommer på en video, etter at jeg har lastet den ned..!


Men vi snakkes, skal vente til videoen er klar, så skal jeg vell bare slappe av resten av dagen, egentlig. 

Juleball bilder
Lærerans bord
Love room


 Noen av bildene er tatt av Amanda<<< . 
Men nå skal jeg bare slappe av med en is og bare kose meg. Hadebra! 

Legger ut en bilde, igjenigjen

Veldig lite bilde, men det er fordi jeg fant det på google, og jeg vil ha det som header, men får håpe det går ann å fikse det større ;) Hehe

Men jeg har ikke blogget idag, fordi jeg har vell sovet nesten halve dagen, så har jeg no bare vært inne å slappet av, men nå skal jeg vell være litt til på datan, så skal jeg sove. Peace folkens, bye!

Juleball om få timer

Hei! Idag er det juleball for andre gang. Gleder meg veldig, og pluss at jeg skal synge der også. Håper det blir bra! Jeg får låne kameraet til Viktoria, så da kan jeg ta bilder så får dere se noe iværtfall, men det er ikke sikkert jeg kommer til å ta så mye bilder, jeg er litt usikker.. Fordi jeg vil jo kose meg med vennene mine osv. Men vi får se.


Bare fordi jeg ikke har noe annet å legge ut, tehe.. 

Men nå skal jeg snart begynne å fikse meg, når ho Anna har kommet hit.  Så vi snakkes vell senere eller imorgen. 

JEG VIL HA!


Trykk her til å komme til denne sminkebagen
Og her er en mindre. 

Innkjøp tooday

Tynn longs, 79.-

Høylivs bukse, 299,-

jumper 179.95.-

Hvit t-shorte 99.95.-

Bh, uten stropper, 149.95.-

Kjolen, 699.-

Dream it, Whish it, Do it.Bilder til Guro, igjen

Day 14 - Noe du gleder deg til, og hvorfor

Jeg gleder meg til alle de fine dagene fremover med klassen, bare sånn helt vanlig. Iværtfall den turen i 10'ende, da vi skal forhåpentligvis dra langt. Fordi der har jeg venner som jeg har kjent veldig lenge, og noen ikke alt for lenge, men lenge nokk for at jeg kjenner dem veldig godt. Og dem i klassen betyr veldig mye for meg! 

Pluss at jeg gleder meg til julen, når jeg får julegaver og er med familien, å ser på masse juleprogrammer ♥ 

Det er egentlig masse jeg gleder meg til, men jeg kommer ikke på det nå.

Men nå skal jeg vell bare slappe av, så vi snakkes. !
 

Nytt snart!?

Hei alle sammen! Det er sånn at jeg stopper å blogge, men så plutselig begynner jeg igjen. Jeg har aldri noen gode unnskyldninger, men jeg prøver no å blogge når jeg vil. Men jeg er lat å blogge, og gidder bare ikke å skrive så mye. 

Men jeg får mer inspirasjon når jeg har fått nytt design og header. Det er en veninne av meg som skal prøve å fikse meg det, sånn at jeg kan blogge som normalt igjen. Men pluss at jeg har funnet ut hvordan man får større skjerm på videoene mine på bloggene, Melissa vist meg! 


Gammel header som Emilie har laget. 

Men vi snakkes, hadebraa ! 

VIDEOBLOGG x)

Heeeei

 

Hvordan får man sånn stor skjerm ?

Hei! Skikkelig lenge siden nå ja. Måtte bare ha en liten pause, men jaja.. Kommer vell ikke til å blogge sånn skikkelig uansett, fordi jeg er lat. 

Men uansett, Hvordan får man stor sånn skjerm? Dere vet når noen har videoblogger, så er det noen som har store skjermer menst noen har sånne småe. Jeg har prøvd mye, men jeg aner ikke hva jeg skal gjøre. Dere skjønner vell hva jeg mener. Følg meg på twitter btw, https://twitter.com/#!/kristiansenk

Snakkes !

tv slave

Hei alle! Igår og idag har vi hatt tentamen. Dem var ikke så vansklig. Vi sku no egenltig bare skriver stiler, men også gjøre litt oppgaver. Idag skal jeg vært tv slave som vanlig, så skal jeg vell gjøre lekse, så drar jeg ut med Hege. Aner ikke hva vi skal. 

Lite bilde fordi det er fra weheartit

Men nå skal jeg se reprise av home and away, så vi snakkes. 

