Anna Henriette Bekkmo - Venneinnlegg

Hei, jeg tenkte jeg kunne skrive ett lite innlegg om Anna. Også fordi hun spurte så fint ?


Anna har jeg kjent i 4-5 år elns, å det føles ut som jeg har kjent henne hele livet mitt! Hun er som er søster for meg, hun er lik meg, ikke på utsende iværtfall, men liksom, hallo dere skjønner! Hun har støttet meg, og gitt meg råd om ting fra a-å. Hun er helt uberskrivelig! Hun er ei jente som man kan stole 100% på.

Når jeg var veldig mye med henne, så fant vi meste parten av alle de dagene alltid på noe. Vi satt nesten aldri bare å latet oss, ok.. selvom det er det vi gjør... Men kanskje ikke no mer! Men Anna skjønner meg, å jeg dommer meg aldri ut vist jeg gjør noe teit når jeg er med henne, ja hun kan flire av meg, men hun er jo ''søsteren'' min såe. Jeg kjenner henne kjempe godt, å vet egentlig det meste om henne, men ikke alt ofc..

Vi har så sykt mange minner ilag, både gode og ikke så gode. Husker også når vi hadde den perioden vi sku så mye på telt tur osv, men avogtil var den misslykket, men fordeom sku vi på fler! Hahha.. Også når vi hadde vært i Reisa, å våket alle dagene, så dro vi til Skjervøy i 7'tiden og kom til Skjervøy i 8'tiden så dro vi å solte oss en rændom plass med sjøen.

Digger både utsende og personligheten din! Du er faktisk bare helt perfekt. Du har den latteren, det smilet, den lavheten og alt er bare ++++. Selvom vi har hatt våres krangler, så har vi alltid endet opp med at vi har klart å pratet oss gjennom å blitt venner igjen! Å er sykt glad for det. Fordi du har faktisk reddet livet mitt maaange ganger.
Du har tatt meg med på mange turer, og prøvd å gjort alt for at jeg skal bli med deg ?      Du er som en søster jeg ALDRI fikk....

Vi har hatt opp og ned turer med vennskapet våres. Avogtil er vi med hverandre 24/7, og avogtil er vi med hverandre 1 gang i uken, elns. Hater det! Sku bare ønske vi var venner for livet!!
Uansett hva som skjer, så vil jeg aldri glemme minnene.    Du har hjulpet meg med å møte en venn som jeg aldri hadde turt å vært med alene. Vi har både gjort brae og ikke så brae ting i livet. Som jeg kanskje ikke skal fortelle her, mehe ;)

Posetive ting om deg:  Søt, morsom, pratsom, crazy, liker å vise at du er glad i den og den personen, sir det du mener, holder på hemmligheter, SØSTEREN MIN, klarer nesten aldri å sitte i rod, skal nesten alltid lage minner! osvosv

Gleder meg bare til vi begynner å være med hverandre sånn dær hverdag omtrent, å lage fler og fler minner fårran pc'en, neida, haha <3 You know i love you ?
Gleder meg så sykt til en av oss får lappen, herreguuuud! Det skal bli skøy. Full musikk i bilen å bare chillan..

Uansett hva folk sier, så er du med meg uansett, å det kaller vi en real friend! Du har vært der når jeg har trengt deg og jeg har vært der når du har trengt meg. Jeg kan si så mye brae ting om deg, men you know.. det blir bare en hel bibel.  Det går ikke ann om du har dårlig selvtillit, om du har da.. Fordi alle guttene du bare ser inn i øynene faller rett mot deg, å vil ha deg!

HAHAH, også husker jeg den gangen når jeg og du hadde kommet oss videre til UKM, så før vi sku dra til scenen, så sang vi til maaange folk som var der å gjore seg klare til å dra på scenen. Hah, skjønner ikke at vi turte det!
Den gangen vi var mye på gatekjøkkene.


Se hvor pen hun er!     YES, HUN ER SINGEL GUTTER!!!! 

Hun er verdens beste, hun er til å stole på og alt!     Glad i deg, elsker deg og alt det der, vil aldri miste deg søsteren min ♥  

Anna Bekkmo
naw :') bff,gid ;*

huff, fan vi har gjort mye tull ilag, ser frem t fler minna <3
08.04.2012, 00:06
Kristin Kristiansen
Anna Bekkmo: JEPP !! glede meg så syyyyyyyyyyyyyyyykt ;* gid2 bff <3
08.04.2012, 00:14
URL: http://kristiansensinn.blogg.no/

    Navn:
    Husk meg?

    E-mail:

    URL:

    Kommentar:Hei! Mitt navn er Kristin, jeg er 15 år og bor på Skjervøy. På bloggen min skriver jeg alt som faller på tastaturet. Hope you like it!


Arkiv

Kategorier
Siste innlegg


Annonser
hits