Derfor fordi ok mhm

...Jajaj, har vært veldig sløv med å blogge, men måtte bare få fri litt, og har vært veldig sløv med å si at jeg har tatt bloggpause, men nå har jeg kommet tilbake! Hm, det er ikke sikkert jeg kommer til å blogge så mye, fordi jeg er lat. Selvom jeg har mye tid og når jeg er på datan så blogger jeg ikke, jeg bare er på facebook å leser andre sine blogger. Men blogger ikke på min egen. Men skal prøve å skjerpe meg... No skal jeg ut, så vi snakkes ! Byee

Rydder det idag

Yooo! Jeg rydde rommet mitt idag pluss vask. Siden det er så stygt vær ute så kan like godt gjøre det idag, men uansett så må jeg det, så sånn er det.. Blogget ikke så mye igår siden jeg vare ute med venner og bare koset meg. Rommet mitt ser like rotat ut som når jeg begynte. Men det er fordi jeg tok alt av klær og ting ut av klesskapet, så no ser det helt forferdelig ut!! 

Og pluss at jeg har laget brød. 

Lite bilde fordi det er fra weheartit.

Vi snakkes vell etterpå. Ha en fin søndag videre

Døds trøtt

Heeeei! Det er ikke så lenge siden jeg har stått opp, men ok.. Jeg har ikke blogget så mye fordi jeg var i bursdag igår som varte bra lenge. Dro fra bursdagen i fem tiden om natten, så er ganske så trøtt! Og nå skal jeg dra til hallen etter jeg har fikset meg. 

TAKKTAKK! Når jeg logget på bloggen min nå, så hadde jeg 7 venneforespørsler ♥ Takk, jeg blir alltid så glad når jeg får det, hehe. Men vi snakkes ! 

Gammelt

Bye, alle som leser dette ! <3

''Lang helg''

Heeeei! Har ikke blogget idag fordi jeg har vært ute med venner osv. Var også på konfermasjonundervisning så dro jeg no i idrettshallen. Har egentlig ikke gjort så serlig mye, men har no ikke kjedet meg! Men vi har fri imorgen som sikkert de fleste har. Det blir deilig å sove lenge å bare kose meg. Pluss at imorgen skal jeg i bursdag til Trym, så det blir vell kos. Hadeee! Nå skal jeg chille videre på datan, så vi snakkes ! Husk å follow meg på twitter : kristiansenk

Twitter

Hei alle! Nå sitter jeg her å koser meg med twitter. Det er enda litt rart for meg men skal bli flinkere til det! Fordi jeg skal lære det. Pluss at jeg lærer meg engelsk. Men jeg er jo egentlig der for en annen grunn da, som sikkert de fleste vet. De kjendisene og Justin :D

Men ta no å follow meg da ; kristiansenk


Det står på norsk fordi jeg har sånn der oversetter på den her, aner ikke hvordan jeg får den bort! -.-
Men nå skal jeg gjøre lekse, så vi snakkes imorgen ! God natt
Videoblogg

Hei! Nå har jeg akkurat vært å jogget med Anna. Det viste seg at jeg har veldig dårlig kondis og at jeg må jobbe med den, som ikke kommer til å skje.

Gleder meg til jul!

Sorry for lite bilde, men fra google

Antrekket jeg vil haBabycall

Hei alle sammen! Nå har jeg vært på kino å sett babycall. Den var sånn passe bra. Men alle har sine egene meninger. Den handlet mestparten om misshandling og en mamma som har redd for at det sku skje noe med ungen sin osv. Fikk aldri rydde rommet som jeg har vært å sakt hele tiden, men bror og dem fristet meg sånn med den filmen at jeg hoppet over å rydde rommet, så jeg gjør det heller imorgen, eller vaske det å se igjennom skapet osv. Men har ryddet litt av rommet da.. Men nå skal jeg se big brother, så vi snakkes imorgen!

Bra flink

Hei! Nå sitter jeg å venter på at ovnen skal bli varm sånn at jeg kan sette inn brødene. Så når dem er ferdig så skal jeg begynne å rydde og vaske rommet osvosv.. Bra flink hæ ? Nei men vi har sånn der mat og helse ting, så vi må bare gjøre det her innen den her uka, så jeg gjør det heller idag så slipper jeg å gjøre det noen av de andre dagene. 


//google

Men vi snakkes ! Det kan hende jeg legger ut fler innlegg idag, fordi jeg er i blogghumør ♥

Good morgen

God morgen alle ! Dere tenker vell hvorfor jeg ikke er på skolen, men jeg har sånn mat og helse ting, så vi skal være hjemme de 3 første timene så skal vi på skolen igjen de 3 siste timene. Fordi idag skal jeg være flink å lage brød eller noe å rydde og vaske rommet, rydde i klæsskapet osv! Gruer meg litt, fordi jeg vet ikke om mamma og dem kommer til å like brødene mine... Men jaja

Tobias ;-*

Men nå skal jeg kle på meg så stikker jeg til skolen. Så vi snakkes vell ! Byeee

y00y0

HAHA! Har ikke blogget på lenge nå! Menne, Anna min bestevenn har blogget så fikk jeg plutselig lyst til å blogge jeg selv, såee. Men skal prøve og bli flinkere selvom jeg helt sikkert ikke kommer til å bli det, for sånn er det alltid. Men jeg har så lyst på nytt design osv, fordi jeg er sånn at jeg blir veldig lei designe og da blir jeg lei av å blogge... Så da betyr det vell at jeg blir veldig fort lei alt på bloggen. 


Bildet er tatt fra >Anna< sin blogg ! 

Vi snakkes ! Men nå skal jeg fikse meg til natta, såeee ! God natt

Kos på hyttetuur

Hei! Nå sitter jeg her med Anna. Igår var vi med Trym og Tom-Ivar. Der koset vi oss med brus og godteri! Dro derifra klokken 8, så dro vi til Anna å la oss. Jeg er ikke sikker på om jeg blir her eller om jeg drar idag, men det finner jeg ut. 


Søtam!

Vi snakkes imorgen eller noe sånt. Kos dere idag ♥

Pepperkaker

Hei alle sammen! Jeg vet jeg har vært veldig dårlig å blogge i det siste.. Men som sakt så er jeg veldig sløv med det! Men nå har jeg og pappa akkurat vært på rema1000 og kjøpt lørdagsgodteri jeg skal ha med meg når jeg og Anna og familien hennes drar til hytta! Gleder meg veldig mye. Så jeg kommer ikke til å blogge i helgen, bare når jeg kommer hjem som er på søndag ofc. 

BTW; FØLER DET ER JUL Men vi snakkes på søndag, trur jeg. Ha en fin helg videre!!

Love you guys!

Hei ! Jeg sier aldri hvor glad jeg er for kommentarene jeg får hos dere! Glemmer det helt av. Dere er kjempe snille som gidder å kommentere en blogg som ikke er så bra egentlig. Men blir ganske glad for det posetive dere skriv! Jeg bare smiler hver gang. 

Som en liten belønning til dere så tenkte jeg å ha ukens blogg. Kan hende jeg skriver det etterpå eller imorgen, vet ikke helt. Eller så begynner jeg på mandag. Pluss at jeg skal bli flinkere å blogge. Sånn f.eks at jeg skriver om kjoler fra nelly som jeg vil ha, eller hva som helst. Men skal jeg være ærlig så er jeg ganske lat til å blogge!! Men idag har jeg egentlig bare vært inne å øvd på å synge på sånne lyse toner osv, pluss at jeg har sovet litt. Trøtt som jeg er.. Men vi snakkes, ha en fin dag ! 

1 sang jeg vil dele fordi det betyr noe...

  - Hør på denne sangen menst dere les dette ;

Jeg vil gjerne dele en sang til dere. Jeg skal fortelle hvorfor jeg liker denne sangen. 

Før så brukte jeg å snakke med noen i telefonen hele tiden! Den personen ringte meg hver gang jeg lurte på om h*n kunne ringe meg. Vi snakket om alt og ingenting. Savner den tiden ♥ Kommer ikke til å si hvem den personen er, uansett hvor mye dere lurer, hvist dere lurer da,haha..  Jeg savner h*n så veeeeeldig mye at det er skummelt! Har mistet veldig mye kontakt, det hende at vi sier heia eller noe annet som er kort. Men om jeg er heldig så kommer det frem noe annet som h*n sier ! 

Jeg bruket også å være med den personen veldig mye også, som jeg sku ønske skjedde idag også. Men jeg er med noen andre og det er jo selvfølgelig den personen også. Jeg sa til den personen at vi sku være venner for livet! Men som det er nå så trur jeg ikke ett sekund at vi kommer til å være det....  Men om jeg tenker posetivt så kan det jo snu seg igjen. Men plutselig begynner jeg å spørr om jeg skal være med h*n ? Det blir jo helt teit da, men h*n vet jo hvor snodig jeg er fra før av så jeg kan jo gjøre det. Sist gang jeg var med den personen var vell når det var snø. Kan ikke huske at jeg var med den personen når det ikke var snø -.- 

Bra start på uken

Hei alle sammen! Nå sitter jeg her å koser meg med melkesjokolade og saft. Mens jeg hører på musikk. Har funnet en fin sang jeg liker veldig godt nå! Men idag har jeg bare vært hjemme pluss at jeg har vært på sang også og der ble det bra resultat fra sanglæreren min! Men nå snart etter at jeg har vært på facebook osv så skal jeg vell kanskje gjøre lekse, så geek som jeg er... Nei men, jeg vil bare gjøre noe idag så er jeg ferdig med det, lur som jeg er... 

Hahhah, jeg bare tuller. 


Leser en blogg som jeg liker nå fortiden, fordi hun skriver om alt mulig som jeg liker! Skriver om denne bloggen i ett eget innlegg en dag. 

Men vi snakkes! Ha en fin dag videre. 

''Beste bloggeren''

Ja selvfølgelig er jeg det!  Det er fordi jeg blogger veldig mye, sånn der 5 ganger om dagen. AHH, nei ! Jeg suger i å blogge, men jeg prøver å bli bedre men jeg er ute med venner osv, så da kan jeg ikke blogge. Men kan vi hva jeg har gjort i helgen ; Har vært i hallen med venner, sovet hos Anna, og vært på butikker osv. Og idag dro jeg og Anna på en sånn ''resturang'' og spiste vårruller ♥ Men har ikke noe annet å si såee..

God natt alle sammen! 

Lørdaaaaaag

Hei alle sammen ! Det blir ett lite innlegg fordi jeg skal til Anna nå, og jeg har brukt litt lang tid, så jeg må kjappe meg! Men idag har jeg ikke gjort så mye, har bare vært inne osv.. Men idag vet jeg ikke om jeg kommer til å blogge så mye, fordi jeg skal på åpenhall og være ute med venner og sånt. Men vi får se! 


En gang vi var på klassetur.

Men vi snakkes etterpå eller imorgen ! Byeee

Smultringer

Hei ! Jeg har skikkelig blogglyst akkurat nå, og jeg aner ikke hvorfor. Men uansett, nå spiser jeg smultringer pluss banan, haha! Nå snart skal jeg til Anna og være med hun og Ebba. Vet ikke hva vi skal gjøre, men finn vell på noe. Det var no egentlig bare det jeg sku si, pluss at jeg skal kose meg med is når jeg drar til Anna. HAHA, SUNN !  Snakkes !


Google..

Speakes !

MÅL jeg burde klare snart

Inspirasjon fra Tcmn. 

Jeg synes jeg burde bli flinkere på å gjøre de tingene jeg skal. F.eks lekse, gjøre arbeid hjemme osvosv.. Jeg suger helt i å gjøre ting, fordi jeg er lat. 

→ Først skal jeg no bli flinker å gjøre arbied hjemme, som å ta ut av oppaskmaskinen, lage kanskje middag og sånne slike hjemme ting. 

Lathet/jogging. Jeg er veldig sånn lat når det gjelder å dra ut å jogge osv. Men når jeg har vært å jogget så vil jeg gjøre det igjen, men når det har gått noen dager så blir alt til det samme å gamle, fordi jeg er laat! Så jeg må bli flinkere til det.

Skolen. Når vi kommer til skolen, så er alt bare FEIL. Jeg kommer for det meste forseint men har blitt flinkere til det nå. Gjør leksene meste parten på skolen dagen etter fordi jeg er ute med venner nesten hele dagen osv. Får dårlige karakterer. Følge med i timene, og ikke snakke så mye! 

Pengebruk. Jeg er ikke den personen som får så masse penger, fordi jeg bor på en liten øy så det er ikke så mye å kjøpe enn godteri-mat eller noe annet.. Vi har jo klesbutikker men dem er ikke så lenge åpen. Men når jeg får penger så bruker jeg pengene opp på 1-2-3. Som er veldig dumt!!

Bloggen min. Selvom det helt sikkert ikke er noen som leser bloggen min, så vil jeg jo blogge fordi jeg ser jo på statestikken at det er jo noen innom. Men jeg må blogge når jeg kan, som er når jeg er inne. Men jeg er ute med venner så jeg har ikke alltid tid. Skal iværtfall prøve!- Har du noen mål du vil eller burde klare ?

Hei! Mitt navn er Kristin, jeg er 15 år og bor på Skjervøy. På bloggen min skriver jeg alt som faller på tastaturet. Hope you like it!


Arkiv

Kategorier
Siste innlegg


Annonser
hits